![]() |
Re: Comentarii si poze Inferno MotorSport @ 4TuningDays 2009
Quote:
|
Quote:
am uitat sa pun bile sub bara........:)) |
felicitari inferno pt stand...bv
|
Multumim C_kst
|
multzumim frumos :)
|
multumesc lui Lucian si lui Remus pentru primirea calduroasa pe care mi-au facut si... urmatoarele evenimente le vom petrece impreuna! :D:!::!:
|
bine ai venit!!!
|
Quote:
Bine ai venit !!! ne auzim la un tel pe joi sa vedem cu intalnirea.... |
imi pare foarte rau si regret ca nu am ajuns la 4tuning....mi-as fi dorit foarte mult sa fi vazut standul....dar dupa cum unii stiu am avut nishte probleme cu masina si sincer o zic, mi-s-a taiat orice chef...am simtit k mi-se prabuseste cerul in cap.... :(
|
cu siguranta ne auzim la tel, dar maine (adik miercuri - 15.04.2009)!
bafta! |
Am ezitat putin sa-mi postez parerea legata de 4tuning days 2009…dar cred ca orice om are dreptul la o parere/impresie…
-legat de masinile expuse…in proportie de 50% din masinile expuse nu aveau ce sa caute la un show cu “tema” tuning…. -am vazut masini stock expuse care nu aveau ce sa caute acolo…si nici nu stiu cum de-au intrat la un astfel de eveniment…. -chiar am un prieten care si-a expus masina si nu avea ce sa caute la un astfel de show (noroc ca si-a ridicat capota si avea ceva vopsit frumos pe acolo)….. -masini cu rugina pe ele…si cand spus rugina ma refer la ceva evident -bandouri lipsa si folii rupte sau puse de-am p*lea -masini de zeci de mii de euro care nu aveau ce sa caute acolo….citeam pe un alt topic (care a fost sters la cateva ore de la aparitie) ca ”dom’le decat sa vad niste c*c*turi de dacii kitchoase mai bine ma uit la niste masini de 600 cp stock ”…idea e ca este penal modul in care gandeste persoana care a scris asa ceva…in primul rand show-ul se numeste 4tuning days( deci automat masini modificate) nu “expozitia de masini de lux” (adica masini de zeci de mii de euro cu sute de cai stock)…..daca vreau sa vad asa ceva p**a mea….nu mergeam la 4tuning days…retardule….legat de daciile alea praf…sunt masini modificate…kitch sau nu…e vorba de gust…gusturile nu se discuta.... -partea a 2-a legata de modul de acordare a premiilor….ma abtin (Inferno nu a stat si nici nu va sta vre-o data in baza unei “vaze” de 10 lei din metro) pt ca nu am chef de posturi sterse de catre pupin***isti…. O seara mirifica la toata lumea!!! p.s: m-am descarcat:D. |
huh...ce post...bine goppo!!!
|
Quote:
|
11 Attachment(s)
Cateva poze cu Inferno MotorSport Cars & Gilrs by Golfuletz & Tuning Garage
|
am doar un comentariu de adaugat !!!....... FOARTE TARE VOLVO-ul !!! mi-a placut maxim !!! eu cred ca a fost cea mai tare piesa de la voi !!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:23. |
- Copyright 2026 4Tuning