![]() |
o sa dureze Mc Mate doar este o pasiune .. si faci orice ca sa te simtzi bine nu?.. nu mai conteaza bani.. te imrpumutzi si tot vii.. ;)
|
pai da frate vii.....DA CAND?!?!?!?!?
la teve zice 30 aici in topic zice 6 io auz de la oameni ca o sa fie pe 5 pai in pielea mea daca nici cand e evenimentu nu stim....parca ar fi ilegale.\"las frate ca te sun si-ti zic alea alea\". Ar fi frimos sa nu vina nimeni. |
si cred ca asta o sa sentample. O sa se duca lumea pe 30 o sa ia tzapa si cand o sa le zica pai hai veniti pe 5sau 6 o sa zica aia dada venim noi asteptatine acolo.
|
Re:
Quote:
1. de unde stii tu cum o sa fie organizarea pe Baneasa?????? 2. ce draq te iei tu de oamenii de la 4tuning ca au pus linku cu filmuletzu respectiv??? mai ales ca era completarea unei lungi discutii de pe forum.... |
bai pana la urma nimeni nu stie cand sunt cursele....pe 30 pe 5 pe 6??....
mai mult k sigur maine o sa se duca lumea acolo ...pt k nu toata lumea citeste acest forum ..si multi au auzit la tv k pe 30 ..chiar acum 5 min am vb cu un prieten si ma intreba dk ma duc maine la curse ??..... .....deci o sa iasa o harababura totala!! :peace: |
organizarea ..... nu mai zic... ma gandesc si eu .. ca e mult prea ciudat... poate aud diseara la TV.... curse pe aeroportul din baneasa..
|
ATENTIE.
Cursa va fi pe data de 5. In aceasta seara voi publica detaliile exacte ale evenimentului. Concurentii vor avea o intrare separata si voi pune o harta pentru a nu creea confuzie la fatza locului. Deci inca o data : Cursa va avea loc pe data de 5 P.S. Videoclipul publicitar care anunta cursa pe data de 30 este o greseala. Va fi scos cat de curand posibil de pe posturile pe care este emis |
bine ca ne-ai lamurit... o sa fuck un topic nou ... in care o sa pun msg-u tau sa vada toti sa nu mai intrebe cand & cum e... peace dude
|
ETAPA VA AVEA LOC PE 5 IUNIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!
ATENTIE.
Cursa va fi pe data de 5. In aceasta seara voi publica detaliile exacte ale evenimentului. Concurentii vor avea o intrare separata si voi pune o harta pentru a nu creea confuzie la fatza locului. Deci inca o data : Cursa va avea loc pe data de 5 P.S. Videoclipul publicitar care anunta cursa pe data de 30 este o greseala. Va fi scos cat de curand posibil de pe posturile pe care este emis va fi pe 5 iunie si gata ... am facut acest topic ca sa vedeti toti rpd cand va fi... peace 2 u ppl... |
Asa......
desi cam suspect mesaju..... adica user ZoliaT_2 .... :shock: unde e realul ZoliaT???? :roll: |
Putina treaba - oricum mai pe seara a spus k da toate detaliile.
So, Cursa se va desfasura pe 5 iunie. Surse sigure! |
ms mult Evilsantos. Informatiile de mai sus sunt reale
|
placerea a fost de partea mea...
|
eu eram Zoliat_2 .. poate o sa ma mai vedeti postand cu nick-ul ala
acum detaliile finale despre cursa : Va invitam pe Aeroportul International Baneasa - Bucuresti sa luati parte la cea de-a V-a etapa a curselor legale de masini. Cursa se va desfasura in data de 5 iunie, intre orele 13.00 si 18.00. Taxa de inscriere pentru cei care vor sa se dea in cursa este de 500.000 de lei, in timp ce vizitatorii vor plati 50.000 de lei de persoana. Biletele vor fi puse in vanzare cu o saptamana inainte de desfasurarea evenimentului si vor putea fi achizitionate din incinta Aeroportului sau din Strada Cezar Boliac nr.9. Participantii sunt asteptati sa se inscrie in Strada Cezar Boliac nr.9 pana joi, 03 iunie 2004. Informatii suplimentare puteti obtine la numerele de telefon: 0721331221, 0722205378, 0745795775 si 3222903. Intrarea participantilor prin sat PIPERA Drumul Potcoavei, spectatori incercam sa-i introducem pe la RomAero(pe unde se intra la SAB) si aici avem 200locuri de parcare. Sa nu se incerce pe DN1 la aeroport in fata pt ca nu intra nimeni. |
1 Attachment(s)
Intrarea concurentilor se face pe drumul Potcoavei din Pipera.
Atentie nu veniti la intrarea principala a aeroportului pentru ca o sa trebuiasca sa faceti un ocol enorm Va atasez o harta cu locatioa acestei strazi. Cine cunoaste zona mai bine este rugat sa explice mai amanuntit cum se ajunge acolo. De asemenea daca aveti o harta mai buna este bine venita |
| All times are GMT +2. The time now is 21:07. |
- Copyright 2026 4Tuning