![]() |
Re:
Quote:
|
Totusi, Ceres, cel mai mare respect pt Subaru, am mers si eu cu un STI, stiu cum e, dar e departe de a fi o masina rafinata...izolare fonica slaba, optiuni sarace, extrem de inconfortabila. E practic adrenalina pur-sange, super-sport, dar nicidecum o masina finuta, care sa poata fi uneori si de familie. O fi el un sedan cu 4 usi, dar numai ca clasa.
|
:P :P hai bah sa fim seriosi ... omu a venit a pus o intrebare ... ca vrea masina sport!!! pana acum au fost spuse toate masinile peste 100 de cai care intra in pretu asta. fiecare cu cei ii place lui. da daca e sa isi ia taicasu masina ... ia-ti frate una mai normala ... ca daca ii dai lu taica-tu o masina sport o sa cam ai zile negre dupa aia! ia-ti un TDI ceva si mai subtire ca pret si tot! ai macar masina buna, noua si nu te doare capu! iti urci batranu intr-o masina sport sa vezi numa ce iti auzi: \"ca il doare capu de la suspensie\" , \"ca mananca benzina de il lasa sarac\" , \"ca il doare capu de la cum suna toba\" ... etc.
|
Seat Leon 1.9 TDI 4 110kw/150cp consum mixt 6.2 zic ei , jante 17\"
mie imi place cum trage masina, are un prieten de vreo 2 ani si e f multumit da ea. si arata si bine si e vreo 25 000 E cu tot cu taxe |
Aoleu, lasa-ma nene cu nemtesti, mai ales alea care fac parte din grupul VW, asta daca nu vrei sa faci carare pana la service...lasa-ma ca sunt patit cu d-astea...si nu mai vreau s-o pateasca si altul, sincer. Sunteti toti baieti de treaba si nu vreau sa va fac zile negre :D CereS, vezi ca la un topic de-al meu cu Fiabilit masinilor germane a bagat pimp_lex un link unde gasesti un articol despre MErcedes, te sperii ce citesti acolo.Si VW e p-aroape... :wink:
|
Fratilor, eu nu am avut probleme cu masina asa cum a avut CMS si am tot Seat, mai exact cea care spune Ceres... Si este dusa (poate uni stiti, poate nu) pe la 200cp (fara nici un fel de aberatie... cum se mai face pe la noi). Dar asta este, ce sa-i faci... cine stie care este treaba pana la urma...
_RaZVaN_, intreaba-l pe Alex ( RX- 8 ) de masina mea... Sunt curios ce iti va spune... Spune-i de Seat-ul negru pe motorina! |
Re:
Quote:
|
Nu fi rautacios , omu a cistigat o optimare ( chip tuning) + filtru aer .
|
Re:
Quote:
|
Zyx, lol, eu zic ca emblema aia cu CupraR care ti-ai pus-o pe spate tzi-a dat cel putin 40cp!!! :lol: :lol:
Razvaneee, te-ai hotarat fratzieee??? Zi-ne si noua cand ejti hotarat!!(Please sa fie Honda Accord pleasee :) ) |
Re:
Quote:
|
\" Si este dusa (poate uni stiti, poate nu) pe la 200cp (fara nici un fel de aberatie... cum se mai face pe la noi). \"
... sorry ... da nu m-am putut abtine! :D ... in fiecare zi il aud pe cate unu care scoate nu stiu cate sute de cai din motoru lui. si asta se face des pe la noi. i-a pus omu un capat de toba ... un chip ... si un actibild si dintr-o masina cuminte a scos monstru cu care da rusine la toata lumea! sincer sa fiu ... mi se pare greu de crezut ca dintr-un motor de 150 si diesel mai ales ... poti scoate cu un chip si o evacuare 200 Cp. |
pei chip tuning-ul la diesel mai adauga inca 20% cp... asta o stim cu totii.. nu shtiu acum ... maybe s-a ajuns la 200 ... who knows.. pana la urma e masina lui si :) stie mai bine cand calca pedaua pana la fund daca rupe asfaltul sau daca o rupe asfaltul.
|
bai gica contra (n0nameeeeee) atunci cum iti explici ca a facut un rx8... care are231 cp...?? :wink: think before ya speak...
|
RX8-le e otreaba foarte faina... el la motor de 1300 are 231 cp... da faza e urmatoare... RX 8 nu are motor otto... e motor wankel... rotativ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:07. |
- Copyright 2026 4Tuning