![]() |
Re: E46 - pushtiu_timisoara
Ce nu face omul pentru niste BBS LM-uri :P
|
ce va mai place voua bârfa... :D
chiar nui de glumit.. tre sa-mi caut iar 2 gume.. |
misto poze.....nu mai posta k bagi boala si mai in mine:X:X:)
pacat/naspa d Caius dar rezolva el.....cat despre TRV:) verry nice inca odata,am vazut-o live zilele astea in studenti ai parcat langa me.... bafta in continuare |
3 Attachment(s)
inca 3 pozeeee...:D
|
nice:D......no comment c sa mai.....p a lu Caius am reusit sa o captez la niste poza prin Kaufland;),,,,poate dau si d a ta candva:P sau iesim la cv poze sa am c baga in rama:))
|
toate bune si frumoase, dar schimba-i si tu nr de inmatriculare ca nu da bine trv ala mai adi :P ;)
|
soosy... astazi pe la 7 jumate - 8 probabil o sa ma intalnesc cu caiusss sa spalam masinile la petrom pe torontalului. poti sa vii daca vrei
ovi... m-am obisnuit deja sa-mi zica lumea ca iar am venit cu tramvaiu' :lol: |
ok,mrs omu......incerc sa ajung......is cu faculta si na....aiureah
asa asa tre racorite masinutele k ii cald afar;).......se ya than(iar daca nu next time...aduc si eu sos-u si tragem niste poze cu voia voastra) |
nu crek mai spalati voi nimic azi :)) la ce vreme faina ii afar
|
corect......spala natura:)) mai defapt murdareste
ramane pe alta data,ap am o intrebare asa mai ales pt Timisoreni,avem in oras un e46 boboc cu nr Wow nush exact cifra,are prezentat masina aici sau nu? bafta omu Pustiu inca odata |
Quote:
|
mrs:D......am vazut-o de mai multe ori in oras dar azi am dat de ea mai de aproape:X:X looove it
ii gen LSU on topic:fara supararea celorlalti,poate mai is dar nush de ei,sunt 4 bestii in oras:X 2 negre si 2 gri:P UPS,TRV,WOW si LSU |
sossy....mai bine scriai 2 x (copy & paste) :)))))....nu stiam eu de ce e coada mare la oftalmologie
|
nu mai poate face omu' nimic ca tu imortalizezi fiecare moment? :D
cand vreau poze cu masina mea ... ma uit la tine pe thread.. soosy.. te rog sa specifici.. TRV e de CS.. are doar flotant de TM :lol: |
Quote:
si sossy a spus ca sunt 4 in oras (eu stau in oras de 7 ani), nu 4 cu nr de TM...:x |
| All times are GMT +2. The time now is 00:06. |
- Copyright 2026 4Tuning