![]() |
Re: E36 - Going wild..
Quote:
Fată: 225/35 R17 9J Offset pe spate 13, iar pe faţă nu mai ţin minte cat am pus Dau f bine, insa neapărat suspensie sport şi strong. Asta dacă nu vrei să "polishezi" gumele. Īn afară sigur ca vor da puţin care va aduce multă sportivitate, ăsta este şi scopul acestor dimensiuni. Gandeşte şi la suspensie..eu zic ca aceea face toata treaba. Degeaba ai jante late daca e un gol intre caroserie si guma de 3m.. atunci da tractor ai, atat la performanţe cat şi la look. |
Suspensia sport am deja 40/40 ... dar un 60/40 cred ca da mult mai bine pe o pisica, dar in timp se rezolva.
245 spate si 225 fata sunt maximul care incap fara sa umbli la aripi. ET-ul nu-l stiam eu si conteaza enooorm de mult la alegerea jantelor ca sa-ti folosesti tot spatiul 100% dintre arc, amortizor pana in aripa masinii. In primul rand arata super bine si 2 si cel mai important gumele late inseamna frane mult mai bune. Am vazut la cineva cu M3 din germania distantiere pe fata, aripi putin umflate si gume de 265/R17 ... cred ca are numai urme de dinti infipti in bord. Daca nu ma insel pisica albastra 2.0L cu numere de DJ e putina umflata la aripile fata. Momentan am de lucru la vopsea si pe urma ajung la jante, pana atunci studiem problema. |
Quote:
245 şi 225 sunt ideale pentru moment la cum vreau să arate pisică , extrem numai vreau , mi-a ajuns cu oltcitul avānd īn vedere că am plecat de la 145/75/R13 şi am ajuns la 195/45/R16 respectiv 205/45/R16 .. am umflat şi am pus la distanţori de numa'. Aşa că nişte jante de preferat pe 17 sau dacă nu 16 cu un J considerabil 9-10 :Şi ET care trebuie. Trebuie şi suspensie la ea.. ufff o grămadă :-) |
oooo...felicitari pt masinuca....sa ai noroc la ea...sa o stapanesti sanatos...
|
Ai grija cu jantele in putine spite, nu stiu ce drumuri aveti voi dar eu mi-am prins una pe "picior gresit" exact intre spite si s-a indoit si crapat intr-o groapa...
|
Quote:
Quote:
|
ti-ai ales o masina numa' buna de tunarit!
ai mult de lucru la ea sa o aduci la un nivel cel putin cat al oltcitului, spor la munca! si.. sa stii ca nu am renuntat la ideea unei liniute, sa vedem cati ponei mai are! :D |
Frumusel sa-l stapanesti sanatos ,da sa nu uiti de CME!!
|
Nu mai e PWK , are alt nume acum :d
|
35 ABX
|
de la ce vine numarul? esti in oras maine sa incalzim nitel motoarele?
|
bodyspeed felicitari pentru achizitie,e dementiala masina,cu olteanu ce faci,il vinzi si bagi bani in asta sau il pastrezi ? Sper sa ai grija de asta ca si de oltean...salut
|
Quote:
Pe 19 vin in Craiova si incălzim motoarele că deja are primele victime , e greu de crezut că o maşină veche dar cu un motor care este peste maşini gen Logan , clio , si 1.9 tdi de la vw şi aici mă refer strict la o bună accelerare īn treapta 5 sau o plecare din treapta 1 pana in 5 ..nu fiabilitate etc ..desi nici acolo nu stă rău , ideea că neavīnd scris 2.5 pe spate lumea crede că e 1.6 :lol: se conving după cīnd văd īn urma mea un mare nor de praf:-P Quote:
Cīt despre BMW o să fie şi el īn centru atenţiei , īn Bucureşti deja a fost .. geam spart .dar nu mi-a dispărut nimic īn fine live goes on!! |
Acum sunt ambele masini in Bucuresti? s-au ai venit doar cu BMW-u?
|
oltcitul e la craiova unde ii e locul :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:56. |
- Copyright 2026 4Tuning