Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Hunedoara / Deva (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva.html)
-   -   Detailing auto (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva/122749-detailing-auto.html)

davides 04-09-09 22:34

Re: Detailing auto

Quote:

Originally Posted by ondin (Post 2611123)
cat de aparte?
:lol:
poate o lustruiti pana iasa asa :

http://www.pozehaioase.ro/displayimage-10-57.html

ondin :hahano:.... tare faza ... las ca te zic la mariusake ... apropo ... ce solutii ai folosit ? ai dat-o si cu ceara apoi ? ca tot mocca mi-o face ;) ... asta asa sa-ti fac in ciuda :chew:

mozolici_hd 05-09-09 01:54

Quote:

Originally Posted by BaLaurzor (Post 2611244)
reveniti-va :| daca v-as cere mi-ati da masina sa ma plimb cu ea pana golesc rezervoru ? :D cam asa ati pus si voi intrebarea cu polishu gratis ... daca vreti gratis va face , rost de manual "Cum sa dai polish la toata masina in doar 4 ore"

Balaure da ti ciuda ca la @davides ii face moca?:lol:

BaLaurzor 05-09-09 10:44

Quote:

Originally Posted by mozolici_hd (Post 2612389)
Balaure da ti ciuda ca la @davides ii face moca?:lol:

nope , si mie mi-o facut-o , contracost , dar a meritat toti banii

NoAngels 05-09-09 12:38

Hau muci ?

Marius3k 09-09-09 07:25

Quote:

Originally Posted by davides (Post 2611099)
eu am o legatura mai aparte cu el :rockon:

O legatura de patrunjel. :twisted:
Quote:

Originally Posted by BaLaurzor (Post 2611244)
daca vreti gratis va face , rost de manual "Cum sa dai polish la toata masina in doar 4 ore"

4 ore fara nici o pauza, daca e masina curata si e vreme super afara. Daca nu...

Also, daca mai doreste cineva, ceva > bagati pm sau mail. ;)
Ideal ar fi acum, pana nu da frigul.

davides 12-11-09 18:03

dute mah ... uite .. tocmai m-am facut cu un polish mocca :D ... zi-mi tu de nu :D

ondin 12-11-09 19:26

Quote:

Originally Posted by Marius3k (Post 2623744)
O legatura de patrunjel. :twisted:

4 ore fara nici o pauza, daca e masina curata si e vreme super afara. Daca nu...

Also, daca mai doreste cineva, ceva > bagati pm sau mail. ;)
Ideal ar fi acum, pana nu da frigul.

mai voi sunteti cam suspecti cu legaturile voastre, mai ales ca implicati aici si legume, patrunjel, fratele bun al morcovului..acum ori faceti voi o supa..ori va tineti de prostii cu masinile astea..cu ceara..cu polishul ... cu putina imaginatie ajungeti departe..
:)

tine-ti-o tot asa, numai sa nu se rupa legatura de legume.

auzi la el, cine mai doreste, deci cautati sa implicati si pe altii in schema.
:twisted:

kinky.

davides 13-11-09 16:18

ondin ... ti-ai tras "ochelarii" aia fumurii ? :D

ondin 13-11-09 17:00

i-am innegrit toti ochii ... ca sa vada totul colorat.

black style.

Marius3k 28-11-09 15:59

1 Attachment(s)
Pentru ca s-a discutat pe thread-ul de Help despre asa ceva, m-am gandit sa postez oferta unei firme de la care am luat una-alta, poate doriti sa va luati un sampon, o solutie de dat pe chedere sa nu inghete, etc. Produsele se folosesc in multe spalatorii si sunt marca Flowey.
Here you go:

ondin 28-11-09 16:26

mai bine strange oamenii, fa o lista, comanzi o singura data, si apoi isi primeste fiecare produsele promt si ieftin, iar pentru lenesi le aplici tu si pe masini asa si esti pe plus de minim 2 ori.

r27kul 28-11-09 16:36

Intrebare intrebatoare,inafara de revopsit capota in intregime ce leacuri mai cunoasteti la pierderea unei portiuni de vreo 20cm patrati de lac ?
Capota a fost facuta de cacao ultima data si tot pierdeam potiuni mici de lac 1,2cm, dar acum am facut-o de oaie,ce recomandaţi pentru la anu,revopsit capota,folie sau doar lacuit capota din nou?(prefer varianta cea mai ieftina ca doar e criza).

Marius3k 28-11-09 16:51

Folie carbon 3D-look.
Daca o vopsesti, te costa ~100 de euro.
@ondin: transportul este gratuit, se plateste baiatului care aduce marfa.

Mai nou oferim serviciu complet, mi-am luat spalator cu presiune pt. acasa, eu nu prea mai trec pe la spalatoriile auto.

ondin 28-11-09 20:13

cat costa si unde gasim folie carbon look? ca iau pe capota toate pietrele cand merg pe drumurile astea europene.

sNap7 28-11-09 20:49

Quote:

Originally Posted by ondin (Post 2844771)
cat costa si unde gasim folie carbon look? ca iau pe capota toate pietrele cand merg pe drumurile astea europene.

Exista o folie care se poate aplica pe masina, e incolora si protejeaza de pietre masina.

All times are GMT +2. The time now is 09:13.

- Copyright 2025 4Tuning