![]() |
Re: Intalnire Porsche 2
poi vin si eu! na...
|
sper.
|
prezent si eu
|
daca toti vor la Bucuresti ramane asa
data exacta si locatia??? |
mai avem timp sa ne hotaram la o locatie in afara Bucurestiului...altfel ce vom face? stam de vorba cateva ore in strada si plecam acasa?:sad:
|
true..
i iesire la iarba verde macar un gratar...stiti locuri pe linga capitala? |
1 Attachment(s)
nu v-atzi saturat de atata capitala si blocuri ? un oras frumos nu s-ar gasi? sibiu...de exemplu, oras medieval...multe chestii de vizitat plus ca valea oltului v-ar face sa va bucuratzi de masinile astea pentru ceea ce sunt ele...nu sunt nici masini de drag si nici de cerculete/drift.
eu zic ca niste poze cu masinile aliniate langa o opera de arta sau un monument istoric au mai multa valoare ca si poze in ceva parcare. La bucuresti nu pot sa vin...prea departe drum prea rau + altele. |
e castelul tau.....??:)) vreau o camera cu vedere la padure:)
|
rezolvam sef' pentru tine rezolvam! :lol: in poza e castelul corvinilor de la hunedoara nu-i al meu dar...iau un credit si rezolvam...am fost asa la un "sunday drive" pana acolo sa il vizitez...foarte frumos.
dealul Cincis-ului prezinta un traseu montan superb care e si folosit ca si stagiu de baietzii de la raliuri. |
O intalnire ''nationala''ar merita daca s-ar sta cel putin un WE.Nu merita pt o singura zi.
|
Quote:
Eu vin oriunde ziceti in limitele granitelor numai ca in trei sapt imi iau o minivacanta si nu mai pot sa vin. |
acolo e tara bozgorilor ???????????????!!!!!!!!!!!!?????????????!!!!!!!!!! !!
atunci ramane pe 11 iulie 2009 la hunedoara tara bozgorilor !!!! |
imi place locatia! :)
eu zic sa o ardem asa intr-un weekend! :) eu... prezent! :) cati km sunt pana la hunedoara?! de la bucuresti? |
....drum bun la care va duceti. Eu am fost si intradevar e frumos acolo insa nu as mai veni a 2-a in al 2-lea an consecutiv mai ales ca nu e cel mai frumos drum din tara.
|
hotaratzi-va undeva unde poate ajunge majoritatea...eu nu tzin sa va fac sa venitzi jumate de tzara doar ca sa pot sa vin si eu....daca voua va e mai comod bucuresti atunci faceti la bucuresti.
hai ca modific topicul sa putem vota. EDIT: nu pot sa pun un POLL pe topicul asta dar fac alt topic pentru vot. link la topicul cu vot-ul.....nu scrieti acolo nimic doar votati. https://forum.4tuning.ro/289-discutii-porsche/129973-vot-porsche-fan-meeting-2009-a.html EDIT2: haha...deja avem unu care a votat.... "dolb" cine ii ala si ce cauta votand pentru noi..nu stiu... |
| All times are GMT +2. The time now is 19:33. |
- Copyright 2026 4Tuning