![]() |
Re: Galerie Foto şi rezultate curse Sibiu
prima liniuta a fost anulata
din cate stiu eu |
[QUOTE=fizz;2189365]eu sunt de parre ca o data ce deti o masina exotica sti si sa mergi cu ea[/QUOTE
din cate stiu eu cand te duci si iti cumperi o masina scumpa si rapida, la banii astia nu iti face si 'resoftare' la creier k sa sti sa mergi cu ea! soferia se invata niciodata nu se cumpara! |
[QUOTE=ph88bas;2190616]
Quote:
asa este dar nu cred ca iti iei carnetul si a doua zi iti cumperi o masina exotica daca intelegi ce vreau sa spun |
[QUOTE=fizz;2190621]
Quote:
dar toate se invata! |
[QUOTE=ph88bas;2190639]
Quote:
|
prima linie nu am puso k era tura de acomodare si am ratat startul,dar mam scos in mansa :)
|
Quote:
|
[QUOTE=atbecstasy;2190967][QUOTE=ph88bas;2190639]
hai ca nu e chiar asa shi vb in cunostintza de cauza shi am participat shi yo la o gramada de liniute mai ales ca la mine in craiova in fiecare joi seara e nebunie pe aeroport ...dc aici e fatala orice greseala in vtm cum mai e ? mai ales la cutie automata cum avea cls 63 amg sau lambo sau m5-ul ... nu tre sa fii mare sofer sa o calci in blana shi sa setezi cutia pe sport sau sa schimbi din pedalele de la volan cu " + - " poate atat poate mashina ... poate omului la banii care i-a dat pe ea ii pare rau de ea sa o forjeze de fiecare data la maxim cum forjeaza altzii mashini cu mult mult mai ieftine de care nu le pare rau ... asta e .. yo zic sa apreciem ca am vazut shi astfel de mashini la liniutze ...[/QUOTE si dak ai cutie automata si nu sti ce sa faci cu ea o sa te bata masini cu putere mult mai mica poate chiar jumatate asa cum sa intamplat! si cum vine aia 'la banii care i-a dat pe ea ii pare rau de ea sa o forjeze de fiecare data la maxim' ? atunci ce cauta la curse de 402 m? |
frate nu exista nu stii ce sa faci cu , cutia automata .. pur shi simplu dc ai mers vreodata cu o mashina cat de cat sport cu , cutie automata o setezi pe sport potzi sa mergi shi cu a5-a la 70 .. cand ai calcato in blana are un kick down retrogradeaza 2-3 trepte se duce in rosu shi schimba singura ...asa ca pur shi simplu nu ai ce sa nu stii ... decat tre sa o calci in blana ... iar la plecarea de pe loc pleaca un pik mai greu dar nici asta nu potzi sa spui la o mashina care face suta in 4 sec shi un pik ...
|
Quote:
sau cine stie! poate omul vb la TEL, seta casetofonul! nu are nici o scuza! masina trebuia sa fuga! grav! |
eu zic sa lasam CL ul in pace si sa ne uitam la rezultate ,unde scrie k am scos timp mai bun si decat ML 63 AMG si decat Ferrari F430....lasati CL ul in pace:-)
|
aici aveti 38 de liniutze
https://www.youtube.com/watch?v=dps2Ngk69eY |
| All times are GMT +2. The time now is 13:26. |
- Copyright 2026 4Tuning