![]() |
Re: Alba-Neagra
stim stim :D lucreaza bine si destul de elegant baiatu` :)
|
Masina a intrat azi in service pt montat bara spate si eleron Irmscher
Poze sambata dupa ce o iau....daca o fi gata si daca s-o usca vopseaua pana atunci. |
6 Attachment(s)
Poze cu bara spate si eleron Irmscher
|
Frumoase... Vopseşte şi pragurile albe şi stālpi colantează-i cu colant negru...
Baftă... |
I will !
Next step : interior (scaune sport de astra G + bancheta spate tapisate cu piele in 2 culori alb-negru, textilul de pe fetele de usi la fel inlocuit cu piele alba) iar la exterior schimbat bara fata cu una de OPC, vopsit pragurile alb sau schimbate cu altele custom, foliat cupola cu negru si stalpii dintre usi. |
si neaparat pune-i jante si suspensie
|
Jante de aliaj cu anvelope de vara am (cateva pagini mai in spate se pot vedea), acu sunt rotile de iarna pe ea.
Cum mama dracului sa-i pun suspensie sport la soselele care le avem in Romania? :evil: Este o masina cu care merg zi de zi...la ce gropi sunt nu cred ca as suporta. Asa ca sunt nevoit sa sacrific putin look-ul din acest punct de vedere. :sad: |
chiar am vazut-o LIVE mai devreme frumoasa bara de spate si eleronul:D mult succes in continuare
|
Quote:
Ai si tu dreptate cu drumurile noaste si suspensia dar poate se vor mai schimba lucrurile...cel putin eu asa sper! |
8 Attachment(s)
Quote:
Am montat rotile de vara incaltate cu sosoni noi (Bridgestone Turanza ER300 195/60/15) si noile arcuri Eibach (-30 ; -35 mm fata de stock, la mine cu -60; -65mm deoarece aveam pachetul de drumuri grele) Impresii la cald dupa ce am montat arcurile Nu se mai ridica asa mult de bot la accelerare, respectiv nu mai da in bot la franare. In curbe sta foarte fain, iar la ce imi era teama cel mai mult si anume la drumuri cu gropi si denivelari nu este mare diferenta fata de cum se amortizau inainte. La o succesiune de denivelari nu mai este masina barca si doar "topaie" putin dar intr-un mod foarte placut. Mai multe impresii dupa ce mai fac ceva km. Poze: |
Felicitari! Arata tare bine cu noile arcuri. Eu cel putin nu am regretat deloc alegerea facuta cu toate ca eram ferm convins ca nu imi voi schimba vreodata arcurile stock:D
|
Si unde mai pui ca dupa ce ca arata mai bine si merge mai bine, sta mult mai fain pe viraje nu se mai inclina decat foarte putin, ca sa nu mai vorbesc de accelerari si franari la care nu se mai ridica de bot respectiv sa se lase in bot.
Una peste alta pana acum sunt incantat de cum se comporta masina. Azi primesc si noile praguri poze dupa vopsire si montare in cateva zile |
Frumoasa masina! Cat a ajuns spoiler-ul spate? Imi plac si jantele...par mai mari cu toate ca sunt pe 15, dau foarte bine pe masina
|
cu tot cu eleron la reprezentanta a fost 2.989 devizul, doar bara undeva la jumatate probabil
Ms. pt aprecieri |
ce J ai la jante? Incearca sa pui un 205/55/15 sau 215/50 daca gasesti si o sa vezi o noua inbunatatire pe viraje sau la franare. Eu am 225/45/16 pe spate si tare rau imi pare ca nu am mai gasit 2 gume sa pun la fel si pe fata (am 205/50/16).
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:40. |
- Copyright 2026 4Tuning