Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Barbatzi intretinuti de femei ....parerile voastre (https://forum.4tuning.ro/28-femei/11573-barbatzi-intretinuti-femei-parerile-voastre.html)

Gabi 08-02-06 23:33

Măi copii, dacă ascultaţi de d3vilish, nu e de bine (pentru voi) :lol:

PS: \"dacă nu ai bătrāni, cumpără-ţi, dacă ai, păstrează-i!\" <-- nu e doar un alt proverb aiurea din bătrāni :wink:

aleks 09-02-06 11:13

our dear reihan, please teach us, k noi suntem mai necunoscatori asa :wink:
oricum, ai zis multe kestii adevarate, asa k eu unul nu t contrazic :lol:

d3vilish_lips 09-02-06 19:32

.....aleks merci frumos :oops: ....iar tu gabi esti un lau k poate vroiam sa ma bag la corupere de minori ...TE DERANJEAZA ? :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol:

BlueEyes 11-02-06 23:22

ha!!!!
ultima barfa din blocul meu (nu prea stau pe acasa .. deci aflu mai greu )....
dragul meu vecin ... s-a cuplat.... cu o gagik (nimic deosebit pana acum )...de cand s-a cuplat ... baiatul s-a facut cu ultimul model de telefon ...imbracat la armani ....tzoale sport d firma ....whatever ... si-a luat si masina .. cum ? domnisoara cu care este ..... e foarte generoasa ... si s-a oferit sa-i ia lu` iubi al ei de toate ...... baiatul visa la permis ..... dar era prea bata sa si-l ia ....... uite k putin \"ajutor\" si-a luat si permisu` ..... acum nu prea avea bani de masina .....uite k si-a luat si o dacie destul de bunicica (fifty fifty cu gagik) acum ..... vrea opel calibra (daca o sa vedeti vreo calibra noua prin orash ...btw feritzi-va ...e kamikaze...)o sa-i ia puiu lui si calibra ....
acum .... ideea e k fata pleaca-vine .. in excursii in italia ......se intaorce repede si cu money money .... si-a luat mercedes -ea ... el bineinteles k i-a cerut masina si i-a zis s mai invete mai intai :)):)) ...... si cam asta a fost ultima barfa ....
pareri pls
eu una am ramas masca!!!! in mom in kre am auzit......

Eugen_TL 11-02-06 23:30

pai cum spune si margineanu daca ati auzit de asta\"tu esti.... iar eu peste/impartim banii frateste\" :wink: joke sa nu inteleaga lumea altceva! pai parerea mea ar fi cam urmatoarea: daca intre ei exista ceva mai special ca sentimente de ce sa nu-si ofere anumite chestii unu altuia-in cazul de fatza probabil ea isi permite mai multe ca el si il ajuta------->tu nai face la fel blueEyes? .... acum depinde ce exista intradevar si intre ei... cu plecatu in afara ma abtin sa spun ceva ca nu se stie pt ce pleaca fata... poate munceste ca .... sau ca .... sau ca .... *( nu se stie )

BlueEyes 11-02-06 23:35

pai tocmai asta e ideea .... cum o mai poate suporta !!?????dupa ce vine inapoi ? ...sau oare se mai simte bine avand in vedere ... k se paote sa fi avut si marimi mai mari ? sau ????whatever too many questions !!! normal k eu mi-as ajuta si imi ajut prietenul!! e normal ..dar ..... dar ...dar ....

Eugen_TL 11-02-06 23:37

ai dreptate ! ramane loc de dar... ! DAR totusi eyes nu stii ce face fata acolo si nici nu stii ce e intre ei! numai ei stiu cu adevarat (daca stiu ) :D

GolfuletzS 12-02-06 07:36

doamne..... sincer nu stiu c sa mai zic .....

ori e destept
ori e prost

Andrei_NSL 12-02-06 13:59

........

Cred k e destept...a obtinut nishte lucruri materiale foarte bune + si femeia :lol: :lol: :lol: ......iti zic eu k e bine sa fii intretinut de cineva :lol: :lol:

ZerO_CooL 12-02-06 14:41

Eu zic ca e mai bine sa poti sa te descurci singur. Ca nu intotdeauna te poti baza pe cineva care sa te intretina. Si in plus mi se pare aiurea sa nu faci nimic, sa astepti doar sa primesti...

BlueEyes 12-02-06 18:09

lasa asta k stai fara s faci nimic ... dar ... cum ramane cand fata nu se mai intoarce cu marimea ta si deja e gabarit depasit s spunem :O????

Psycho 12-02-06 18:40

imi plac la nebunbie astfel de femei :)) ... sa stai acasa si sa vina banu :))

ZerO_CooL 12-02-06 18:46

Da, e super, dar gandeste-te ca la un moment dat chestia asta se va termina, nu va tine la nesfarsit, ce faci atunci? Ce faci cand n-o sa mai vina banul ?

Psycho 12-02-06 19:18

Re:

Quote:

Originally Posted by \"ZerO_CooL\"
Da, e super, dar gandeste-te ca la un moment dat chestia asta se va termina, nu va tine la nesfarsit, ce faci atunci? Ce faci cand n-o sa mai vina banul ?

gaseshte ea ceva :) .. k doar e femeie ... :) femeile intotdeauna se descurca mai bine :)) :oops: :oops:

ZerO_CooL 12-02-06 20:53

Dar daca se satura sa te intretina... sau daca pur si simplu te paraseste ?
Sau daca moare si nu esti trecut in testament ? :lol:

All times are GMT +2. The time now is 13:44.

- Copyright 2026 4Tuning