Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   4TuningDAYS 2009 -- 10-12 aprilie 2009 -- Bucuresti - Romexpo (https://forum.4tuning.ro/597-4tuningdays-2009-10-12-aprilie-2009-bucuresti-romexpo.html)
-   -   Intrebari si raspunsuri despre 4TuningDays 2009! (https://forum.4tuning.ro/597-4tuningdays-2009-10-12-aprilie-2009-bucuresti-romexpo/115976-intrebari-raspunsuri-4tuningdays-2009-a.html)

toader 31-03-09 14:23

Re: Intrebari si raspunsuri despre 4TuningDays 2009!

Pai e destula mancare in romexpo

VWluci 31-03-09 14:40

Da...in acel pavilion din colt e o "impinge tava" foarte buna cu preturi mici plus micile tarabe din complex. Au si oamenii dreptate in legatura cu aceasta chestie. Tin minte la ultimul eveniment, la drift kings cum o groaza de lume a trecut gardul (nu stiu cum) iar cei care stateau dupa gard...gata show-ul ca nu se mai vedea absolut nimic.

scturoag 31-03-09 16:26

Cel mai bine eu zic sa faceti un topic cu poll ... cu 2 variante : intrare cu bratari sau intrare fara bratari(daca intri si iesi , cand intri inapoi trebuie sa-ti cumperi alt bilet)
e cea mai buna metoda zic eu ... ca totusi ... suntem romani ... nu avem bani de aruncat pe bilete ... si daca am avea ... sunt sigur ca nici unul dintre voi nu si-ar dori lucru' asta(sa cumpere 10 bilete) ... poate are omu' vreo urgenta afara .. poate ii suna alarma la masina ... si trebuie sa se duca sa vada .. ce face .. cand se intoarce da banii pe un alt bilet degeaba ?!? normal ... voua va convine .. vindeti mai multe bilete ... dar ar trebui sa va ganditi si la ceilalti oameni .... cine stie ... poate unii s-au chinuit 2-3 saptamani sa stranga banii sa vina la 4Tuning Days ... nu ?!?ganditi-va ca nu toti au milioane in buzunare sa dea pe bilete.... cel mai corect e sa faceti un topic cu poll cum am precizat mai sus ...

julaikos 31-03-09 16:30

aici e discutabil,pentru ca biletul poti sa-l dai cuiva cnad iesi,si el sa intre cu bilet si sa spuna "stii,am iesit acu juma de ora sa ma duc in herastrau sa-mi iau pufuleti... "
ca la discoteca frate,bilet si stampila pe incheietura mainii

leonard 31-03-09 16:30

exact , asta am zis si eu , e foarte buna ideea cu bratari (gratian stie cum e cu ele de la uneveniment mai de mult pe litoral) sunt f eficiente , si dupa parerea mea e o solutie buna.
LE: bratarile nu se pot da jos de la mana , sunt de nailon sau ecav de genu plastic asha , si chiar daca le rupi se vede. deci nici gand sa poti da bratara altcuiva.
si varianta cu shtampila e buna.

scturoag 31-03-09 16:37

Stampila se mai sterge ... mai transpiri ... etc. cea mai buna idee e cu bratarile, e mai eficienta si pentru siguranta(sa nu intre oamenii cu alt bilet) si pentru noi care venim ... daca vrem sa iesim,iesim si apoi intram inapoi fara nici o problema ... fara sa aruncam cu bani pe alt bilet ... eu "ridic mana sus" pentru poll ... altcineva ?

Zein 31-03-09 18:55

eu va spun ca bratarile nu sunt cea mai bune alegere .. aici ma uit din ambele puncte de vedere ..
1. cu bratari = costuri mai mari pt eveniment = bilet mai scump ( plus ca dormi cu ea ... si vi si a 2-a zi .. pe sistemu am iesit mai devreme)
2. Fara bratari si plata la fiecare intrare ... egal paguba in buzunarul vizitatorului ( vizitatori mai putini sau nesatisfacuti.

VARIANTA MEA : STAMPILA
- costa putin
- se poate face in 3 exemplate ( una pt 10 una pt 11 una pt 12 )
- valabile o singura zi
- nu se iau chiar asa usor
- nu se pot pune de la unu la altu ( :)) as vrea sa vad asta )

Iar in acest caz .. platesit 20 RON / zi

Alexxxx 31-03-09 19:03

Eu cred ca cea mai buna idee e cu bratarile!
Stie cineva daca vineri o sa fie ceva drift? Adica antrenamente, calificari ceva de genu asta?? Multumesc anticipat

scturoag 31-03-09 19:59

Quote:

Originally Posted by Zein (Post 2200220)
eu va spun ca bratarile nu sunt cea mai bune alegere .. aici ma uit din ambele puncte de vedere ..
1. cu bratari = costuri mai mari pt eveniment = bilet mai scump ( plus ca dormi cu ea ... si vi si a 2-a zi .. pe sistemu am iesit mai devreme)
2. Fara bratari si plata la fiecare intrare ... egal paguba in buzunarul vizitatorului ( vizitatori mai putini sau nesatisfacuti.

