![]() |
Re: BMW E30 convert vs. BMW E30 sport [ad1]
Quote:
dar pt unu care nu prea are rami ...io zic ca tot mai buna e o textura ....tot cam asa se vede .. oricum tare sigla ;) |
1 Attachment(s)
modelu 318i
edit:tre sa refac muchiile caroseriei,care acum sunt prea sharp |
eu (inca) sper ca te indrepti spre flawless design si nu spre crazy nuts coconuts flawless mesh modeling.
daca iti testezi calitatile de modelator cu poligoane si ti le imbunatatesti, mergi inainte. daca e doar un orgoliu pentru a demonstra cat de super duper woofer poti tu modela, e o pierdere personala inutila din partea ta, in detrimentul studiului de design. pentru a ma "lupta" cu orgoliul tau, astept raspunsul tau sa imi zici pe ce cale o iei. iar daca ai luat-o pe calea nebuna a modelarii inutile cu milioane de poligoane (care-ti vor zdrobi din fasha optimizarea scenei pentru setup-uri rapide si/sau schimbari rapide de materiale/testari/scene/perspective) atunci asteapta-te la observatii pertinente din partea mea. va trebui sa modelezi clantele masinii, gaura cheii, striatiile geamurilor farurilor, imbinarile contraaripilor, suruburile sau niturile din contraaripi, plasele in hiperdetaliu, etc, etc. ori o dai, ori n-o dai. care este... :D |
''deci da'' >: )
|
Quote:
f frumos pana acum ;) |
Re: BMW E30 vs. BMW E30 tuning [ad1] 3dsmax7/vray
Moamaaaa:shock:.....ma apuca plansu' cand vad cat de misto poate sa fie...acum imi iau si eu 3dsmax-u, si peste vreo 10 ani poate o sa va incant si eu privirea cu niste minunatii d-astea:drunk::drunk::drunk:
|
fratzilor ma-tzi lasat masca acum miam terminat d instalat 3d studio max 8 si am intrat in el si nush sa fac nimik si am cautat ceva tutoriale ,am gasit, si am intrat aici c sa zic superb e alta mancare d peste fata e desenu d mana superbe toate si sper k o sami iasa shi mie ceva....
|
interesant proiectul...dar nu ai mai lucrat nimic? bafta la terminat :)
|
Super Mistoww si talentat baiatu:P
|
felicitarii ..ai mare talent..bravo ..imi place mult cum ai facuto ..bafta in continuare ..si tino tot asa ;)
|
All times are GMT +2. The time now is 21:36. |
- Copyright 2025 4Tuning