Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Curse de Accelerare - Liniute (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute.html)
-   -   Galerie Foto şi rezultate curse Sibiu (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute/115411-galerie-foto-rezultate-curse-sibiu.html)

fizz 27-03-09 19:14

Re: Galerie Foto şi rezultate curse Sibiu

prima liniuta a fost anulata
din cate stiu eu

ph88bas 28-03-09 09:34

[QUOTE=fizz;2189365]eu sunt de parre ca o data ce deti o masina exotica sti si sa mergi cu ea[/QUOTE

din cate stiu eu cand te duci si iti cumperi o masina scumpa si rapida, la banii astia nu iti face si 'resoftare' la creier k sa sti sa mergi cu ea! soferia se invata niciodata nu se cumpara!

fizz 28-03-09 09:40

[QUOTE=ph88bas;2190616]
Quote:

Originally Posted by fizz (Post 2189365)
eu sunt de parre ca o data ce deti o masina exotica sti si sa mergi cu ea[/QUOTE

din cate stiu eu cand te duci si iti cumperi o masina scumpa si rapida, la banii astia nu iti face si 'resoftare' la creier k sa sti sa mergi cu ea! soferia se invata niciodata nu se cumpara!

asa este dar nu cred ca iti iei carnetul si a doua zi iti cumperi o masina exotica daca intelegi ce vreau sa spun

ph88bas 28-03-09 09:49

[QUOTE=fizz;2190621]
Quote:

Originally Posted by ph88bas (Post 2190616)

asa este dar nu cred ca iti iei carnetul si a doua zi iti cumperi o masina exotica daca intelegi ce vreau sa spun

dar aici vb de curse, de accelerare 402m unde orice greseala e fatala.si dak nu sti sa pleci cu masina, ai pierdut din start!
dar toate se invata!

atbecstasy 28-03-09 12:55

[QUOTE=ph88bas;2190639]
Quote:

Originally Posted by fizz (Post 2190621)

dar aici vb de curse, de accelerare 402m unde orice greseala e fatala.si dak nu sti sa pleci cu masina, ai pierdut din start!
dar toate se invata!

hai ca nu e chiar asa shi vb in cunostintza de cauza shi am participat shi yo la o gramada de liniute mai ales ca la mine in craiova in fiecare joi seara e nebunie pe aeroport ...dc aici e fatala orice greseala in vtm cum mai e ? mai ales la cutie automata cum avea cls 63 amg sau lambo sau m5-ul ... nu tre sa fii mare sofer sa o calci in blana shi sa setezi cutia pe sport sau sa schimbi din pedalele de la volan cu " + - " poate atat poate mashina ... poate omului la banii care i-a dat pe ea ii pare rau de ea sa o forjeze de fiecare data la maxim cum forjeaza altzii mashini cu mult mult mai ieftine de care nu le pare rau ... asta e .. yo zic sa apreciem ca am vazut shi astfel de mashini la liniutze ...

CBO_01 28-03-09 16:11

prima linie nu am puso k era tura de acomodare si am ratat startul,dar mam scos in mansa :)

ROBERT_88ROB 28-03-09 17:01

Quote:

Originally Posted by CBO_01 (Post 2191199)
prima linie nu am puso k era tura de acomodare si am ratat startul,dar mam scos in mansa :)

nu stia sa plece ala cu cl sau nu io dat :D

ph88bas 28-03-09 19:30

[QUOTE=atbecstasy;2190967][QUOTE=ph88bas;2190639]

hai ca nu e chiar asa shi vb in cunostintza de cauza shi am participat shi yo la o gramada de liniute mai ales ca la mine in craiova in fiecare joi seara e nebunie pe aeroport ...dc aici e fatala orice greseala in vtm cum mai e ? mai ales la cutie automata cum avea cls 63 amg sau lambo sau m5-ul ... nu tre sa fii mare sofer sa o calci in blana shi sa setezi cutia pe sport sau sa schimbi din pedalele de la volan cu " + - " poate atat poate mashina ... poate omului la banii care i-a dat pe ea ii pare rau de ea sa o forjeze de fiecare data la maxim cum forjeaza altzii mashini cu mult mult mai ieftine de care nu le pare rau ... asta e .. yo zic sa apreciem ca am vazut shi astfel de mashini la liniutze ...[/QUOTE

si dak ai cutie automata si nu sti ce sa faci cu ea o sa te bata masini cu putere mult mai mica poate chiar jumatate asa cum sa intamplat!
si cum vine aia 'la banii care i-a dat pe ea ii pare rau de ea sa o forjeze de fiecare data la maxim' ?
atunci ce cauta la curse de 402 m?

atbecstasy 29-03-09 00:20

frate nu exista nu stii ce sa faci cu , cutia automata .. pur shi simplu dc ai mers vreodata cu o mashina cat de cat sport cu , cutie automata o setezi pe sport potzi sa mergi shi cu a5-a la 70 .. cand ai calcato in blana are un kick down retrogradeaza 2-3 trepte se duce in rosu shi schimba singura ...asa ca pur shi simplu nu ai ce sa nu stii ... decat tre sa o calci in blana ... iar la plecarea de pe loc pleaca un pik mai greu dar nici asta nu potzi sa spui la o mashina care face suta in 4 sec shi un pik ...

ph88bas 29-03-09 11:19

Quote:

Originally Posted by atbecstasy (Post 2192412)
frate nu exista nu stii ce sa faci cu , cutia automata .. pur shi simplu dc ai mers vreodata cu o mashina cat de cat sport cu , cutie automata o setezi pe sport potzi sa mergi shi cu a5-a la 70 .. cand ai calcato in blana are un kick down retrogradeaza 2-3 trepte se duce in rosu shi schimba singura ...asa ca pur shi simplu nu ai ce sa nu stii ... decat tre sa o calci in blana ... iar la plecarea de pe loc pleaca un pik mai greu dar nici asta nu potzi sa spui la o mashina care face suta in 4 sec shi un pik ...

simplu, dak stai cu piciorul pe frana la stary si cand e verde pui piciorul pe gaz ai pierdut destul timp incat ala din start sa iti dea 2 masini!
sau cine stie! poate omul vb la TEL, seta casetofonul!
nu are nici o scuza! masina trebuia sa fuga! grav!

CBO_01 29-03-09 23:14

eu zic sa lasam CL ul in pace si sa ne uitam la rezultate ,unde scrie k am scos timp mai bun si decat ML 63 AMG si decat Ferrari F430....lasati CL ul in pace:-)

stefracing 03-05-09 00:40

aici aveti 38 de liniutze
https://www.youtube.com/watch?v=dps2Ngk69eY

All times are GMT +2. The time now is 13:26.

- Copyright 2026 4Tuning