Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Seat Ibiza Bocanegra dezvăluit la Barcelona! (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/122405-seat-ibiza-bocanegra-dezvaluit-barcelona.html)

Thomas Everywhere 03-07-09 09:19

Re: Seat Ibiza Bocanegra dezvăluit la Barcelona!

Quote:

Originally Posted by Giully4u (Post 2455613)
Chiar sunt curios, tu ce conduci?

Chiar vrei sa sti?? un Saab 9-3 SportSedan din 2004 1.8 turbo 150 hk.
L-am luat din Suedia si foarte accesibil la pretz, 8000 de euro versiunea de echipare vector si are 160.000 de km la bord si inca se mai duce cu 200 si ceva de km la ora. Deci n-as cumpara nici logan si ce ar mai fi la banii astia chiar daca e noua. Ce vrei sa-ti mai zic, ca din 2004 de cand am luat-o n-am schimbat decat consumabile si atat, la alte piese n-am schimbat nimic, si am dat in el nu m-am jucat si sa retinem ca avem cele mai derapanate drumuri. Referitor la Ibiza cat dau pe o amarata de Ibiza, care pentru clar nu merita nici un leu, mai bine de interesezi si ei ceva ca lumea. Ibiza e ca Logan si nu sare departe doar ca dai ceva bani mai multi in plus.

ady_grassu 03-07-09 10:00

arata bn si in alb si in roshu...

Giully4u 03-07-09 15:47

Quote:

Originally Posted by Thomas Everywhere (Post 2458097)
Chiar vrei sa sti?? un Saab 9-3 SportSedan din 2004 1.8 turbo 150 hk.
L-am luat din Suedia si foarte accesibil la pretz, 8000 de euro versiunea de echipare vector si are 160.000 de km la bord si inca se mai duce cu 200 si ceva de km la ora. Deci n-as cumpara nici logan si ce ar mai fi la banii astia chiar daca e noua. Ce vrei sa-ti mai zic, ca din 2004 de cand am luat-o n-am schimbat decat consumabile si atat, la alte piese n-am schimbat nimic, si am dat in el nu m-am jucat si sa retinem ca avem cele mai derapanate drumuri. Referitor la Ibiza cat dau pe o amarata de Ibiza, care pentru clar nu merita nici un leu, mai bine de interesezi si ei ceva ca lumea. Ibiza e ca Logan si nu sare departe doar ca dai ceva bani mai multi in plus.

Sa iti spun ca gresesti enorm cu comparatia ta? Ori le compari in functie de pretul la mana a 2-a, ori le compari pe amandoua noi. Da, este o masina frumoasa saab`ul, dar totusi, sa spui ca ibiza e ca logan... as putea sa spun si eu ca nu-mi place ferrari ca nu are scaune confortabile.

Thomas Everywhere 03-07-09 19:02

Quote:

Originally Posted by Giully4u (Post 2459253)
Sa iti spun ca gresesti enorm cu comparatia ta? Ori le compari in functie de pretul la mana a 2-a, ori le compari pe amandoua noi. Da, este o masina frumoasa saab`ul, dar totusi, sa spui ca ibiza e ca logan... as putea sa spun si eu ca nu-mi place ferrari ca nu are scaune confortabile.

Dar peformantele cat sunt frate de mari la Seat si cat sunt la Logan, cel mai ieftin Ibiza care il poti lua cat costa??? si ce motor si ce dotari are, nu prea sunt similare cu ale loganului? spui asta ca face parte din grupul VAG si are motorizari de Vw......dar vezi ca motorizarile alea sunt tot asa cam invechite(excludem pe cele sport de la 130 in sus) restu sunt ca cele de pe Skoda si golf etc....Poate esti fan Seat si chiar vrei sa-ti spui opinia ta ca cunosti aceasta marca. Atunci n-am nimic de obiectat fiecare cu ce-i place.

Giully4u 03-07-09 19:16

Quote:

Originally Posted by Thomas Everywhere (Post 2459707)
Dar peformantele cat sunt frate de mari la Seat si cat sunt la Logan, cel mai ieftin Ibiza care il poti lua cat costa??? si ce motor si ce dotari are, nu prea sunt similare cu ale loganului? spui asta ca face parte din grupul VAG si are motorizari de Vw......dar vezi ca motorizarile alea sunt tot asa cam invechite(excludem pe cele sport de la 130 in sus) restu sunt ca cele de pe Skoda si golf etc....Poate esti fan Seat si chiar vrei sa-ti spui opinia ta ca cunosti aceasta marca. Atunci n-am nimic de obiectat fiecare cu ce-i place.

Dotarile la cel mai ieftin ibiza sunt similare cu alea de pe cel mai scump logan...ai dreptate. Ai dreptate in felul tau, sunt folosite pe multe modele aceleasi motoare & stuff, dar banuiesc ca asta pentru ca sunt bune si fiabile. Nu o sa te conving de nimic, si nici tu pe mine.

Thomas Everywhere 03-07-09 19:27

Quote:

Originally Posted by Giully4u (Post 2459734)
Dotarile la cel mai ieftin ibiza sunt similare cu alea de pe cel mai scump logan...ai dreptate. Ai dreptate in felul tau, sunt folosite pe multe modele aceleasi motoare & stuff, dar banuiesc ca asta pentru ca sunt bune si fiabile. Nu o sa te conving de nimic, si nici tu pe mine.

