Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   cateva din creatiile lui BOND...VAGA BOND! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/11724-cateva-creatiile-bond-vaga-bond.html)

NightDevil 19-07-06 14:59

Re: cateva din creeatile lui BOND...VAGA BOND!

.Marfa omule :) ...nu par prea reale kiturile da sunt super :D

george GMN 20-07-06 08:40

Quote:

Originally Posted by *-_Speed_-*
am o intrebare dak poti sa-mi raspunzi si mie am vazut ka multe masini le-ai pus in "reviste", kum ai fakut? ai gasit coperti de la reviste si ai pus masina ta?? ka io unu presupun ka gasesti coperti dar ku masini puse deja pe coperta.MS

in primu' rand cautam reviste (coperti) pe net, imi facusem un folder numai cu asa ceva; dupaia incepeam sa ma uit peste ele de cateva ori k sa-mi fac o idee asa...si incepeam sa-mi iau pozele facute de mine si sa le pun pe o pagina (formatul unei reviste), dupa care le micsoream, le maream, le puneam antetul (sigla revistei), scrisuri peste ele (fel si fel de fonturi), culoarea scrisului sa fie asemanatoare cu antetul...pur si simplu "te joci".
La unele doar stergeam pozele si mi le puneam p ale mele in locul lor, dupa care mai puneam un scris peste poze k sa para mai reala revista, iar la altele pur si simplu le faceam de la cap la coada: un fundal, o masina de-a mea, o "gajik", niste scrisuri, si....totu' e sa le aranjezi cum trebuie.
I-ati ca model o revista si incearca sa faci dupa ea.

*-_Speed_-* 23-07-06 16:55

Quote:

Originally Posted by george GMN
in primu' rand cautam reviste (coperti) pe net, imi facusem un folder numai cu asa ceva; dupaia incepeam sa ma uit peste ele de cateva ori k sa-mi fac o idee asa...si incepeam sa-mi iau pozele facute de mine si sa le pun pe o pagina (formatul unei reviste), dupa care le micsoream, le maream, le puneam antetul (sigla revistei), scrisuri peste ele (fel si fel de fonturi), culoarea scrisului sa fie asemanatoare cu antetul...pur si simplu "te joci".
La unele doar stergeam pozele si mi le puneam p ale mele in locul lor, dupa care mai puneam un scris peste poze k sa para mai reala revista, iar la altele pur si simplu le faceam de la cap la coada: un fundal, o masina de-a mea, o "gajik", niste scrisuri, si....totu' e sa le aranjezi cum trebuie.
I-ati ca model o revista si incearca sa faci dupa ea.

Ms mult;) am sa inkerk si io sa vad dak imi iasa keva:-P .Si Bafta in continuare;)

Ju!ceD 24-07-06 00:21

prea tare porshu' ala sa mor io, e bursh 100%?

Ap0kalips 24-07-06 01:17

hmmm...ai talent omulte...tzin`o tot asa! bafta in continuare!

george GMN 24-07-06 07:44

Quote:

Originally Posted by Ju!ceD
prea tare porshu' ala sa mor io, e bursh 100%?

prima poza da, mai putin jantele. La cea de-a doua poza sunt copiate interioarele si usa stil lambo.

george GMN 24-07-06 13:23

2 Attachment(s)
au mai iesit inca 2 masini din "garage"...

adrian gavrila 03-08-06 08:36

in Spaņa munca asta de calculator se plateste destul de bine...bafta in continuare.

mie imi plac toate , poate am sa fac in realitate una la fel si o sa-ti trimit poze. salut

george GMN 03-08-06 17:28

Quote:

Originally Posted by adrian gavrila
in Spaņa munca asta de calculator se plateste destul de bine...bafta in continuare.

mie imi plac toate , poate am sa fac in realitate una la fel si o sa-ti trimit poze. salut

ms mult pt apreciere
ti-am vazut toate masinile facute, sunt cu adevarat superbe
mult succes in tot ceea c faci si la cat mai multe creatii la fel de interesante.

george GMN 08-08-06 11:13

1 Attachment(s)
o revista...pt k n-am mai facut de mult..
Editie limitata ;)

nepotu 11-08-06 14:26

2 Attachment(s)
frate esti prea tare....felicitari...dak itzi las un vw golf 2 m-il faci si mie??:))....vb serios...sa vad si yo cum ar arata....te rog mult...ms anticipat

AdY9005 14-08-06 19:02

is calumea masinile;) da nu prea par reale si is blurry :sad:

OaSe 22-08-06 18:59

frate...felicitarile mele pt masinutele astea, defapt...opere d arte! mishto ar fi sa pui in practik cateva proiecte d'astea succes in continuare

george GMN 01-09-06 11:18

multumesc pt aprecieri
zilele urmatoare voi posta un bmw, e cam blurry ce-i drept, dar brush 100%...cu unele chestii unicate sa zic asa.

george GMN 05-09-06 11:39

8 Attachment(s)
brush 100%

All times are GMT +2. The time now is 01:19.

- Copyright 2026 4Tuning