![]() |
Re: Detailing auto
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Hau muci ?
|
Quote:
Quote:
Also, daca mai doreste cineva, ceva > bagati pm sau mail. ;) Ideal ar fi acum, pana nu da frigul. |
dute mah ... uite .. tocmai m-am facut cu un polish mocca :D ... zi-mi tu de nu :D
|
Quote:
:) tine-ti-o tot asa, numai sa nu se rupa legatura de legume. :lol: auzi la el, cine mai doreste, deci cautati sa implicati si pe altii in schema. :twisted: kinky. |
ondin ... ti-ai tras "ochelarii" aia fumurii ? :D
|
i-am innegrit toti ochii ... ca sa vada totul colorat.
black style. :lol: |
1 Attachment(s)
Pentru ca s-a discutat pe thread-ul de Help despre asa ceva, m-am gandit sa postez oferta unei firme de la care am luat una-alta, poate doriti sa va luati un sampon, o solutie de dat pe chedere sa nu inghete, etc. Produsele se folosesc in multe spalatorii si sunt marca Flowey.
Here you go: |
mai bine strange oamenii, fa o lista, comanzi o singura data, si apoi isi primeste fiecare produsele promt si ieftin, iar pentru lenesi le aplici tu si pe masini asa si esti pe plus de minim 2 ori.
:) |
Intrebare intrebatoare,inafara de revopsit capota in intregime ce leacuri mai cunoasteti la pierderea unei portiuni de vreo 20cm patrati de lac ?
Capota a fost facuta de cacao ultima data si tot pierdeam potiuni mici de lac 1,2cm, dar acum am facut-o de oaie,ce recomandaţi pentru la anu,revopsit capota,folie sau doar lacuit capota din nou?(prefer varianta cea mai ieftina ca doar e criza). |
Folie carbon 3D-look.
Daca o vopsesti, te costa ~100 de euro. @ondin: transportul este gratuit, se plateste baiatului care aduce marfa. Mai nou oferim serviciu complet, mi-am luat spalator cu presiune pt. acasa, eu nu prea mai trec pe la spalatoriile auto. |
cat costa si unde gasim folie carbon look? ca iau pe capota toate pietrele cand merg pe drumurile astea europene.
:) |
Quote:
|
All times are GMT +2. The time now is 09:13. |
- Copyright 2025 4Tuning