De fiabile si bune nu pot sa zic ca nu sunt, ca nu face nici Vw chiar lucru de mantuiala.

dogy_10 03-07-09 19:37

Quote:

Originally Posted by Thomas Everywhere (Post 2455268)
arata bine asta, dar niciodata n-as putea sa dau banii pe un Seat mi s-ar parea jignitor mie.
Ori imi iau masina sa stiu ca e 100% ea ca marca, ori imi iau amestecatura de la Vw, care imbina caroserii de vw+interior+motor=nimic. Arata bine ca design.

tin sa te anunt ca si saab-ul tau e o amestecatura de piese de la gm.....deci nu e asa marca de sine statatoare cum crezi tu....

topser 03-07-09 19:41

ai dreptate dogy_10 , pana si busonul de la rezervor l-au imprumutat de la GM :))))

Thomas Everywhere 03-07-09 19:50

Quote:

Originally Posted by dogy_10 (Post 2459780)
tin sa te anunt ca si saab-ul tau e o amestecatura de piese de la gm.....deci nu e asa marca de sine statatoare cum crezi tu....

Stiu si eu foarte bine ce e Saab si ce piese are si orice masina din orice grup are amestecaturi, dar nu poti compara un Seat cu un Saab. luati-va Seat daca as sta sa merg pe considerentu vostru aa pai sti Saab are piese de GM e aproape full nu mai iau....tin sa va anuntz ca e o masina foarte buna si puternica cu motor turbo supraalimentat, cand faci o depasire si n-ai aproximat bine distanta te scoate din rahat si aici eu am motorizarea de 1.8 turbo, motoarele diesel sunt de Opel.

Giully4u 04-07-09 00:50

Daca vrei sa compari motoarele, fa-o cu 1.8 de pe ibiza 6l de 150 sau 180 cai. Sau fa-o cu 1.4tsi de pe ibiza noua de 150 sau 180 cai. Nu compara 1.4 mpi cu 1.8 turbo al tau.
A, revenind la ideea cu performanetele seat-urilor comparativ cu a loganului, te anunt ca 1.4 mpi de la ibiza face 0-100 cu o secunda mai repede decat loganu de 1.4 mpi.

dogy_10 04-07-09 01:23

Quote:

Originally Posted by Thomas Everywhere (Post 2459804)
Stiu si eu foarte bine ce e Saab si ce piese are si orice masina din orice grup are amestecaturi, dar nu poti compara un Seat cu un Saab. luati-va Seat daca as sta sa merg pe considerentu vostru aa pai sti Saab are piese de GM e aproape full nu mai iau....tin sa va anuntz ca e o masina foarte buna si puternica cu motor turbo supraalimentat, cand faci o depasire si n-ai aproximat bine distanta te scoate din rahat si aici eu am motorizarea de 1.8 turbo, motoarele diesel sunt de Opel.

nu tre sa imi explici cat de buna e masina...c stiu si imi plac sabburile, doar argumetul tau pentru care nu ti-ai lua seat e fals....pt ca masina ta e lafel, cu seatu e motor vw+sasiuvw+design seat asa si saab-ul e motor gm+sasiu gm+ design saab.......iar daca vine vorba sa comparam saab cu seat nu cred ca are rost cand una se zbate in faliment de ani buni si alta e in continua dezvoltare, cu asta nu zic ca seat e mai bun...doar sa lasi aerul de superioritate pe care il ai si sa vi cu comentarii constructive...

Thomas Everywhere 04-07-09 09:41

ma nu inteleg de ce atata discutia de aprinsa pe un Seeat, eu la primul meu post am zis doar ca n-as da banii pe el, la fel sti tu cum n-ai da banii pe alta marca, doar n-o sa renuntz la Saab si sa-mi iau Seat, ca de Saabu meu e facut de GM, stie toata lumea de cine si cum a fost facut, insa a ramas totus o masina extraordinara, chiar daca i-a mai picat statu de masina premium cum era considerata, sa zic n-o consider masina super lux, dar oricum e destul de sportiva, ai mari placeri cu un Saab, si nu laud, atata, dar pe toti cand va aud, " a pai a fost la GM nu mai e cea fost" ca nu prea mai sunt ele nici unele ce au fost odata, si inca ceva urcate intr-un Saab si dupaia vei intelege chiar daca a fost facut de GM nu-ti mai vine sa te dai jos din el, nu mai vorbesc cand te dai cu el, oricum au exista multe argumente pe tema lui Saab, dar nu-mi voi schimba parerea si nici nu cred ca imi voi schimba masina, probabil tot cu un Saab, iti da o incredere, iar daca a fost la GM inseamna ca totus a ramas o masina buna, sa o alergi pe drumurile astea terminate din Romania si sa nu schimb de cativa ani buni nimic la el, pe cand altii la bmw-uri si vw-uri au ajuns cu ele pe la service. Iar legat tot de asta Saab a scapat si de faliment, a ajuns pe maini bune, intradevar mai dureaza procesu de dezvoltare al management-ului, dar nu mai e la GM, iar Seat mai are de invatat pana ajunge Saab si vorbesc in mare parte de calitatea in tabla pe care o are pentru ca e facut in Nord. Am cam sarit de la subiect toti si n-are rost, si Seat ramane masina buna pentru segmentul ei de piata si pretz, iar Saab la fel eu vorbesc din ce am, daca nu aveam taceam dreaq din gura.

Evoluzione 05-07-09 19:55

Asta da :D
Singurul Ibiza modern care sa-mi placa :D

D.Y ¬ 17-07-09 12:03

Tot Leonul e cel mai tare de la Seat!! :P

Mustang 20-07-09 10:02

Quote:

Originally Posted by D.Y ¬ (Post 2492846)
Tot Leonul e cel mai tare de la Seat!! :P

Care? Leon sau Leon 2?

Bocanegra asta mi se pare o imbinare de Leon2 cu Ibiza2. :D

All times are GMT +2. The time now is 09:42.

- Copyright 2026 4Tuning