![]() |
3 Attachment(s)
deci normal ca ii sar in aparare..dar pot sa iti arat o gramada de masini de acum cativa ani care aveau steaguri..pe ele si alte chestii...oricum..ramane de vazut pe viitor ce sa v`a intampla..daca o va schimba pe`asta..
Imi cer scuze pt masinile care le`am pus sper ca propietari sa nu se supere..si inafar de astea..mai sunt destule care au steaguri pe ele cum ar fi CTL dar in cum arata Inainte cum ar fi Nova Lui Lucian dar numai gasesc pozele. |
Liberta aia trebuie luata in primul rand de la un cap la altul. In primul rand eu as goli-o de tot si as incepe sa verific pe unde e rugina. Fi sigur ca are rugina. Apoi dupa o finisare ca lumea, recomand straturi de grund, antifon, dupa o curatare completa si bine facuta a tablei in prealabil. Apoi as incepe cu suspensiile si jantele, apoi un bodykit facut cu gust, cu linii nici prea curbe, nici prea drepte, cat sa se integreze bine cu masina. Incepe cu fata sau cu spatele si fa atat barele, pragurile cat si niste umflari din fibra ale contururilor aripilor. O vopsea bine aleasa si aplicata numai dupa ce tabla este cat mai dreapta posibil peste tot (nu da cu tone de kit pe ea, mai pune mana si pe un ciocan de cauciuc). Ca sa nu dai cu mucu in fasole, iti sugerez sa pui si pe hartie niste desene, niste gandiri, nu chiar totul gandit ad-hoc. Si renuntati la dungi cromate, sigle ce nu tin de dacia sau stick-ere. De asemenea e nasoala ideea cu ingustarea barelor prin prelungirea lor. Am vazut aceeasi idee si pe Toyota aia. Asa se poarta la voi ? Nasol atunci.
Aceste fiind spuse, numai o minune va face sa arate bine dacia aia si aerodinamic, avand in vedere geamurile care sunt concepute a fi drepte, plafonul si inclinatiile lunetei si parbrizului sunt destul de mici. Si inca un sfat. Ori o faci sa rupa gura targului, ori fa-o cat mai putin si cu obraz subtire. |
Merci pentru sfaturi. O sa Se tina cont de parerea ta :)
|
Re: O Dacia Liberta
Propietarul...a plecat in spania..deci nuo sa mai auzi mare lucru despre ea..poate despre o noua masina...un BMw :D
|
atunci ureazai bafta la un BMW si pasta sa o dea de pomana la cineva care nu arae masina
|
Sorcova imputzita =)) facuta cu cel mai mare prost gust posibil =)) nu cred ca exista dacie mai infecta pe tot forumu asta.
|
mie sincer intotdeauna mi-a placut dacia liberta mai mult decat berlina desi eu am o dacie berlina iar inainte sa o cumpar m-a tentat o liberta dar nu am facut targul ca arata destul de jalnica mai ales motorul care scotea fum la greu.......incearca o priza pe capota si spoilere mai frumoase......
|
poze recente
26 Attachment(s)
Pozele Sunt recente.JohnyXxx am o intrebare...Ce masina ai?? Daca ai... Ai incercat macar sa`i faci ceva ?? El macar a incercat.. si nu cred ca are rost sa jignesti..sunt aletele..mult mai terminate ca asta..
|
arata mult mai bine asa ca inainte , succes in continuare !
|
mersi
s`a tinut cont fff mult de ce s`a zis aici...acesta este doar inceputul...o sa suporte multe modificari...masina..o sa vedeti..
|
Hai ca masina arata dragutz acuma mai tzinem cont si de muzica pe care o detzine sa spun asa imi place masinutza cu toate ca Dacia nuj este o masina pe care o potzi numi frumoasa in afara de DaciaSport care usor modificata are si ea un aer cde masina sport.Cat despre Cipi il cunosc foarte bine si este un tip foarte de treaba cum sa mai spus si inainte si ce sa mai spun astrept si eu sa am ocazia sa vad masina mai deaproape cum arata acuma ca nu am vazuto decat din mers si nu am putut oprii.Bafta in Continuare Cipi:!::!:
|
Dumy dai add la Id Donstriper si stabilim odata sa n`e intalnim..sa vezi masina mai indeaproape...o sa`ti placa..:)
|
kACP3R cine ti-a lipit steguletele alea pe masina ca vreau sa puna cineva si nu stie cine pune dastea
|
Asa arata mult mai bine ca inainte !
Si cu moturul cum ramane actual cati Cp are? |
ncs_balauru nu`i masina mea... este a unui prieten..dar daca vrei da`i add la Id meu...si o sa`ti zic pe mess. o sa`l intreb pe cipi si o sa`ti zic nu stiu..zicea ca parca tatal lui....
TheEnZo o sa`l intreb si o sa`ti zic...nu stiu detaliul asta inca. |
| All times are GMT +2. The time now is 03:07. |
- Copyright 2026 4Tuning