![]() |
Re: 2 Faster More Show
salut...verificarea tehnica tre sa fie valabile si asigurarea?...
|
Normal , sa nu riscam anumite incidente neplacute
|
Daca turbina originala a masinii a fost schimbata pe una mai mare (fapt care nu tot timpul se poate depista) se aplica vre'un coeficient sau nu ?
|
NU SE APLICA (sper) :twisted::twisted::twisted:
|
se aplica 1.6 daca declari ca ai schimbat-o.
Daca nu declari si oricum nu cred ca sta nime sa verifice daca ai schimbat turbina nu ti se aplica nici un coeficient. |
Mai voi ar trebui sa faceti grupele in asa fel incat sa incurajati modificarile la motor... Ce rost are sa bag tz-shpe mii de euro in masina, ca pe urma sa pic intr-o grupa cu cineva care nu si-a declarat schimbarile? Faceti grupe cu motoarele originale.. cine si-a facut motorul mai bine si mai "lat" va castiga .. mie unul asa mi s-ar parea corect.
|
Am o intrebare pentru organizator...daca am 96 de kw in ce grupa ma incadrez si tractiune fata...mersi anticipat
|
iti iese 124,03 CP si te incadrezi la B (100-130CP)
cu placere. |
De acum userul vlad-anka este coorganizator al acestui show , el are sarcina de incadrare in grupe :)))
|
:lol::lol: merci merci :))
incercam sai ajut si eu |
Quote:
Bine ca sunteti voi mai destepti decat aia de afara. |
Nu te pune nimeni sa compari investiitile la un motor aspirat cu unul turbo. Nu este o suma standard de investit in motor. Fiecare isi alege masina ce o cumpara avand in vedere si posibilitatea ulterioara de a o modifica. Daca te tot plangi atata de performantele motorului tau aspirat, trebuia sa-ti iei unul turbo. Nu inteleg ce tot aberezi atata cu cei 7000 euro investiti intr-un motor 1.8 turbo. crezi ca va fi la clasa cu tine 1.8 turbo cu 7000 euro investiti in motor? Scuze dar deja nu ma mai puteam abtine.
|
Quote:
PS Vlad abia astept sa vad cum merge Polo cu BIG turbo ;-), ca sigur o sa avem loc sa ne dam la libere in spate |
mai am o intrebare....am un prieten cu 1.8 turbo quattro de 110 kw si este curios in ce grupa cade ...?
|
prietenul tau intra la grupa D.
aplicanduse coeficientul de 1.15 pentru 4x4 ,iar daca turbo-ul nu este schimbat ii iese 172.04 CP. |
| All times are GMT +2. The time now is 19:46. |
- Copyright 2026 4Tuning