![]() |
Re: Cursa accelerare 402m Slatina
Quote:
cam atata..daca ai citit regulamentul si esti deacord .este tot super ok |
Quote:
|
Quote:
Nu e nevoie de ajutorul nsl'ului o sa organizam si ca nsl legala .. alta data..momentan auto raliu olt .. in legatura cu castile sa zicem ca vin jumate cu jumate fara.. putem sa cadem la comun acord..se dau primi si inmaneaza castile cu imprumut la urmatorii..nu cred ca se supara nimeni. . sincer parerile publicului sunt exact nule pentr noi.. crede'ma am fost si eu de n ori in public si am auzit comentari gen.."iauite ba asta n'are ba faruri..de ce oare...baa..da prost esti..e farurile date jos sa se raceasca motoru baa" ce sa mai le ceri..mai bine un public nemultumit si o cursa reusita..care va da nastere la altele decat o cursa nereusita si alti oameni nemultumiti etc... EXISTA UN regulament..care ne vizeaza si pe noi atat cat si pe voi..nerespectarea regulilor unora din parti atrage sanctiune..asa ca va asteptam |
Insist sa va inscrieti online pana pe data de 24 .04 .2009 (joi)
dupa termenul limita vom face grilele de start pe care le postam aici eventual puteti sa mai interveniti daca nu va convine pentru ca aveti 2 zile pana la start stiind grila va vom dirija in parcul inchis astfel sa iesiti in ordinea deci concurenti se vor cunoaste inca din parcul inchis..nu vor alerga unul dupa altul |
cam cate masini sunt inscrise pana acum????
|
online aproximativ 15 ..dar s'au anuntat foarte multi telefonic .. si multi sunt care nu au accesat internetul .. cei inscrisi online au prioritate dar se pot inscrie si in ziua competitiei cu specificatiile de riguare
|
Comitetul de Organizare
Membrii de onoare - Oficialitati ale judetului Olt Bacanu Cosmin Primaria Slatina cms. Paraschiv Valentin Politia Rutiera mun. Slatina mr. Spataru Vicentiu Insp. Jud. de Jandarmi - Olt Predescu Adrian Politia Comunitara - Slatina dir. Maican Ion Directia Jud. de Sport - Olt dr. Marcu Cornelia Dir. med. Serviciul Ambulanta - urmeza sa postam: Comisarii sportivi - Arbitrii si va rog cand trimeteti inscrerile trimetetile doar pe mailul meu : [email protected] |
Vezi ca ai mail nou:-P
|
Quote:
inca nu a aparut :-? ultimul este la vtm mosteni .. nu am primit nimica pentru liniuta recent mailul il trimeti pe [email protected] :D nu pe al domnului raul LE : a venit :P.. dar lipseste adeziunea de regulament ..of of :| LEEE : gata e totul ok :D |
din pacate se anunta ploaie si sambata si duminica :(
sa speram ca nu va fi asa totusi |
neah ce sa mai crezi..daca te uiti pe yahoo wether e totul in regula..asa sa anuntat pentru luni/marti/miercuri..tornada ..si din cate am vazut eu a fost foarte frumos
|
o centralizare cu cei care s;au inscris pe mailul meu
Cilingirov Ivaylo - NISSAN SUNNY 1400 cmc Daragiu Bogdan Opel Kadett 2000 cmc Dinu Cristian Volkswagen Golf 1800 cmc Ion Mihai - Dacia Sport 1800 cmc Popescu Viorel hyundai Accent crdi 1500 cmc Sultan Alexandru OPEL KADETT 2000 cmc Dinu Andrei - MAzda MX 3 1800 cmc (capacitatile sunt luate prin aproximare , Acestia sunt doar cei inscrisi pe mailul meu )[ Inscrierile online se vor inchide VIneri la ora 17 |
Cam putini:???:,mi-e sa nu ma vad singur in grupa pe acolo:???:,si vezi k la mine se citeste 1.8 nu 1.9 chiar daca e 1,845cmc:???:
|
Quote:
|
Quote:
De ce nu te dai si la cursele in care trebuie sa "te tii la ea" si pe viraje, coborari, urcari si sa trebuiasca sa "mesteci in cutia de viteze" vreo 5 minute consecutiv (si in sus... si in jos .... si frane si acceleratie si urlete ca nu intra-n viteza .... si ...), nu doar 15 secunde |
| All times are GMT +2. The time now is 23:14. |
- Copyright 2026 4Tuning