![]() |
o chestie pe care am observat-o la mai multe oltcituri e ca au pe fat un super spoiler care arta supre bine si da bine cu linia masinii, iar pe spate au bara originala sau o bara care nu da bine cu cea din fata. in felu asta masina arata bine din fata sau din spate, dar din laterala zici ca se temina masina brusc.
eu zic ca atunci cand pui pe masina bari noi e bine sa dai o linie din fata pana in spate. nu mai zic ca ar fi bine ca masina sa mearga bine, caci e nasol sa ai o masina (asta e valabil pt orice tip de masina) aranjata la exterior dar care te lasa la semafor si te dai jos si-o impingi. cat despre consum, masina consuma si dupa cum mergi cu ea. vrei consum mic mergi incet, batraneste. vrei viteza si demaraje pai atunci nu te mai plangi de consum. eu unu cand pot o duc peste 5.000 de ture si in general o calc cam fara jena si consuma dar nu ma plang. pe langa asta ca orice masina trebe sa ai grija de ea. in rest mie mi se pare o masina bune, ieftina la intretinere si modificare si iti ofera o placere cand o conduci care nu am avut-o in alta masina. |
ZMD is back !!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
|
sper sa nu fiu singurul participant la curse care vine cu oltcitu ,sper sa mai fie macar unul
|
singurul sigur nu o sa fii... dar mai mult de 3 olcit-uri nush daca or sa fie..
|
:) gabi tata :D pai daca este sa-mi pun spoilare (si o sa-mi pun) cum ai spus si tu, o sa le fac cu garda mai mare.. sa nu stau cu milioanele in fiecare luna .. ;)
multa bafta bogdalanescu! :) :P kingpin ai dreptate domnu.. poate ca n-are omu timp (bani) si asteapta sa-si faca.. :D [/b] |
boss: ai dreaptae poate fi si asa. era doar o parere.
|
Re:
Quote:
|
kingpin :P eu n-am zis ca n-ai dreptate.. uni chiar nu-si pun peste tot din cauza financiara iar altzi el place asa cum este, cu mici modificari doar la spoilarul din fata si praguri.. acu fiecare cu ce-i place nu?.. ;)
Gusturile difera.. si a fost interesat postu tau.. so, bafta cu oltcit-ul lu matale.. ;) |
Daca omu are Oltcit poate sa vina, poate-si gaseste si unul de care sa se tina un pic.....poate tot un Oltcit. Chiar, stiti cumva vreun Oltcit modofocat la motor??? Eu nici macar nu am mai vazut vreunul de ceva timp pe strazi!
|
boss ai dreptate fiecare cu gusturile lui asta ase e.
mersi mult. |
....a fost un oltcit..care a facut o dacie ..nu stiu dk a si terminat primul dar pe la 200 m era in fata cu 1 masina jumate :peace:
|
asa e, era un oltcit care pe la 200 m avea 1 masina si jumate in fata daciei dar pe la 1km avea vreo 3 masini in fata daciei :twisted: si ala eram io
|
bogdanl, tu erai cu Oltcitul care a facut dacia visinie ?
daca da BRAVO!!!:) |
1 Attachment(s)
da io eram si cu oltcitu meu
|
Bravo bogdane...!!! :lol: :lol: :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:06. |
- Copyright 2026 4Tuning