![]() |
Re: Golf 3 - ZAK
si kt te-a costat?
|
explica`mi si mie cum ai facut farurile asa ca is frumoase rau...interioru la far l`ai facut tot negru? si sticla cu ce ai facut`o neagra? vopsita sau ai pus folie..? xcum felicitari ptr masina e frumoasa sa ai grija de ea
|
de vazut nu se vede extraordinar e ok ..
am desfacut farul am comandat sticle clare 180 ron poi am vopsit farul inauntru negru mat tot si am montat niste lupe de punto ... si mai departe mai de lucrat dar nu am avut timp .. |
3 Attachment(s)
................................
|
Frumos, frumos, nemţul!...
A ieşit bine!... Tu l-ai pus?... |
Quote:
|
Păi nu se observă!... Dacă īl īncălzeai un pic cu feonul nu mai aveai treabă, ieşea şi mai bine.
|
chiar tare ideea cu aripa dar mai tari farurile :shock: esti inventiv rau dom'le :D
|
Nu ai gasit lupe cu Bi-faza? Daca sunt de Punto cred ca sunt doar faza scurta, cand esti in afara noaptea nu ai nevoie de mai multa lumina? Iti recomand cele de Fabia, au soclu pt bec H7, sau arunca un ochi pe bazarul 4Tuning, poate gasesti ceva sa te ajute... Ma gandisem si eu la asa ceva, chiar incepusem sa strang materiale dar am lasat-o balta... Ideale ar fi cele bi-faza cu xenon, cum au mai toate masinile noi, dar sunt mai greu de procurat si cine le are nu le da pe bani putini...
|
doar frumos
|
arata mai bine fara steagul germany
|
sall nu vi si tu vineri la ora 21:00 la academie ?
|
Quote:
|
ok te asteptam ...vreau sa iti vad creatia dupa aripa ca arata prea bn :D
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:36. |
- Copyright 2026 4Tuning