![]() |
Re: E36 - The e36..
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Sef sper ca nu m-ai inteles prost dar era vorba exact de ceea ce ziceai tu...sa cumperi aripi intelesi si sa le pui pe alea.Deci faceam referire la faptul daca se face si ramane orig dar daca pe viitor se opteaza pentru buzate e si normal ca se roluieste.Si intr-adevar vorba aia.....ce e orig orig ramane.Poa sa vanda astia de toate ca daca nu e ca originalu e degeaba.Hai numa bine sa iasa fortza si mai asteptam poze sa se faca treaba. PS:la praguri presupun ca ai dat puncte si pe urma ai sudat linie si ai finisat cu flexul?..intreb din curiozitate sa stiu la ce sa ma astept pe viitor.Inca odata ms pt detaliile date.Sa stiu la ce sa ma astept cand ma apuc de a mea!Scz daca fac offtopic. |
Quote:
daca te uiti bine la poze vezi ca si la mijloc sunt sudate pe verticala adica pragurile is din 2 bucati facute de mana dupa cele vechi. sa luat forma dupa cea veche,odata partea din spate si apoi partea fata sa facut forma si a venit pus din 2 bucati. Normal ca sa folosit si flexul pot sa zic ca a avut foarte mare rol..sa punctat in 3 locuri si apoi tot la 0,5 cm distanta nu e ceva usor...dar sunt fer comvins ca va tine de 10.000 de ori ca originalu avand in vedere k e tabla de 1 mm saptamana asta dau cu izolatie toata masina pe dedesubt revin cu poze,in curand si cu pozele cu capota..locul de la roata de rezerva toata scoasa afara si inchis acel loc..si eleron bine-nteles si nu e off topic se discuta despre problemele masinii daca iti pot fi de ajutor oricand..cu orice sfat te salut |
Quote:
Ms mult sef.Mai intreb si eu ca tot am ocazia sa vad acum un proiect care s-a inceput cam cum as vrea si eu la al meu sa fac pe viitor si sa stiu.Astept poze sa vad evolutia. |
Quote:
va salut |
Quote:
Exact ce am si eu in minte...ASPIRAT PE VECI dar mecanica pusa la punct cum trebuie.Sa fie fortza pe viitor al tau sa iasa bene la vopsit si la mecanica. |
Buna. Astazi sa terminat partea de tinichigiere pe partea de jos..praguri pod pedalier tot ce tine de partea de jos..aripile au fost date cu solutie speciala pt a evita surprizele pe vitor legat de rugina la fel si pragurile si partea de jos a masinii..
Astazi am terminat de montat toate piesele inapoi pe masina...dupa asta urmeaza capota si mici finisari in portbagaj in rest masina e montata in proportie de 90 %... Revin cu poze maine! va salut |
Quote:
|
bafta la proiect,ti-am urmarit topicul,ai avut mult de lucru pe ea dar incet,incet se face,pragurile de M cum le-ai montat peste cele originale?Asteptam poze in continuare....
|
Quote:
urmeaza finalizarea capotei..achizitionarea jentiilor si apoi vopsit...trebuie sa termin toata partea de tinichigerie pana atunci nu pot vopsi.. toate cele bune |
Quote:
mersi. |
Quote:
|
Quote:
Asteptam pozeeee!!!:D:D |
| All times are GMT +2. The time now is 03:49. |
- Copyright 2026 4Tuning