![]() |
Re: Seat Ibiza Bocanegra dezvăluit la Barcelona!
Quote:
L-am luat din Suedia si foarte accesibil la pretz, 8000 de euro versiunea de echipare vector si are 160.000 de km la bord si inca se mai duce cu 200 si ceva de km la ora. Deci n-as cumpara nici logan si ce ar mai fi la banii astia chiar daca e noua. Ce vrei sa-ti mai zic, ca din 2004 de cand am luat-o n-am schimbat decat consumabile si atat, la alte piese n-am schimbat nimic, si am dat in el nu m-am jucat si sa retinem ca avem cele mai derapanate drumuri. Referitor la Ibiza cat dau pe o amarata de Ibiza, care pentru clar nu merita nici un leu, mai bine de interesezi si ei ceva ca lumea. Ibiza e ca Logan si nu sare departe doar ca dai ceva bani mai multi in plus. |
arata bn si in alb si in roshu...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
ai dreptate dogy_10 , pana si busonul de la rezervor l-au imprumutat de la GM :))))
|
Quote:
|
Daca vrei sa compari motoarele, fa-o cu 1.8 de pe ibiza 6l de 150 sau 180 cai. Sau fa-o cu 1.4tsi de pe ibiza noua de 150 sau 180 cai. Nu compara 1.4 mpi cu 1.8 turbo al tau.
A, revenind la ideea cu performanetele seat-urilor comparativ cu a loganului, te anunt ca 1.4 mpi de la ibiza face 0-100 cu o secunda mai repede decat loganu de 1.4 mpi. |
Quote:
|
ma nu inteleg de ce atata discutia de aprinsa pe un Seeat, eu la primul meu post am zis doar ca n-as da banii pe el, la fel sti tu cum n-ai da banii pe alta marca, doar n-o sa renuntz la Saab si sa-mi iau Seat, ca de Saabu meu e facut de GM, stie toata lumea de cine si cum a fost facut, insa a ramas totus o masina extraordinara, chiar daca i-a mai picat statu de masina premium cum era considerata, sa zic n-o consider masina super lux, dar oricum e destul de sportiva, ai mari placeri cu un Saab, si nu laud, atata, dar pe toti cand va aud, " a pai a fost la GM nu mai e cea fost" ca nu prea mai sunt ele nici unele ce au fost odata, si inca ceva urcate intr-un Saab si dupaia vei intelege chiar daca a fost facut de GM nu-ti mai vine sa te dai jos din el, nu mai vorbesc cand te dai cu el, oricum au exista multe argumente pe tema lui Saab, dar nu-mi voi schimba parerea si nici nu cred ca imi voi schimba masina, probabil tot cu un Saab, iti da o incredere, iar daca a fost la GM inseamna ca totus a ramas o masina buna, sa o alergi pe drumurile astea terminate din Romania si sa nu schimb de cativa ani buni nimic la el, pe cand altii la bmw-uri si vw-uri au ajuns cu ele pe la service. Iar legat tot de asta Saab a scapat si de faliment, a ajuns pe maini bune, intradevar mai dureaza procesu de dezvoltare al management-ului, dar nu mai e la GM, iar Seat mai are de invatat pana ajunge Saab si vorbesc in mare parte de calitatea in tabla pe care o are pentru ca e facut in Nord. Am cam sarit de la subiect toti si n-are rost, si Seat ramane masina buna pentru segmentul ei de piata si pretz, iar Saab la fel eu vorbesc din ce am, daca nu aveam taceam dreaq din gura.
|
Asta da :D
Singurul Ibiza modern care sa-mi placa :D |
Tot Leonul e cel mai tare de la Seat!! :P
|
Quote:
Bocanegra asta mi se pare o imbinare de Leon2 cu Ibiza2. :D |
| All times are GMT +2. The time now is 09:42. |
- Copyright 2026 4Tuning