![]() |
Re: Masina mea: Opel Kadett Sedan 2.0 SFI - DJ 06 MAZ
a da si era sa uit inca o amenda dar de data asta pt acte...asta este le strangem ...dar dupa atatea necazuri azi am facut rost de o cutie de viteze mai buna...cred ca e vorba de un f23 e luata dpa o vectra B 2.0 diesel...partea frumoasa e ca are rapoartele mai scurte si cel mai important are blocant...maine ziua cea mare sa p montez si sa vad cum se comporta..
|
Quote:
|
Trec si eu pe acolo cand plec.....sa vad nevazutul :))
|
mda , maine la metro o ardem :))
|
Quote:
|
doar pt ca nu inghit opelurile , nu inseamna ca daca un prieten imi cere ajutorul si se intampla sa aiba opel , nu`l ajut ;)
bmw rullz prietene , bmw`urile fac ceea ce un opel nu prea poate , si anume cercuri ;) poti sa vii cu opelu opelurilor , tot un urs ridica multimea in picioare ....... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
stiu un singur opel cu tractiune spate , opel manta , pentru ca am avut unul ;) dar nu vezi niciun opel la campionate de drift ..... pt mine sunt egale cu zero masinile astea .... |
Quote:
nu aveti nevoie de un ajutor:>? stiu sa va tin de taina ...sa indentific cheile:)) stii tu:)) |
Quote:
De ce nu incerci sa fii mai politicos?! |
Quote:
|
Incepurati si aici ....
cata: de omega ai auzit ...mai bine zis lotus omega...sa vezi ce drift iti face aia asta ca sa punem punct subiectului opel vs bmw.. ai dreptate la un lucru la f multa putere tractiunea spate e mai buna dar pana acolo mai e pt noi a da si daca imi ajuta dumnezeu o sa ma tin de cuvant si o sa vedeti si alt opel tractiune spate sau integral.. |
Quote:
bafta maine cu aia ;) sa faci poze:P |
bobby , la pitesti cati ursi au fost ? si cate opeluri ???? .... ca doar a fost etapa a 2`a a campionatului national de drift.....
stiau , nu stiau , lumea aplauda ... crede`ma ca si eu stiu sa apreciez un opel facut cu cap , mai ales daca e de`a latu ....;) |
| All times are GMT +2. The time now is 05:13. |
- Copyright 2026 4Tuning