![]() |
Re: Intalnire 4tuning - 4 aprilie 2009- Sala Sporturilor
Poate`Face Vrunu` Convulsie...si tre stropit Repede....
|
cu apa calda? :lol:
|
Cred ca trec si eu daca ma primiti..
|
Daca ne intalnim ca sa ascultam muzica dintr-un emitzator, eu zic mai bine sa stam acasa.
Ne intalnim sa vorbim pur si simplu, sa ne cunoasteti si sa va cunoastem, sa vedem ce masini potente mai exista, indiferent daca e vorba de cai sau bass. Oricare dintre noi a venit "prima oara" sa-i cunoasca pe ceilalti. Vine primavara si o sa incepem iar sa ne strangem la Sala si trebuie sa stim oamenii care se invart (la propriu si la figurat pe-acolo) ca sa nu ajungem sa ne luam la pietre. In al doilea rand e vorba de 4Tuning days la care vom merge cu totii si vom discuta si legat de treaba asta la ce ora si de unde se pleaca si cum trebuie sa mergem pe drum, chiar daca multi se vor rupe in figuri in ziua aceea si vor ramane fara permise, vor face convulsii si ii vom stropii sa isi revina :lol: |
Quote:
treaba buna boss.........casa de BCA.............:lol::lol: |
=))) =))) maine poimanine se face coleg cu tine tigane...:)))) pune vr6 pe Saj =))
|
Quote:
M-apuc de zidarie! :lol: |
si-a revenit balosu bravo tata, o cafea de la mine pe banii tai glumesc
ai grija ca curea sa nu o mai rupi odata apropo prezent pe 4 |
Quote:
|
Acum topicul este mai curat, va rog sa ramaneti stric la discutia despre intalnire
|
parca intalnirea era sa vedem care stau din ploiesti pe forum si cand o a fie plecarea la 4tuning days...yo asta am inteles si asta astept sa fie...sa mergem si noi cat mai multi Patrioti Hotarati sa facem sustinere mare ptr baieti participanti
|
:D:D cred ca o sa fiu si io prezent sa vad fetele noi de p forumu asta..si nu numai..vb aia..mutre noi..numa mutre noi...vin sa tai bilete la intrare akolo..fac si io un ban cinstit...:-P..
|
Tu vii sa le compostezi mah... ;)
|
cred k o sa vin si eu...cu toate ca masina e in renovare....o sa vin asa ku ea...;;) :P nu e cu suparare nu ?:P
|
boss prezent si iou...:D se stie..nae la datorie
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:21. |
- Copyright 2026 4Tuning