Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Exterioare custom (https://forum.4tuning.ro/609-exterioare-custom.html)
-   -   Modificari custom Bucureşti (https://forum.4tuning.ro/609-exterioare-custom/119388-modificari-custom-bucuresti.html)

teo911 01-11-09 18:45

Re: Modificari custom Bucureşti

4 Attachment(s)
Un proiect mai mare, proaspat scos de la vopsit...

yamahaer1cip 03-11-09 12:23

Nu e frumos ce faci dar...

koket 03-11-09 19:11

salut , un mercedes w124 , ce poti face pt el , sa iasa putin in evidenta?

teo911 07-11-09 13:01

Se pot face multe...trebuie sa imi zici ce vrei si discutam....da-mi add pe mess

yamahaer1cip la ce te referi?

DTH 08-11-09 17:11

Hmm frumusel ultimul proiect , unde a fost facuta modificarea ? Si cam cat a trebuit sa dai din buzunar pentru el ...?!

Multumesc ;)

SoundIdentity 08-11-09 20:34

salut!
mai mai ati lucrat mult la masina degeaba e clean look ati muncit la haion evacuare bara spate usi (lipsa clantze) ...si modificare bara fatza :( aici putin nu as fi de acor cu acest proiect deoarece parerea mea nu bate cleanu cu gauroaca aia din fatza...
iarta-mi critica nu e de rea intentie dar parerea mea e ca nu e ideea ideala pentru frumusetea de la stergator in colo :) ...la jante as mai avea o obiectie dar nu vreau sa ma iei ca si un critic rau voitor ci iti vad munca si putin ai grabit terminarea :)
vopsitul cool ,,,,si atent :) daca schimbai rosu spate sa scoti frumusetea in vizor si fata neagra poate era mai nevazuta bara dar asa schimba-o urgent sui vei fi cool :)
bafta la ea in continuare si sa nu te lasi suparat pe ceea ce am zis ...iao constructiv si poate ai mai primit acest sfat cand zice unul e invidie cand zic mai multi credema ca e o lipsa :)

salut!

wizzardd 09-11-09 19:37

Salut,
Am si eu un spoiler de pisicuta care trebuie reparat cu fibra. Are o crapatura sub farul drept pana la proiector si o bucata de aprox 8-10 cm sarita de sub proiectorul din stanga. Nu este mult de lucru zic eu dar este deranjant pentru aspectul general al masinii. Imi spui si mie un pret pentru reparatie te rog si imi zici daca te ocupi si de vopsea?
Multumesc

teo911 10-11-09 11:42

Deci! Proiectul a fost facut dupa gustul clientului nu dupa placul meu. Eu doar am executat ce mi s-a cerut.

Se poate face reparatia...da-mi add pe mess pentru detalii

yamahaer1cip 10-11-09 18:52

Cat ma costa un kit total ca cel dupa golf 5? chiar ma intereseaza

DTH 11-11-09 02:51

Imi raspunde si mie cineva la intrebare ....sau astept in zadar ?! Ms :rolleyes2

teo911 11-11-09 11:25

MillionDollarBaby nu inteleg intrebarea. Modificarile le-am facut eu...si nu am scos nimic din buzunar. Cam 1000 euro l-au costat pe client modificarile din fibra.

uncazan 12-11-09 07:45

salut la un tico ce poti sa-i faci? :D...astept raspuns

unu rau 15-11-09 14:36

salut . pleoape ptr un hyundai accent model nou ai ? si daca se poate la ce pret ?

yamahaer1cip 11-12-09 13:11

depinde de cum vrei sa arate mai bine sau mai rau decat e acuma......

petre 1 31-12-09 02:45

2 Attachment(s)
Salut,ma intereseaza niste prelungiri de bara ca cele din poze(fata, spate).Daca se poate si un pret.(pm)

All times are GMT +2. The time now is 05:23.

- Copyright 2026 4Tuning