![]() |
Re: Dacia sport 1985( ultima din seria cu usa scurta)
daca vrei te ajut eu sa le dai jos si sa le pui la loc geamurile...
|
ce grund ai folosit? daca ii pe baza de ulei si ai dat cu vopsea acrilica peste el sau cu vopsea pe baza de nitr-o ia-ti adio ca tot se combina de se face ca pielea gaini :| uite-te pe semnatura mea ca si eu imi fac masina. am dat doar grund cu intaritor.. si e ca piatra
spritzchit de ce nu dai peste tot ? |
sa o dai pe toata in sprit chit inainte , ca daca vei folosi o nuanta de vopsea pretentioasa se va vedea in 2 nunte,una deschisa una mai inchisa.ti-o spun ca am vazut asta pe masina mea ,bej metal
|
Quote:
Quote:
spritzchit o sa ii dau peste tot maine....ca este ultima zi..si grund nu este pe baza de ulei ca doar am vopsitorul langa mine...stie el ce mi-a dat Quote:
|
astept poze cu chestiile de care am vb aseara, sper ca ai remediat zonele de care tiam zis:-P si ca ai pus in practica sfaturile mele:)
|
spor atunci ;)ce grund ai dat in masina?:d
|
25 Attachment(s)
in weekendul asta am vopsit maine....este cam tarziu si sunt foarte obosit...am sa va anunt maine planurile de saptamana asta pentru masina
|
de ce nu ai "dezbracat" masina? uite-te pe topicul meu(la semnatura) si vezi ca si eu o vopsesc.. trebuia sa dai jos parbrizele. sa vopsesi si sub cheder..
|
zici ca e data cu pensula... ! pai..in curte se vopseste mai nene ? nici macar intr-un spatiu inchis unde sa n-ajunga de afara pana de gaina...
|
fiecare dupa posibilitati.
a iesit binisor,bafta |
a iesit ok masina, nu se cmpara cu lucrare facuta in cuptor, dar daca omul atata a avut posibilitate e ok, asteapta si el o luna sa se usuce calumea vopseaua si o ia la polisat, o smilgheluieste cu smilghel de 2000 si dupaia o ia la polis toata si o sa iasa bine:-P
|
11 Attachment(s)
nu imi mai sariti in cap ca nici eu....nu am fost de acord cu treaba aia....dar ce sa fac.......in august o sa o iau de la capat cu totul....dar atunci o sa fie vopsita la cabina si cuptor...nu o mai vopsesc eu de capul meu si atunci o sa fie dezbracata toata........trebuie sa duc masina la itp cat mai rpd ca sa imi iau talonul.....de aceea m-am grabit asa si nu am avut nici destuii bani intr-un timp asa de scurt
|
a iesit binisor.vorba lui dog,fiecare dupa posibilitati.ii mai dai un polish si o mai scoti la fata.puteai totusi sa ii dai geamurile jos ca sa ii dai si sub chedere.bafta in continuare cu masina
|
Quote:
|
eu unul apreciez munca depusa (se vede) si mai putin rezultatul:)...care nu este chiar asa de dezamagitor...;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:42. |
- Copyright 2026 4Tuning