Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Break-ul "hellrider" (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/115115-break-hellrider.html)

Sonny™ 14-04-09 17:28

Re: break-ul lowrider

nu mai fiti rautacioasi si lasati off topicu....fiecare cu ce are, dar nu trebuie sa criticam asta ci sa ajutam sa iasa ceva frumos din ea...bft;)

DannyE36 14-04-09 17:40

Dacia lui cornelloco e o dacie facuta cu bun gust, nu data in kitsch ca altii...se simt ei care sunt.

Ja_Rule 14-04-09 18:14

topicul asta ma enerveaza extrem de tare .. cred ca mai bine cititi si respectati ce scrie aici ... urmatorul post aiurea se sanctioneaza cu ban

DannyE36 15-04-09 16:37

Sunt si eu curios de o treaba sper sa nu fie luat offtopic: mandrul proprietar mai traieste?

aleks 15-04-09 19:17

Trăieşte, numai că nu postează pe topic, din ce am văzut...

Cozmescu-Alin 15-04-09 19:50

Postez eu in numele lui :lol: Sarumana aleks:lol: Dannye36 eu personal si sincer te credeam om cu capu pe umeri dar vad ca m-am inselat amarnic.Poza lui Cosmin la avatrul tau? Eu personal am mai vazut baeti care sa tina la avatarul lor poza jumatatii sale,o fata.Sau viceversa.Da de cand mama m-o facut nu am vazut un baiat sa tina poza altui baiat la avatar..ce vrei sa ne demonstrezi tu acolo?Ce vrei sa ne arati cum a iesit grasu in fotografie?Eu cred ca certurile discutiile voastre nu isi mai au locul pe acest forum de oameni civilizati cu o pasiune comuna:MASINILE.Nu certurile,injuriile si altele.Pentru binele comunitati 4tuning ar fi foarte frumos daca v-ati retrage amandoi politicos de pe forum.Cosmin nu mai posteaza,ce ar fi sa nu mai postezi nici tu? Sau sa punem paparazii pe tine sa te fotografieze sub dus si sa ne punem toti fotografia la avatar.Ce spui ar fi tare? Scuze de off-topic dar trebuiau sa se dea cartile pe fata.

EaGle 15-04-09 19:53

Din moment ce Cosmin nu vrea sa mai posteze, nu mai are rost sa tinem topicul deschis. Este o harababura totala din pacate. :(
Il inchidem si cu asta basta ?!

aleks 15-04-09 20:03

Dacă altcineva ne ţine la curent cu modificările maşinii aş propune să rămână deschis, dar din păcate alte posturi nu mai rămân până nu apar fotografii şi informaţii despre ce s-a schimbat la fxf.

Cozmescu-Alin 20-04-09 20:57

6 Attachment(s)
Spre Sinaia :X Frumos domne frumos:lol:

E30_Power 20-04-09 21:28

Se putea sa nu lipseasca si zeus=)) copil nebun ce sa ii ceri:))

Speed4U 21-04-09 17:37

Quote:

Originally Posted by Emin3m (Post 2252448)
Spre Sinaia :X Frumos domne frumos:lol:

Aha foarte frumos !

5inci 22-04-09 09:47

1 Attachment(s)
daca tot ai facut stalpii negri fai si ramele la geamuri si o sa se vada super misto.Parerea mea

wsn_asf 22-04-09 11:29

si cum micile detalii fac diferenta,farurile fatza incearca sa le cureti,semnalizarile alea poate gasesti second sau noi dar sa fie curate si motu ala care a ramas din antena vopseste-l negru sau scoate-l.Ar capata un aspect mult mai ingrijit

Gycone 22-04-09 16:19

Quote:

Originally Posted by wsn_asf (Post 2256531)
si cum micile detalii fac diferenta,farurile fatza incearca sa le cureti,semnalizarile alea poate gasesti second sau noi dar sa fie curate si motu ala care a ramas din antena vopseste-l negru sau scoate-l.Ar capata un aspect mult mai ingrijit

Flav, prea multe pretentii :)

Sonny™ 23-04-09 14:13

in legatura cu semnalele alea pe fata vin urat tare...zici ca sunt murdare..;)

All times are GMT +2. The time now is 23:02.

- Copyright 2026 4Tuning