![]() |
Re: flanse dacia 1310
Quote:
|
pai oricum pretul e negociabil! daca cineva e interesat...discutam.
|
sa pui toata "chestia" aia de nova //nu ar merge?
|
vand yo flanse... le am ink pe masina din 2004 si nu am avut probleme deloc. astea sunt povesti! am cred peste 50.000 km cu flanse si nu a patit nimic si in buc prin gropi si pe afara cu 165 km/h. dak intereseaza pe careva sa ma contacteze
|
Poti pune ceva poze cu ele? Ce grosime au? Cat costa?
|
dap, stai..
nu mai gasesc poze, dar stiu k au cam 2,5 sau 3 cm grosime si costa 100 e discutabil revin maine cu poze dak esti interesat |
jentile de aro 10 nu se potrivesc pe dacia 1310
|
Quote:
jantele de aro 10 sunt in 3 sau 6 prezoane si se potrivesc pe dacie fara nicio modificare la sistemul de prindere ;) trebuie evazate aripile pe spate daca e joasa masina sa nu atinga in ele. |
1 Attachment(s)
Salut, pot pune asemenea flanse si pe spate si pe fatza? sau doar pe fatza? zic asta pt ca mi se pare f sigure si am mai vazut pe spate alte modele etc. si alea ma cam sperie.
|
vreau si eu sa-mi montez pe dacia niste flanse cu 4 prezoane cine m-ar putea ajuta si pe mine cum sa le fac sau d unde sa le cumpar. as vrea si eu niste dimensiuni ceva. multumesc
|
Quote:
Verifica la Bazar sau chiar aici pe forum. |
Si eu am incredere in flanse dar daca tot se da banii pe jante sh sau noi si pe flanse mai bine faci trecerea frumos cum s-a explicat si mai sus si plus de asta ai mai multe beneficii si imbunatatiri al sistemului de franare asta daca optezi pt discuri de frana ... in rest sunt bune si flansele cand esti mai fara fonduri... numai bine tuturor
|
1 Attachment(s)
Va salut am facut niste desene,nu zik k is profesionist la desen tchnic da sa ma corectatzi dak nu amfacut bine!!!si sami spunetzi dak stie careva marimile dintre prezone si alea alea....
|
Quote:
La alea de interior depinde acum cum vrei tu...dar cele mai des intalnite flanse sunt alea cu 4 x 100 |
mersi mult..adevarul e k mi lene sa dau jos roata si sa masor cu sublerul:P
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:03. |
- Copyright 2026 4Tuning