![]() |
Re: Tico SX '96
ma refer la alea "toroidale"....chiar se pun in locul rotii de rezerva? adica sunt asa de mici? sau folosesc spatiul ala doar ca sa se sprijne acolo?
|
1 Attachment(s)
Da sunt chiar asa de mici, insa cum am mai spus pentru tico nu vei gasii nu se fabrica, daca ai fi avut matiz ai fi putut pune. Uite cum arata una pentru matiz.
|
mi se pare super ideea, eu si-asa am jante pe 15 si nu am unde sa pun rezerva....eu zic ca merge adaptata pe tico....mai zi-mi te rog daca ai vazut asa ceva in tara si gata, promit ca nu mai fac off-topic! (scuze pentru asta)
merci mult! |
La tico nu poti sa pui din cauza ca locul unde este roata de rezerva este prea mic...de adaptat cred ca s-ar putea dar ar trebuii taiata tabla aceea de la portbagaj...si nu iti mai omologheaza nimeni instalatia + ca va avea de suferit si structura de rezistenta a masinii (ma gandesc eu). Daca vrei GPL cea mai buna optiune este sa pui cum am eu.
|
nu pot, asta ar insemna sa ma trezesc dintr-un vis :lol: adica renunt la bancheta pentru mai mult loc la incinte si....pun totusi butelia acolo? nuuuu...asa in locul rotii ar fi fost parfum, se putea masca usor etc
mi-a zis un prieten ceva cum ca s-ar putea face pe marimi, ma interesez si te anunt in caz ca vrei (desi nu cred ca merita sa faci o noua cheltuiala, tu avand deja instalatie) merci mult inca o data! |
Cu placere...
|
Gata am din nou muzica...delatiile le pun odata cu pozele.
|
4 Attachment(s)
Pozele de care ziceam:
|
imi place ce vad :-) dar detalii n-ai mai pus...hai sa dau cu presupusul
-JBL GTO 1002 sau 1202, 25/30 cm diam., 300 w rms, double 4-ohm voice coil / double 2-ohm voice coil (ca sunt 2 variante) in incinta sealed/vented -iar amplificatorul sony xplode 4x250 w max parca, nu mai stiu exact :-P -coaxialele din spate sunt alpine sau mi se pare mie? -pun pariu ca se aude mai bine decat inainte, nu-i asa? |
Difuzorul este JBL 1202D 30cm diametru 300W RMS cu 2 bobine de 4 ohmi in incinta sealed facuta aproape dupa specificatiile producatorului - ei spun 28l eu am cam 26 (se aude mai bine asa - am testat si pe 28l si pe 26).
Statia este un Sony xplode: • 1200W max power • 200W x 2 RMS into 4 ohms, 20Hz - 20kHz @ 0.1% THD • 500W x 1 RMS into 4 ohms, 20Hz - 20kHz @ 0.15% THD • MOSFET output stage & power supply • Circuit system -- OTL (output transformerless) circuit • Power supply -- Pulse • Maximum outputs -- 400 W x 2 (at 4 ohms) • Maximum outputs -- 600 W x 2 (at 2 ohms) • Maximum outputs -- 1200 W (monaural) at 4 ohms • Rated outputs (at 14.4V) -- 200 W x 2 (20 - 20kHz, 0.1% THD, at 4 ohms) • Rated outputs (at 14.4V) -- 250 W x 2 (20 - 20 kHz, 0.15% THD, at 2 ohms) • Rated outputs (at 14.4V) -- 500 W (monaural) (20 - 20 kHz, 0.15% THD, at 4 ohms) • Frequency response -- 5 Hz - 50 kHz (±3dB) • Harmonic distortion -- 0.01% or less (at 1 kHz, 4 ohms) • Input level adjustment range -- 0.3 - 6V (RCA pin jacks), 1.2 - 12V (High level) • Low-pass filter -- 50 - 300 Hz, -12 dB/oct • Low boost -- 0 - 10 dB (40 Hz) Coaxialele de pe spare sunt niste alpine-uri de care nu mai sunt asa de multumit cum eram inainte de upgrade-ul la muzica - o sa le schimb. Cat despre auzit...tremura totul - si tu in masina si masina sub tine, iar daca stai pe bancheta din spate respiri dupa bass - si bass-ul se aude extrem de clar nu ca bassul in reflex. |
Am avut astazi niste emotii foarte mari am zis ca mi-a murit masina (motorul) mai multe detalii aici si rezolvarea...sper sa nu il fi afectat pe viitor.
http://www.daewooclub.ro/forum/index...howtopic=12849 |
A scapat fara nici un fel de probleme...am mers la mare vre-o 400 km pe litoral si innapoi fara nici o problema. La dus am fost 3 persoane si cam 80kg de bagaje si a facut fata la 130-145km/h (mai mult nu putea eram si pe gpl) pe autostrada.
|
apropo leutzu-le se aude super marfa sunetu! ;)
P.S: cand iei condensatorul? :D |
Cat mai curand posibil, deocamdata trebuie insonorizata masina ca ma simt c intr-un butoi.
|
te ajut, cu munca!. :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:57. |
- Copyright 2026 4Tuning