Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Hyundai tuning (https://forum.4tuning.ro/151-hyundai-tuning.html)
-   -   Tuning masiv hyundai Coupe (https://forum.4tuning.ro/151-hyundai-tuning/115407-tuning-masiv-hyundai-coupe.html)

popaadrian 26-03-09 20:48

Re: Tuning masiv hyundai Coupe

Chiar foarte mare. ar trebui sa puna gard electric sa nu il mai sara toti ;))

Ciocolata 26-03-09 20:50

pai daca ai cerut asta asculta si tu ca nu te invata nimeni de pe aici cum sa faci o masina urata si care sa nu aduca performante, cel putin din cate am vazut pana acum, ca sa revin la subiectul pentru care ai deschis acest topic sa vin cu cateva mici idei pe care 60-70% din forum le-ar putea avea identice cu ale mele, nu incarca masina cu toate chitibusurile, daca vrei sa modifici ceva la ea, fa-o cat mai simplu pune componente care sa se incadreze in peisaj sa se potriveasca la restul masinii, nu incerca sa faci o masina care sa atraga atentia prin faptul ca e incarcata pompos, neoane, abtibilduri, body-kit parca decupat din pilotii nascar, incearca sa ii pui ceva cat mai apropiat ce componentele originale dar in acelasi timp sa fie deosebite si sa imbunatateasca aspectul nu sa-l inrautateasca, LSD ar merge pe masina asta daca tii neaparat, chiar aduce un plus si o face putin, putin mai speciala, dar e cam scump, niste folii pe geamuri, niste jante frumusele si crede-ma ca ai o masina frumoasa cu care nu te faci de ras cand mergi pe strada, ba dinpotriva ai o masina dupa care e posibil sa intoarca multa lume capul. Daca ai banii necesari si vrei sa asculti ceva din ce ti-am zis succes in continuare si multa bafta si invata sa asculti si la altii.

popaadrian 26-03-09 20:54

Am ceurt niste sfaturi dar daca au inceput cu caterinca pot si eu. Doar am intrebat cat ma costa aia si am zis clar ,,Are cineva alta idee mai buna" si au inceput sa faca misto.

VaLeX 26-03-09 20:57

Fan declarat popaandrei :peace:

CyberCSX 26-03-09 21:00

Quote:

Originally Posted by popaadrian (Post 2186659)
Am ceurt niste sfaturi dar daca au inceput cu caterinca pot si eu. Doar am intrebat cat ma costa aia si am zis clar ,,Are cineva alta idee mai buna" si au inceput sa faca misto.

Ceea ce vrei tu sa faci nu este tuning masiv ci o mica opera de arta pe 4 roti, decenta, moderna si eleganta.
Nu stiu īn RO cīt te-ar costa dar īn DE te-ar costa aprox 8000 EURO cel putin.

Ciocolata 26-03-09 21:02

stimatii colegi de pe forum au zis treaba aia cu "Are cineva alta idee mai buna" in ideea ca nu are rost sa-ti cheltui banii aiurea pe niste kitch-uri, intrand aici si spunadu-ti ideile te-ai expus la riscult de a fi criticat in cazul in care gresesti cu ceva

ERY 27-03-09 09:25

Ptr cine nu a inteles...masina mea este inca de vanzare, este impecabila din orice punct de vedere,a fost a mea de la facere si pana acum, are aproape 140.000 de km, si o foarte lunga lista de modificari gen "tunning", da nu tuning a la popaadrian. :)

Va multumesc pt timpul acordat pe acest topic, si va urez Noapte Buna :D

TOPIC INCHIS.

All times are GMT +2. The time now is 18:55.

- Copyright 2026 4Tuning