![]() |
Re: CUM SA SCAPI DE O FATA!
hai sa dau un exemplu
eu vreau sa ma despart de o fata... nu mi`a facut nimic... dar pur si simplu nu ma mai atrage si nu imi mai face placere sa fiu cu ea.... si vreau sa raman prieten cu ea.... amic... ! si eu ii zic ca vreau sa ne despartim si aici si ea nu vreau ... aici intervine intrebarea " Ce fac " ! :) ma intelegi ! ce faci in situatia asta ?! :) ha ?! |
eu mereu am fost adeptul de a sta si a discuta toate lucrurile.
incearca sa ii explici totul de la A la Z, cu exemple, argumentari. daca nu reusesti...incearca sa fii ocupat cand te cauta, sa nu ai timp de ea, sa o faci sa simta ca e in plus. |
Quote:
o sa-si bage nasu' peste tot...va interveni exact cand nu trebuie ... o sa devina super deranjant ! |
at me worked...and not just once.
:) |
nu sunt inca in situatia ....care am spus`o era doar.... o privire in viitor :) poate cine stie o sa ma intalnesc... cu asa ceva ... :)
|
Quote:
De ex,lunea trecuta m-am despartit de una,i-am zis cu frumosul ce si cum,n-are nici o vina ea ca ne-am despartit,pur si simplu nu-mi mai ardea mie si totusi cred ca fata a inteles ce si cum deoarece am vazut-o prin liceu,mi-a dat buna,pe mess n-am primit ignore(inca:P).....deci totul e ok. Ti-am zis,depinde si de fata. Daca e sa tina la tine cu adevarat vreuna,nu mai da aia ochii cu tine never ever,sa te uite cat mai repede. Totul depinde si de celalalt partener,nu numai de tine,sau numai de ea. ;) |
adica tu ai zici ca vrei sa...si ea zice "nu vreau"? cum adica "nu vreau"?? cre k se poate termina nasol...schimba-ti numarul de telefon or smth...mie nu mi s-a intamplat pin acum.
|
Pai cum sa scapi , daca nu te are la mana cu nimic , ii explici si tu frumos ma fata asta e nu imi mai trebuie etc....daca te are la mana cu ceva .... (inca n-am patit si nu prea pot sa spun multe)...
|
Cu ce te poate avea o femeie la mana in asa fel incat sa evite o despartire???
:?: :?: |
.....hmmm dak esti persoana careia nui pasa de nik nu are nici o sansa in rest sunt multe da depind de statut social , varsta , etc ;)......
|
nu-i vorba de "ce are compromitator despre tine", ci de cat de mult iti pasa de ea la momentul despartirii...
dak ti se rupe de ea e simplu, ii dai viteza, si dak te mai bazaie, ii dai si 2 dupa cap knd nu scapi de ea, dar... dak iti pasa de ea... sa ti-e mila de ea... sau v-au legat multe, la un moment dat... e dificil de facut pasul asta.... muult mai greu decat ti-a fost la inceput sa te combini.... |
Quote:
|
:lol: :lol: asta e super funny :) si daca declara ce ?:) nu are dovezi.... si daca chiar zice ca ai viloat`o..trebuia sa isi scoata.... dala medical... ca sa ateste.... urmele de violenta :) !
m`am interesat |
faza cu urmele de viol mi se pare mie cel putin total aiurea! :) din cate am inteles eu aceste urme pot aparea si la un sex mai nebun un pik sua chiar mai mult! :) deci daca el cu ea se tzopaie rau de tot si nebuna zice asa ceva.... saracul baiat intra la belele nu? oricum daca trece o perioada de nu stiu cate zile nu se mai cunoaste nici o dovada! asta din ce stui eu..
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:21. |
- Copyright 2026 4Tuning