Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Matiz E de Galati - GL 85 BUB (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/115478-matiz-galati-gl-85-bub.html)

Robert_MNW 12-05-09 15:27

Re: Matiz de Galati - GL 85 BUB

Cum mai ridici capacu ala?! Ii pui maner... ca sa nu mai vorbim ca va face rau la gropi ..::rolleyes2

coman razvan 12-05-09 15:28

Ii dai un pumn pe sub bord! :lol:

GL-22-GTR 12-05-09 21:21

Quote:

Originally Posted by coman razvan (Post 2310758)
Super tare ideea cu torpedoul!

Loc bun de pus un DVD..:D

coman razvan 12-05-09 21:22

Cum are Nick! Exact! :)

TZN 85 BUB 13-05-09 06:43

Quote:

Originally Posted by Robert_MNW (Post 2311787)
Cum mai ridici capacu ala?! Ii pui maner... ca sa nu mai vorbim ca va face rau la gropi ..::rolleyes2

ii lipesc un maimutoi deasupra la bord care sa joace rol de maner. si faza cu gropile....exista balamale care cand tragi sa le deschizi... la inceput au un arc ca sa opuna putina rezistenta.... si apoi merg foarte usor. 2 ron bucata :rolleyes2

*loc bun pentru dvd(daca il ai) la ce criza e acum prin buzunare.... ma chinui sa caut bani ca sa schimb gumele....

Robert_MNW 13-05-09 09:09

Stiu faza cu balamalele, se explica pe un site cum se face treaba asta..baiatu asta din pozele tale avea un lighean spart si pus acolo daca imi aduc aminte bine:rolleyes2eu ma refeream ca in bord cand mergi nu o sa se lege' prea bine lucrurile pe acolo si o sa zgarie pe creier...si pe mine 2 bari oglinzile si manerele m-au costat 250 ron sa le vopsesc cu materiale si mana de lucru.

TZN 85 BUB 13-05-09 17:03

Quote:

Originally Posted by Robert_MNW (Post 2313875)
Stiu faza cu balamalele, se explica pe un site cum se face treaba asta..baiatu asta din pozele tale avea un lighean spart si pus acolo daca imi aduc aminte bine:rolleyes2eu ma refeream ca in bord cand mergi nu o sa se lege' prea bine lucrurile pe acolo si o sa zgarie pe creier...si pe mine 2 bari oglinzile si manerele m-au costat 250 ron sa le vopsesc cu materiale si mana de lucru.

mosule la prima poza...da e un " lighian", o bucata de plastic, dar in ultimele 2 exista niste mocheta, niste bucati de covor, sau ce o fi pe acolo, deci se poate " tapita " cu ceva ca sa nu ma zgarie.

TZN 85 BUB 17-05-09 00:38

Re: Matiz E de Galati - GL 85 BUB

2 Attachment(s)
este sambata noaptea , ascult partidul kiss fm, si ma uit la poze pe unde am umblat cu bubu... si am gasit un drum intre lepsa si soveja. off duamne... rog pasionatii de matiz sa nu ma injure :oops: . apa s-a oprit la praguri :rolleyes2 , ma mir ca nu a intrat inauntru

TheEnZo 17-05-09 11:21

Se vede ca ai ceva talent !
Norocu tau ca ai prins apa mica cand ai fost, cunosc si eu drumu si cand am fost cu fiatu imi ajungea apa la jumatatea bari fata si m'am intors.

pustiu_FUG 08-06-09 18:10

salut..foarte frumos matizul..si culoarea:dribble:...am o singura intrebare...MTX din portbagaj..se aude ceva?..k am auzit ca nu prea ar fi ceva de el..si nustiu sunt in dubi:-?..ms anticipat

TZN 85 BUB 08-06-09 22:47

Quote:

Originally Posted by pustiu_FUG (Post 2390771)
salut..foarte frumos matizul..si culoarea:dribble:...am o singura intrebare...MTX din portbagaj..se aude ceva?..k am auzit ca nu prea ar fi ceva de el..si nustiu sunt in dubi:-?..ms anticipat

salut, ms, MTX'ul pentru matiz e mai mult decat suficient pentru tine, si putin pentru cei din jur. daca vrei sa participi la concursuri nu te ajuta mult. ca si fidelitate, claritate e ok pentru banii lui. partea buna e ca intra la fix in portbagaj si se incadreaza bine intre boxele ovale care le am pe placa.

auditie placuta

skimpy 09-06-09 23:24

sa nu faci asta cu torpedoul.
aveam la dacie un sistem click-clack la torpedo. nu iesea in afara deloc.
apasai si dadea drumu. cand mai apasai odata inchidea.
nu stiu daca sunt foarte coerent la ora asta, dar sper sa intelegi despre ce e vorba.
si cu ocazia asta nu va sti nimeni ca exista ceva acolo

intrebare. ce ai pus acolo ca sa ingrosi plasticul sa poti pune surub?
ce mazga e acolo ?

SantoD 12-06-09 16:44

salut...ia zi...ma poti pune si pe mine in legatura cu omul de la care ai luat tampoanele de cauciuc?

TZN 85 BUB 12-06-09 22:09

Quote:

Originally Posted by SantoD (Post 2402362)
salut...ia zi...ma poti pune si pe mine in legatura cu omul de la care ai luat tampoanele de cauciuc?

am cautat numarul de telefon al lui, dar nu il mai gasesc.

https://forum.4tuning.ro/showthread.p...=matiz+oradean

asta e linku cu matizul lui(fostul lui matiz) ... tavisor este baiatul.

Un PM si va ajuta cu mare placere. e super oka baiatul. seby il cheama,

gabi boldeanu 09-07-09 17:03

Salut imi poti zice ce dimensiuni au acele tampoane?

All times are GMT +2. The time now is 04:16.

- Copyright 2026 4Tuning