![]() |
Re: Râşnov 2009 FRAS
Felicitari celor ce au ocupat podiumul!
|
bravo ono! cred ca horatiu mai are nevoie de ceva antrenament cu masina aia,sa vedem duminica ce-o sa fie,ca atunci ajung si eu,sper sa fie vremea la fel ca si astazi
|
eeeeeeee.bv lor!!!!!!!!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol:
|
6 Attachment(s)
cateva imagini de astazi.cat de curand galeria foto va fii actualizata cu toti concurentii!!felicitari celor care au luat startul si multa bafta si la a doua etapa de duminica:-)
Attachment 908867 Attachment 908868 Attachment 908869 Attachment 908875 Attachment 908876 Attachment 908877 |
Impresii nimic de la fata locului? Cum impinge osela? dar evo lui andronic?
|
felicitari!
|
bravo ONO, multa bafta in continuare
|
Felicitari Daniel ! ! ! Mult Noroc In Continuare !
|
Multumesc tuturor pentru felicitari, a fost o etapa grea deoarece azi am avut adversar care a promis ca aduce la start cea mai puternica masina din Romania si chiar asa a fost dar prin ceea ce am reusit astazi am demonstrat ca nu doar o masina puternica te poate duce singura pe primul loc.
Azi am concurat pentru prima data in campionatul national de coasta fara sa-l am adversar pe Lucien Hora si va spun sincer ca mi-a lipsit prezenta lui, Hora chiar a fost pilotul care m-a determinat la fiecare cursa sa vreau mai mult de la mine si imi lipsteste agresivitatea lui. Duminica va fi cu siguranta o zi mai grea dar d-abia astept sa se dea startul. |
Sa fim seriosi cu cea mai outernica masina din Romania la start.
Fara a vrea in vre un fel sa acopar valoarea ta, sunt convins ca tu ai probabil aproximativ dublul puterii acelei masini pe care Horatiu a inchiriato pt aceasta dubla. Rezultatul obtinut era oarecum previzibil tinand cont ca tu conduci o masina deja cunoscuta si imbunatatita iar el se da prima data cu dracovenia aia. Sper ca aceasta concurenta sa aiba rolul de a creste spectacolul si de a impinge performanta spre extrem. Hora este o mare absenta si faptul ca nu vine la start la FRAS este oarecum impotriva vointei lui, a fost determinat sa faca asta de un complex de imprejurari, pe care personal il inteleg. |
bravo ono!!!
|
sincere felicitari :)
|
2 Attachment(s)
Galeria foto completa o gasiti la urmatoarea adresa(provizoriu pana o sa fie urcata in galeria 4tuning)
http://picasaweb.google.com/gabitriu...lint08Mai2009#Attachment 909165 fotografii cu absolut toti concurentii!!enjoy!! mai jos echipa 4tuning4rally la treaba:D nohh asa e cand astepti soarele prea mult Attachment 909177 |
Noooa,asa e cand te trezesti de gimineatza,da poza cine o facut-o,soarele,
sau mai e un membru in echipa? :D |
Papparazzi.
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:21. |
- Copyright 2026 4Tuning