![]() |
Re:
Quote:
Acest fapt pe unii ii irita si imi sar in cap. Dar hai sa ne vedem noi de ale noastre si sa vedem ce iese. Acum se lucreaza la un proiect special un BME m3 e46 de cca 1100-1200ps cu tractiune spate si va face suta in cca 3,2 secunde. O sa vedeti daca si cand va fi gata. Va fi cea mai puternica masina de strada. |
MERCI SEBASTIAN .. astept sa dea drumul astia la vama..pt ca iti dai seama nu o pot inmatricula..acum..shi asha nu stiu ce legi vor fi..credeti ca se vor scoate taxele shi va ramane doar tva ul?
|
Re:
Quote:
|
chiar era unul aseara pe tvri shi a zis-o taxele raman,ce se va schimba va fi doar ce va decide rar ul din ce an sa se aduca sau cu ce euro... :cry: ft nasol..multi credeau ca dispar taxele shi faze de-astea..shi vor economisi bani prin vara cand cica se va da drumul..mi-a zis cineva ca e deja publicata pe un site oficial de la ministerul nu stiu care,o chestie in genul asta..dac stiti careva spuneti-ne shi noua...thx
|
Re:
Quote:
Nu sunt taxe vamale la masinile europene nici acum. Taxele vamale dispar restul nu au cum sa dispara si pot chiar sa creasca. |
Re:
Quote:
https://forum.4tuning.ro/viewtopic.ph...asc&highlight= |
Era ironic ce a zis mx6 ....
|
si rx7 are motor de tip wankel?
si astia se laudau ca rx8 e exclusiv... oricum, bafta si s-o stapanesti sanatos! |
pt. florin
salut Florin! ma bucur sa te gasesc pe forum,ca nu te-am vazut de mult. cel mai mult ma bucur pt. tine ca ai facut primul pas catre indeplinirea visurilor tale si ti-ai cumparat rx 7-le.sper sa nu stai prea mult pe'acolo pt. ca de cand ai plecat nu mai ai cu cine sa mai iesi la o distractie.la noi merge treaba ,lucrarile se fac tot pe baza de programare,e de lucru cat china si incepe incet sa se inteleaga notiunea de -tuning-. cu respect Robi (prostreet tuning) p.s. te asteptam acasa!!!
|
Re:
Quote:
Am vazut prea multi agarici care sustin multe, dar fara acoperire asa ca... Sa-si permita sa fie ironic cand va demonstra ceva, pana atunci sa stea in banca lui si sa munceasca la masina. |
[quote: momo wrote: ]
si rx7 are motor de tip wankel? si astia se laudau ca rx8 e exclusiv... [/quote] Prima oara cand am vazut un Rotary era intr-un almanah auto de prin 70 si ceva, pe un concept Braq M Turbo sau asa ceva, care a ajuns sa fie M1 de la BMW, facut impreuna cu Mercedes. Culmea ca acum cand caut pe net modelul respectiv nu are Rotary (tre sa caut almanahu ala, ca-l am prin beci). La Mazda Rx1 sau Rx2 nu stiu sigur daca e sau nu rotary, dar la Rx3 facea o gramada de reclama la Rotativ. . . si au mai folosit si altii (Studebaker-u avea un motor de vreo 2000cmc- aprox echivalentul la 4000cmc la motoarele normale, da o dat kics din cauza consumului) . . . |
Re: mazda mx6 & mazda rx7 gen3-a
mdeah... indiscutabil Mx6, bravo si bafta la montat!
|
5 Attachment(s)
Cateva poze cu prietenii mei din africa de sud
|
4 Attachment(s)
....................
|
1 Attachment(s)
in ordinea pozelor
1- fiat x19 cu motor honda v-tec 10sec. car 2- busa de drag ... 7.8sec la 400m 3- ford siera drag car 8,9sec la 400m 4- nisssan 1400 bakie 10,8 sec la 400m 5- pt pasionatii de beemere, ursuletele scot in jur de 11sec pe cand M-ul scoate 14 :)) 6- american muscle ... 7- asta am pus-o din gresala :) eu cu mitsubishi L 200 .. :) 8- dragster 5-6sec la 400m 9- rx8 pipe car caroserie de carbon care cantareste 30kg motor de rx7 13b peste 700de cai nu au putut sa vada cat peste pt ca daca accelerau mai tare puscau cauciucurile pe dyno ..:) masina alearga 9,1 sec dar au terminat-o numai de vreo luna si inca o mai regleaza .... tipii se numesc super test performance si sunt cei mai tari la rotative din africa de sud, ei imi pregatesc turbo kitul cu turbonetics bb T66, si de la ei ma aprovizionez cu piese :) Inainte de rx8 au avut un rx2 cu motor 20b cu trei rotoare pe care l-au facut praf in decembrie pe pista de drag. Cu masina respectiva detineau recordul in africa de sud de 8,7 sec la 400m viteza la 400m 240km/h. Va atasez filmuletu cu accidentul.... in viteza a treia cam la 60m de la start ... sa speram ca nu se va intampla niciodata asa ceva in romania la curse cu toti spectatorii gramada pe marginea pistei ... |
| All times are GMT +2. The time now is 11:35. |
- Copyright 2026 4Tuning