Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bacau (https://forum.4tuning.ro/80-bacau.html)
-   -   Cine este prezent Sambata - 14/01/2006? (https://forum.4tuning.ro/80-bacau/11625-prezent-sambata-14-01-2006-a.html)

andr3y-TAM 12-01-06 15:40

S-ar putea sa ma prezint shi eu la intalnire....numai ca am sa fiu spectator... e bolnava a mea... :)

BTW Eu` is Radu posesor al tigaii BC-99-TAM :P

PS:eu is ala micu` din postu lu ezeQuel

mertan 12-01-06 16:57

care bc99tam??? ca nu mai tin minte.

xBoGDaNx 12-01-06 17:41

FIATU ?????? :shock:

marius_lox 12-01-06 20:41

cand va hotarati unde ne intalnim sa faceti un topic nou!!! sa stie toata lumea!!! s-ar putea ca unii sa se duca la subway, altii la selena..... sunteti siguri ca ramane la stadion???

mertan 12-01-06 21:06

Re:

Quote:

Originally Posted by \"marius_lox\"
cand va hotarati unde ne intalnim sa faceti un topic nou!!! sa stie toata lumea!!! s-ar putea ca unii sa se duca la subway, altii la selena..... sunteti siguri ca ramane la stadion???

da frate. asha ramane. e stabilita treaba deja.

Andr3i 12-01-06 22:08

Da Marius, ramane asa... Stadion!

PS: Ti-ai lipit stickeru'? :wink:

andr3y-TAM 12-01-06 23:25

Re:

Quote:

Originally Posted by \"mertan\"
care bc99tam??? ca nu mai tin minte.

la dracu...n-am mai fost la nici o intalnire pana acu... dar daca nu shtie nimeni mashina... inseamana ca am trecut neobservat pe strazi ;))

o tigaie de mertz... cum aavea aleks...

PS:Aveti sticare cu \"clubu\" ??:) ca d`aia ma inscriu ... sa`mi trag sticar..:)

Andr3i 12-01-06 23:36

Las' ca-ti dau eu un sticker cu Street Car Concept. GRATIS! :lol:

Daca vrei sa iti pui iti dau oricand

SFW 12-01-06 23:50

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Andr3i\"

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vreau eu unul mare de tot ... cat toata luneta ... :lol:
(orcium ... poate vorbim sambata de sticker si nu numai ... as fi interesat daca o sa ia fiinta ce ati spus :wink: )

Stiu eu masina ...TAM .. am mai vazut-o prin oras. Te asteptam.

Andr3i 13-01-06 00:03

Re:

Quote:

Originally Posted by \"SFW\"
Quote:

Originally Posted by \"Andr3i\"

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vreau eu unul mare de tot ... cat toata luneta ... :lol:
(orcium ... poate vorbim sambata de sticker si nu numai ... as fi interesat daca o sa ia fiinta ce ati spus :wink: )

Stiu eu masina ...TAM .. am mai vazut-o prin oras. Te asteptam.

Sambata deocamdata iti dau unu micutz si dupaia daca vrei iti fac unu custom cat toata luneta :lol:

andr3y-TAM 13-01-06 00:08

bai eu vreau... i want my car to go faster!!! doar se shtie ca de la sticare e toata treaba :)) da in principiu eu vreau sa`mi trag sticar sa vada lumea ca`s in club da reisari .... cum au baietii pe la bucureshti mashinile sticarite... cu midnight club racers... insomnia... sau ceva de genu ..:)

SFW 13-01-06 00:22

Si pe parbriz .. si pe cupola ... sa vada lumea ce dracu ... pe lateral mai vad eu ce mai pun ....

Club de reiseri ... da ... se stie .... ilegale pe mii de euroi ... se stie :lol: :lol: :lol: :lol:

Noi suntem club de patinatori veteza, parerea mea.

Sa stii ca stickerul da cai doar daca ai de la 2 in sus ... altfel cica nu ... strange :roll:

andr3y-TAM 13-01-06 01:00

bai ... am o herghelie... dar mi-au mai murit pe drum de la targ... :) teoretic si in acte... am :))) ...oricum sitcarele prind bine...ca le folosesc pe post de plasturi... mai acopar din rani :)

acu pe bune vorbind eu chiar vreau sticar da finutz da` pus p`un coltz da` luneta :))

SFW 13-01-06 01:40

Pai iti da Andr3i ... ce naiba ... faci reclama la firma :D :D

mertan 13-01-06 06:16

ce mercedes ai? 190??? benzinar, motorina???? ash incerca sa aduc mercedesul bc 24 liv, da nu cred io c evrea el. am sa incerc si io.

All times are GMT +2. The time now is 12:35.

- Copyright 2026 4Tuning