Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Masina mea: ex Opel Kadett Sedan, actual Opel Astra F C20LET - DJ 13 MAZ (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/116522-masina-mea-ex-opel-kadett-sedan-actual-opel-astra-c20let-dj-13-maz.html)

Sultanu 16-05-09 19:46

Re: Masina mea: Opel Kadett Sedan 2.0 SFI - DJ 06 MAZ

a da si era sa uit inca o amenda dar de data asta pt acte...asta este le strangem ...dar dupa atatea necazuri azi am facut rost de o cutie de viteze mai buna...cred ca e vorba de un f23 e luata dpa o vectra B 2.0 diesel...partea frumoasa e ca are rapoartele mai scurte si cel mai important are blocant...maine ziua cea mare sa p montez si sa vad cum se comporta..

myky99 16-05-09 19:53

Quote:

Originally Posted by Sultanu (Post 2325349)
a da si era sa uit inca o amenda dar de data asta pt acte...asta este le strangem ...dar dupa atatea necazuri azi am facut rost de o cutie de viteze mai buna...cred ca e vorba de un f23 e luata dpa o vectra B 2.0 diesel...partea frumoasa e ca are rapoartele mai scurte si cel mai important are blocant...maine ziua cea mare sa p montez si sa vad cum se comporta..

Smecherie::twisted: maine prevad ca la metro iti faci veacul : >?:-P

bobby_gsi2 16-05-09 20:00

Trec si eu pe acolo cand plec.....sa vad nevazutul :))

Cataaa_ 16-05-09 20:18

mda , maine la metro o ardem :))

myky99 16-05-09 20:24

Quote:

Originally Posted by Cataaa_ (Post 2325419)
mda , maine la metro o ardem :))

tu parca nu erai in grupul opel-istilor;)

Cataaa_ 16-05-09 20:32

doar pt ca nu inghit opelurile , nu inseamna ca daca un prieten imi cere ajutorul si se intampla sa aiba opel , nu`l ajut ;)

bmw rullz prietene , bmw`urile fac ceea ce un opel nu prea poate , si anume cercuri ;) poti sa vii cu opelu opelurilor , tot un urs ridica multimea in picioare .......

bobby_gsi2 16-05-09 20:33

Quote:

Originally Posted by Cataaa_ (Post 2325446)
doar pt ca nu inghit opelurile , nu inseamna ca daca un prieten imi cere ajutorul si se intampla sa aiba opel , nu`l ajut ;)

bmw rullz prietene , bmw`urile fac ceea ce un opel nu prea poate , si anume cercuri ;) poti sa vii cu opelu opelurilor , tot un urs ridica multimea in picioare .......

Serios? ;)

myky99 16-05-09 20:44

Quote:

Originally Posted by Cataaa_ (Post 2325446)

era o gluma si stii si tu foarte bine asta ....ursulet mic ce esti tu ;;):twisted:

Cataaa_ 16-05-09 20:47

Quote:

Originally Posted by bobby_gsi2 (Post 2325448)
Serios? ;)

mda , cate opeluri fac cercuri si participa la drift? in romania ;)
stiu un singur opel cu tractiune spate , opel manta , pentru ca am avut unul ;) dar nu vezi niciun opel la campionate de drift .....
pt mine sunt egale cu zero masinile astea ....

myky99 16-05-09 20:49

Quote:

Originally Posted by Cataaa_ (Post 2325480)
stiu un singur opel cu tractiune spate , opel manta , pentru ca am avut unul ;) dar nu vezi niciun opel la campionate de drift .....

cata .... doar pentru ca nu iti plac ...nu poti spune ca sunt egale cu zero ....macar odata nu vorbi cu inima de rwd;)
nu aveti nevoie de un ajutor:>? stiu sa va tin de taina ...sa indentific cheile:)) stii tu:))

andi_cimpean 16-05-09 20:49

Quote:

uite cum o dai tu in offtopic si vrei sa iti pui toti userii in cap!

De ce nu incerci sa fii mai politicos?!

bobby_gsi2 16-05-09 20:54

Quote:

Cate ursulete m-au batut vreodata la vtm? Si aici bag toate aspiratele de la 2000 la 3500. Cati ursi ai vazut sa ma bata la linii? bineinteles pastrand proportia motoarelor.....cat despre drift si burn....aceeasi parere....egale cu 0. Daca esti drifter...treci pe traseu...nu pe langa niste cauciucuri...ca sa nu mai zic ca iti omori masina degeaba ca sa te aplaude multimea. amandoua presupun pedala in blana...insa cand vine vorba de viraje.....mai subtire. Nu e opel-ul masina suprema......dar nici bmw-ul nu el. E normal...fiecare isi apara marca.....dar tre sa nu subestimam alte masini nu? Stai linistit...stiu sa apreciez si un urs facut cu cap si tipla :)

Sultanu 16-05-09 20:55

Incepurati si aici ....

cata: de omega ai auzit ...mai bine zis lotus omega...sa vezi ce drift iti face aia asta ca sa punem punct subiectului opel vs bmw..
ai dreptate la un lucru la f multa putere tractiunea spate e mai buna dar pana acolo mai e pt noi

a da si daca imi ajuta dumnezeu o sa ma tin de cuvant si o sa vedeti si alt opel tractiune spate sau integral..

myky99 16-05-09 20:57

Quote:

Originally Posted by Sultanu (Post 2325507)
Incepurati si aici ....

cata: de omega ai auzit ...mai bine zis lotus omega...sa vezi ce drift iti face aia asta ca sa punem punct subiectului opel vs bmw..
ai dreptate la un lucru la f multa putere tractiunea spate e mai buna dar pana acolo mai e pt noi

a da si daca imi ajuta dumnezeu o sa ma tin de cuvant si o sa vedeti si alt opel tractiune spate sau integral..

daca nu ne certam nu se simtim bine:))
bafta maine cu aia ;) sa faci poze:P

Cataaa_ 16-05-09 20:59

bobby , la pitesti cati ursi au fost ? si cate opeluri ???? .... ca doar a fost etapa a 2`a a campionatului national de drift.....
stiau , nu stiau , lumea aplauda ...
crede`ma ca si eu stiu sa apreciez un opel facut cu cap , mai ales daca e de`a latu ....;)

All times are GMT +2. The time now is 05:13.

- Copyright 2026 4Tuning