![]() |
Re: E30 - S50B30 Turbo!
vb cu HAI-u
|
despre culoare....o mica idee....un gri spre negru cu putina perla rosie sau negru tot si perla cu o culoare deschisa (rosu, galben, auriu, albastru, mov)
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Eu zic fara perla.Tu nu faci masina sa o expui la diferite evenimente de tuning...
Dupa parerea mea pe urs iti trebuie o culoare mai clasica , mai normala :) Poti sa o faci verde inchis sau poate visiniu :roll: |
boss....eu zic ceva gen ca a lui comisaru........ca.......
si nu mai umbli la talon..... |
2 Attachment(s)
Personal as face-o de culoarea asta, am pus doua nunante (una albastru si cealalata cu un pic de verde). Da super bine si sunt putine E30-uri de culoarea asta ;)
|
Quote:
|
|
Quote:
|
Buoss, fa-l dreaq negru dat cu bidineaua, jante da tabla cu capace, ziare pe geam cu Infractoarea si decat un scaun in masina.
Nenea, nenea, baga tare masina asta? Cel mai shmeker asa ar fi. Aaa si un prezervativ atarnat la oglinda! ;) Incearca un unique d-ala ca la NFS. Faceti careva unu virtual. Ceva sa para vopseaua jupuita. Sa sperie lumea asa... numa-n parcare... d-apai pe strazi ;) |
4 Attachment(s)
Deja am apucat sa-mi pun scaunele...2 buc cu tot cu centuri! Multumesc tuturor pt pareri despre vopsea...dupa cursa de la Ct o sa ma apuc de treaba....pana atunci o ard dubios cu ea asa ca-n desene animate!
Cateva poze cu montajul scaunelor si cu Balena la spalatorie in Valcea. |
Quote:
|
te dai cu "batrana" la cursa de la mare??
|
1 Attachment(s)
o idee!
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:19. |
- Copyright 2026 4Tuning