![]() |
Re: Amintiri din VT
ai talent :P
|
Quote:
|
kred ca de mine e vorba .......ee lasa ca toti la inceput erau "prea buni:"
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
prima mea masina nu am fqto in photoshop .... e in paint .... pe atunci nici nu stiam k exista photoshopu' :D :rolleyes2
|
1 Attachment(s)
prima modificata.dar am o intrebare.abia am inceput si eu vt si am probleme cu contrastu spoilerelor.cum sa fac?ca daca e sa pun un spoiler dupa o masina pe alta se vede si din fundal(ca nu pot sa fac exact conturul spoilerului).
|
asta-i problema ta la cap. VT....
constrastu spoilerelelor.... FAPTUL CA ele sunt SUB NIVELUL ROTILOR nu REPREZINTA NICI CEA MAI MICA PROBLEMA ;) .... |
as vrea sa calc si yo pe urmele voastre...dak se poate sa ma indrumatzi si pe mine...v-ash fii recunosctor....va las id meu de mess dak va induratzi kreva sa va batetzi capu cu mine..... nepotu_rag3
|
Re: Amintiri din VT/ Prima tunareala
2 Attachment(s)
hehe....parca si acu mai stiu cand...EvLSantOS a provocat vro 4 pers la skoda asta...si'am postat'o si io...cu toate ca nu eram provocat(nici nu aveam cum sa fiu provocat,ca nu ma stia nici dreq...nu ca acu ar fi altfel...)in fine si mi'a tinut o moralaaa ca de ce am postat'o acolo...valeuuu...este mah Santose? : )
|
3 Attachment(s)
:rolleyes2 205 e prima masina in photoshop si bmw in fireworks
|
1 Attachment(s)
prima mea masina...ce entuziasmat eram cand m-am apucat de ea...si ce dezamagit am fost cand am terminat...din cauza vt-ului m-am inscris pe forum
|
5 Attachment(s)
Salut. Cateva din primele mele realizari. Inca nu le aveam cu culorile.....
|
1 Attachment(s)
cu toate ca nu sa mai postat de mult...va pun io prima mea masina..deci...uimitiva
|
tare mustangul lui matza ......:)))) ....e caraghios ....dai-nainte cu tupeu ............dar eu stiu ca aici pun poze baietii care fac de ceva timp VT si au evoluat i aici isi pun pozele sa vada lumea cum au inceput ....nu cum incepeti voi .........scz daca nu am dreptate
|
pai....de evoluat am evoluat si eu...dar... nu este nicaieri specificat faptul ca nu as avea voie sa pun poza dk nu fac parte din "virtual tuning"
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:14. |
- Copyright 2026 4Tuning