![]() |
Re: Campionatul National de Drift
Quote:
-ne putem da fara capota? -nu poate sa intre cu noi macar inca o persoana pt ajutor la mecanica, la schimbat de roti etc? (intreb daca poate intra in 'parcul inchis' cu noi, nu in Romexpo, biletul de intrare il platim, nu-i problema) multumesc |
Nici eu nu pot ajunge joi.Cred ca vineri ar fi mai indicat(macar sa se inceapa de dimineata).Eu unul nu vad rost ca cei din afara bucurestiului sa vina pana la bucuresti sa de-a un cerculet si gata,lucrul asta se poate vedea si vineri,si sa vedetzi starea masinii...acu asteptam sa vedem daca puteam venii vineri.
|
Quote:
unde te antrenezi ca sunt si io in cautare de asemenea loc. da-mi un pm te rog |
Quote:
|
Poate sa-mi spuna si mie cineva joi seara la ce ora trebuie sa fie prezenti participantii la drift??
|
Quote:
P Strada......p la parcari.....peste tot unde pot, fara sa intru la probleme ;) am invatat mult dar mai am mult d invatat :rolleyes2:rolleyes2 :woowoo: nu prea ma ajuta 1.8is :( |
un motiv in plus sa ma oftic ca am tractiune fatza...
|
-In aceasta seara voi purta o discutie cu Dl Gratian pt a oferi o sansa si celor din provincie. Sper sa mi se acepte solicitarea de a inscrie masinile din Bucuresti JOI iar vineri sa alocam 2 ore inainte de ora 15> pt a inscrie si provincia. Ce spun este acum nu este o promisiune ci o incercare de a multumi pe toata lumea si sper sa mi se accepte.
-Razvan MFV -Cat despre capota masinii.....eu nu am avut capota la masina ....pt ca nu o gaseam la nimeni si 150 E nu eram dispus sa platesc pt ea, asa ca in curte aveam mai multe lovite, am luat una am fost la tinichigiu si dupa ce termin de scris acest post ma duc sa o dea in chit si fuller si o colantez.....deci CU CAPOTA ! Poate intra cu tine 1-2 persoane care sa te ajute la schimbat roti. -KIMI - Cu o pagina inainte am prezentat programul , ai acolo amanuntit toate datele , daca nu intelegi ceva am sa i explic eu aici. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Pun pariu pe ce vrei ca nu vor fi mai mult de 5 masini din provincie. Sunt convins ca Gartian va fi de acord. Bafta cu organizarea:lol: |
Intamplarea a facut ca am asistat shi eu la discutia despre organizarea campionatului national de drift...
Anul acesta costurile chiriei cerute de Rpmexpo s-au dublat Biletul de intrare la eveniment a crescut shi el Odata cu marirea biletului de intrare pretentiile clientului au crescut shi ele Precalificarile sunt facute pt a selecta pt Campionatul National de Drift masini shi soferi care sa incante publicul cu adevarat Avem cateva evenimente de acest gen in spate , iar spectatorul a invatat de ceva timp sa aprecieze driftul shi stie foarte bine ce ar trebui sa vada la un astfel de campionat... Nu se incearca limitarea maasinilor din afara Bucurestiului, ci se incearca limitarea masinilor shi soferilor care inca nu se incadreaza cerintelor de astazi ale spectatorului |
Ceea ce trebuie sa mai stiti este faptul ca , timpul alocat Campionatului National de Drift este limitat shi ca acest eveniment este dedicat in special Expozitiei.
Dupa spusele D-lui Gratian in toamna se va organiza un eveniment care va fi dedicat excluisiv Driftului , cerculetelor shi tot ceea ce inseamna Show shi haos... Atunci va fi timp pt toata lumea... Trebuie sa intelegeti ca Evenimentul care tocmai ne bate la usa este cel mai sever in ceea ce priveste selectia Expozantilor shi al concurentilor de Drift |
2 Attachment(s)
-Orice concurent pt CND care nu are domiciliul in Bucuresti sau Ilfov se poate prezenta pt inscriere VINERI ora 15:00 in parcarea de la intrarea POARTA F , pe unde se va face si accesul lor in incinta Romexpo.
-Bucuresti si Ilfov ne vedem JOI la ora 17:00 aceiasi parcare acelasi loc de acces. -Asta am putut face pt voi , orice decalare de program din acest moment este IMPOSIBILA. -Era sa uit.....o poza pt Razvan MFV....sa nu crezi ca mint eu vreodata....acum o ora. |
Va inteleg perfect problemele, dar ideal ar fi sa fie intelegere reciproca.
mai sus spunea cineva intr-un context: "sa intre cu japca orice cazan" ideea ar fi sa ridicam standardele, sa nu mai fim priviti ca o adunatura de cazane care trag stanga de volan si baga piciorul in acceleratie. Daca publicul doreste spectacol, trebuie sa aratam ca si noi putem face spectacol, nu numai cei din afara adusi cu bani. CUM? In primul rand, trebuie sa intelegeti ca este o competitie. competitia selecteaza pe cei mai buni, asa s-au detasat HAi & KNS, remember? Fiti buni si nu mai pune nimeni intrebarea daca intrati pe pista sau nu. In juriu vor fi Tengu si Becman https://www.youtube.com/watch?v=JampLDIckeE https://www.youtube.com/watch?v=nCTDTiFmg00 asa ca daca vreti sa evoluati, fiti buni... nu vom ingradi nimanui accesul |
| All times are GMT +2. The time now is 00:04. |
- Copyright 2026 4Tuning