VARIANTA MEA : STAMPILA
- costa putin
- se poate face in 3 exemplate ( una pt 10 una pt 11 una pt 12 )
- valabile o singura zi
- nu se iau chiar asa usor
- nu se pot pune de la unu la altu ( :)) as vrea sa vad asta )

Iar in acest caz .. platesit 20 RON / zi

Bratarile nu sunt costuri mai mari ... ca nu's de aur ... ii o bucata de nailon colorat ... in legatura cu: "am iesit mai devreme" nu o sa se poata intra cu bratara din ziua anterioara deoarece o sa fie 3 culori de bratari ... 1 culoare pe zi.
VARIANTA MEA : BRATARI

alexcump 31-03-09 20:31

Nici eu nu sunt de acord cu treaba asta cu biletele. Un exemplu concret este intrarea in Mamaia care mi-a dat cosmaruri( caut loc de parcare dintr-o parte in alte si hotarasc sa ma intorc si dau de o bariera....Tre sa cumpar iara, ca am iesit). Daca omu a cumparat biletu si vrea sa mearga pana la masina sa schimbe cardu, sau si-a uitat telefonu si si-a dat seama numa cand a intrat in incinta. Nu prea suna bine.
Si sa fim seriosi cu pasarea biletului. Cine vine ca sa stea o ora si sa plece sa de-a biletu altui om?

Treaba cu bratarile se poarta si la strandurile mai mari. Ti se da o bratara si cu aia ai voie sa intrii toata ziua. In cazul de fata ar fi cea mai buna idee cu bratarile multi-colore.

Stampila se mai sterge, mai transpiri dar bratarile ar fi cele mai bune dupa mine.

Gratzian 31-03-09 22:02

bratarile ar costa peste 100.000.000

probabil ca o sa mergem pe stampile.

VaLeX 31-03-09 22:18

am si eu niste nelamuriri :

1. cand putem sti daca s-a inscris clubul (daca s-a aprobat cererea)
2. persoanele care mai vin cu noi din club , trebuie sa plateasca intrarea sau primim invitatii ?

multumesc

Gratzian 31-03-09 22:22

vom incerca sa putem oferi sansa fiecarui club sa fie reprezentat daca are masini de expozitie !!!

nu mizati pe ursuleti, astia la drift...
nu mizati pe puterea mare a masinii, asta e buna la curse.

nu faceti confuzii, ok?
inscrieti NUMAI masini de expozitie.

vom da ca de fiecare data invitatii si pentru alti membrii , chiar daca nu au expusa masina.

Gratzian 31-03-09 22:23

rog pe fiecare club sa imi dea un pm cu date de contact sa va pregatesc invitatii, si pentru alte detalii organizatorice.

berbeaca 01-04-09 07:39

Cel mai bine exista si o varianta de abonament ca noi de exemplu nu vom mai merge decat duminica si asta pentru ca ...ma rog am avut niste pb cu serviciul, asta se intampla cand nu iti pupi seful in c.r, deci nu o sa ne mai permitem milionul ala 200...asta e. Dar se putea face un abonament la care sa se ceara si un buletin, asta ca sa nu fie dat mai departe. In fine problema era ca aia de la bgs sau de unde or fi ei sunt muuult prea scarbosi cu cine nu trebuie:(.Si sincer partea cu tiganii la mine tine si de rasism pentru ca nu am vazut pana acu tigani care sa vina sa fie interesati de masini si nu de femeile de acolo...iar cea mai enervanta parte la ei e cand vin cu replica "ce ba ala habar nu are ce face ca si eu ma dadeam mai bine cu rabla aia"...asta fiind zisa in gura mare si asa mai departe, ori cand kns-ul s-a chinuit data trecuta sa faca traseul corect, si se vedea ca isi da silinta, o vorba ca asta nu are cum sa nu te scoata din sarite. Ca sa nu mai zic de vorbele scoase de aceeasi nesimtiti atunci cand a evoluat tipa din strainatate...va inchipuiti si voi...Sper ca duminica sa nu ploua!!!!

All times are GMT +2. The time now is 07:59.

- Copyright 2026 4Tuning