Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bucuresti - 05.06.2005 (https://forum.4tuning.ro/44-bucuresti-05-06-2005.html)
-   -   VOTATI POZITIA PUBLICULUI IN V SAU PARALEL | | (https://forum.4tuning.ro/44-bucuresti-05-06-2005/1177-votati-pozitia-publicului-paralel.html)

EvLSant0S 21-05-04 12:31

kirilic... hai azi sa iti arat cum o sa fie la baneasa .... ca vad ca nu intelegi.... deja o dam in matematica si alte prostii..... DECI o sa vada toti daca stai in V.... ca unghiul v-ului nu o sa fie mare... o sa fie micutz... atat cat sa vada binishor toti.... nu prea intelegi ai??? ... aia in capat... o sa fie la cine stie cati metri de finish si tot o sa vada ........ ma gandeam :) mai bine ar fi sa se stea asa....

asta e traseul <-
\ | \ | \\ ---->>> publicul .... si se vede TOT.... NU??
| /
| /
/

EvLSant0S 21-05-04 12:33

hahahahaha ce *** a iesit... mai incerc odata... modific poza aia cu aeroportul... imediat

MicDaRAu 21-05-04 13:24

in V pare mai sigur pt spectatori
deci in V e mai bine
PAREREA MEA

BoSsuL3TZ 21-05-04 15:26

Santos .. poate ne vedem pe Baneasa.. este posibil sa vin.. :D cum o fi sa fie.. numai sa fie organizat si sa nu se mai opreasca cursa..

Spot 21-05-04 16:56

Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"
kirilic... hai azi sa iti arat cum o sa fie la baneasa .... ca vad ca nu intelegi.... deja o dam in matematica si alte prostii..... DECI o sa vada toti daca stai in V.... ca unghiul v-ului nu o sa fie mare... o sa fie micutz... atat cat sa vada binishor toti.... nu prea intelegi ai??? ... aia in capat... o sa fie la cine stie cati metri de finish si tot o sa vada ........ ma gandeam :) mai bine ar fi sa se stea asa....

asta e traseul <-
| | \\ ---->>> publicul .... si se vede TOT.... NU??
| /
| /
/

hai ca m-ai lamurit acum eu m-am gandit ca unghiu o sa fie ceva mai mare decatzici tu ok atunci votez V V V V V V V V

just-f 21-05-04 18:06

mei eu tot zic ca V e cel potrivit, caci nu vreau sa se intample ca la Constanta ...

accord4ever 21-05-04 18:10

siguranta e cel mai important factor asha ca cred ca V e cel mai potrivit

m4tun 21-05-04 18:23

glumind un pic, publicul ar putea sta si in \"x\"
cred totusi ca ar trebui sa ne preocupe si daca vreun \"inteligent\" poate intra usor pe pista

parerea mea

F_L_R 22-05-04 01:51

Va asigur eu ca va fii o pozitionare in linie pe o singura linie paralela cu pista . Pentru asta va fii o brigada de\"CEFE LATE\" care vor avea grija de asta . De acum se vor impartii si pumni si picioare si ceva falci de Pittbul pentru cine nu va respecta ***-ul ce-l mananc eu la microfon!!!!!!!!

CeReS 22-05-04 03:18

acum sunteti lamuriti :lol:
cu toate ca parerea mea era alta atat cat timp ei organizeaza cursa au tot dreptul sa decida cum trebuie sa stea spectatorii

BoSsuL3TZ 22-05-04 08:45

acu inteleg si ar trebui sa intelegetzi de ce s-a marit taxa... ;)

zip 23-05-04 10:22

parerea mea

dupa ce am vb shi ne-am sfatuit cu gratzian...zoliat...gsi...shi restu care mai erau p`acolo.....binentzeles ideea fiind a lui gratzian caruia ii multzumim,am hotarat k ar fii bine k publicul sa stea in romb...in felul asta nu vom mai ajunge la unghiul acela f mare
shi acum putetzi sa incepetzi sa radetzi k voi incerca sa desenez
,,,,/||\\,,,,,
,,,/.||.\\,,,,
,,/..||..\\,,,
,/...||...\\,,
/....||....\\,
\\....||..../,
,\\...||.../,,
,,\\..||../,,,
,,,\\.||./,,,,
,,,,\\||/ ,,,,
In felul acesta toata lumea va avea vizibilitate shi va fi in sigurantza :wink: :)

Legenda:
|| shoaseaua
,, iarba
.. tot iarba (da nu va ganditzi la prostii) :wink:

EvLSant0S 23-05-04 10:38

asta e cea mai DESTEAPTA asezare... vb f serios.... si nu iti trebuiecefe late... ca vad toti.... desenul nu e bun ... ca cica o sa se stea doar pe o parte.... asta e... cum zice florica ... :) dar daca tot intra aia pe traseu... o sa fie nasol rau de tot... ca sa nu mai zic de o bataie cu publicul al cefelor late... sa vezi imagine ce o sa se auda pe la pro tv ... la cursele legale din bucuresti \"cefele Late\" bat publicul si ***uri din astea... peace and GOOD LUCK

zip 23-05-04 10:52

....

pai da....oricum shi dak era bine \"esentza\" desenului meu...tot nu era bine k eu nu jtiu sa desenez :oops: :lol: ...apropo pune shi u votul ala shi cu pozitzia asta pune romb :wink:

BoSsuL3TZ 23-05-04 11:02

e foarte bun desenu.. numai ca se va apela doar la o parte a rombului.. si totul va fi k.. dar uitatzi ce a zsi Florica mai sus.. :D deja s-a stabilit cum va fi.. regards!:)

All times are GMT +2. The time now is 00:42.

- Copyright 2026 4Tuning