Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   BR 28 PSM dacia 1310 in curs de modificare... (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/116588-br-28-psm-dacia-1310-curs-modificare.html)

neamtzu25 19-06-09 17:40

1 Attachment(s)
[QUOTE=Ingerasul99;2419941]Unele modificari de aspect le poti face rapid de exemplu:
- ploapele sa le dai jos
- semnalizarile sa le lasi ca la mama lor sau daca nu ia-ti clare
- ai facut o mare porcarie cu grila aia , mai bine taiai partea de sus cu nasul si puneai plasa aia ,dar in spate
- triplele le poti face smoked pt un aspect mai bun
- chestiile alea de pe plafon da-le jos nu au ce cauta acolo
- alea de pe stergatoare nu te ajuta sa iti iei zborul
Si vroiam sa te intreb , de ce stergatorul din dreapta iese peste parbriz?:?:[/QUOT
sal.
--pleoapele vor disparea at cand voi face badboylok-ul;care va fi exact ca cel facut de Crazyfornova,--exacta asa lam conceput si eu ,trerbuie bani si timp;
--semnalizarile ramnan asa
--pai daca puneam plasa in spate ce dif mai aveam intre cea stock:p plasa mai mica pusa in spate;asa se vede doar plasa intre faruri,nu si grila
--triplelel raman asa ptr ca nu stii cand nu te vede unu si te pupa si maia iei si u amenda de la "militie"ca nu-s omologate
--cele de pe plafoniera raman acolo,ptr ca mai car cate ceva din cand in cand
--cele d ela stergatoare se vor da jos at cand se va face badboylok-ul

Quote:

Originally Posted by Shark7 (Post 2420525)
Niste genti gen "dedicatie" (asa cu am si eu) ar modifica radical aspectul exterior al masinii (te-ar costa ceva dar eu zic ca merita).

am asa ceva in plan;s aschimb jentile cu unele aliaj dar dupa bani caci vreau sa fac altele intai..si mi-e imi plac astfel de jante:

RobertRFG 19-06-09 18:19

Re: BR 28 PSM dacia 1310 in curs de modificare...

Bagam cricul si o punem pe chituci si asa te faci si cu jante (just jocking):lol::lol:

neamtzu25 19-06-09 19:49

1 Attachment(s)
toate le timpul lor Roby;si dupa cum avem puterea financiara,
DACA ARE CINEVA ACEST MODEL DE JANTE DE VANZARE POATE LUA LEG CU MINE,,,

Shark7 19-06-09 21:13

Arata bine si modelul care-ti place tie. Si eu am cautat din acelea dar nu am gasit.

neamtzu25 19-06-09 21:40

se gasesc cam greu orice model de jante din aliaj ptr dacie;dar cu perseverenta se gasesc..bani sa fie...bafta

tmkrf 19-06-09 22:56

imi place mult cum ti ai vopsit grilajele alea de la botoane(de la bord)

neamtzu25 20-06-09 17:04

sal.
aveam in cap s fac asa ceva;si at cand am vazut facut la un logan,m-am pus incet si cu rabdare si am scos toate ceel si leam vopsit..simplu cu spray....numai bine tuturor

neamtzu25 26-06-09 20:55

sal.urmeaza in curand,cand am timp s aschimb toata bucsaraia;si anumiti pivoti...
am nevoie de niste sfaturi in leg cu anumite marci de piese:bucsile le voi cumpara pe toate Fartec;nu stiu ce s aiau mai bun dar nici prea scump la teurile amortizor si la pivoti;nu as incerca topoloveni ptr ca am avut si sau dus f repede,daca stie cineva alte marci si un pret la ele ii MULTUMESC ptr post....bafta

cicisxn 27-06-09 23:55

Hai cu pozeleeeee...

neamtzu25 28-06-09 18:27

10 Attachment(s)
sal.in cursul zilei de ieri cu ajutorul lui Cicisxn. am reusit s aschimb puntea spate,iata si poze fara a avaea ceva habar de mekanica,doar un pic de indicatii "furate"de la mecanici...desi am muncit cateva ore bune la ea sunt multumit ca a iesit bine,am cump alta punte dar am schimbat cu tot de la a mea,am pastrat doar punte initiala doar cu butucii,atat...am schimbat bratele laterale noi,bucsa de la bascula cauciuc noua si restul de la a mea....
bafta si numai bine

RobertRFG 28-06-09 18:51

Nu trebuie sa ai mare habar sa schimbi puntea sau sa fii mare mecanic..eu am schimbat-o singur;)

cicisxn 30-06-09 10:40

Ce dragut sunt,zici ca-s viu!

neamtzu25 04-07-09 19:09

sal.dupa schimbarea puntii,stabilitatea spate sa imbunatatit f bine,am scos inaltatoarele din guma si prelungitoarele la amortizoare,inainte la un damb mas topaia mai mult din cauza ca era saltata de spate,a coborat mai jos de spate si va urma sa coboare de fata cam 4-5 cm.....mai amde schimbat rulmentii de pa ax si pot spaune ca spatele e facut ...urmeaza fata...bafta

neamtzu25 13-11-09 21:43

salutare.
chiar daca nu am mai sc de ceva timp;despre masinutza mea,se datoreaza faptului ca nu prea ma maia vut timp...masina s-a modificat si pe fata coborandu-se destul d e mult;prea multa fata decat vroiam;au aparut si mici probleme cu coborarea axei fata:palnetarele au inceput sa bata.;s-au reconditioanat f bine si f ieftin...amortizoareel trebuiesc inlocuite....voi mai sc despre imbunatatiri aduse,dar in alta zi;
bafta si numai bine tuturor

Fugarici 14-11-09 08:12

1 Attachment(s)
salut mai vrei jante ?

All times are GMT +2. The time now is 14:54.

- Copyright 2026 4Tuning