![]() |
Atat timp cat din fabrica motorul are 90 CP, KWX-ul nu are ce cauta decat la grupa A.
|
La ce ora trebuie sa fiu acolo? Adica trebuie sa ajung neaparat la 13, ca am inteles ca o sa inceapa la 15 dar sa ne prezentam la 13. Am o problema la 12 si dureaza cam 1 ora. Daca ajung pana sa inceapa mai pot sa ma inscriu,mai gasesc bilet?
|
Se anunta vreme naspa pt.maine! Daca ploua ce facem?
|
De unde ai inteles ca trebuie sa se vina la 13 ?????????
|
Am citit undeva pe forum ca ora de start este 15 dar participantii trebuie sa se prezinte mai devreme, si anume in jurul orei 13. Stiu ca am citit pe forum dar acum nu mai gasesc fraza si vreau sa fiu sigur de ora. Oricum e naspa afara cu ploaia asta daca nu se opreste!!!
|
Re:
Quote:
|
chiar mai.. hai punem 50 de mii de caciula si vb cu kwx-u sa se duca la un mic dyno test :P ce ziceti? :) chiar sunt curios cati cai are... insa mai curios sunt cine stie/ce stie de dacia roshie care l-a facut la legale pe kwx... ?>
|
Re:
Quote:
Sau nu am inteles eu bine? :roll: |
offf e veche discutia... in afara.. iti iau aia masina cu vreo 2 ore sa inceapa cursele si iti verifica motorulc am ce ai pe ea and shit... aici :) mda.. :P
|
Re:
Quote:
dream on baby!!! |
Care vine ???? Asta e tema topicului... :lol: :lol: :lol:
|
200 de cai putere?? lozl.. pai numa sa pui motor de BMW :D :D :D hhahahah.. pai da Hondare.. este vorba de cine vine sa vada Dacia modificata :D :D :D :D hahahhah
|
Re:
Quote:
DAR...a zis evlsantos ca iti iau masina la puricat.(ceea ce nu prea cred) |
in strainatate iti iau masina la puricat aia.. nu in romania... :wink:
|
A intrebat cineva de Dacia rosie (BHP) care a facut KWX-ul?
Sta chiar la mine in cartier dar nu stiam ca e asa tare. Stiam ca are 4 carburatoare pe ea, dar acum cred ca nu are doar atat. Cred ca mai are si altceva modificat . |
| All times are GMT +2. The time now is 00:22. |
- Copyright 2026 4Tuning