![]() |
Re: Modificari - fibra de sticla!
5 Attachment(s)
sa speram k cei care se ocupa de vopsitorie isi fac treaba bine, k eu stau cam prost cu timpul si nu am putut sa ma ocup asa bine de finisaje!...:(
printre picaturi pleoape pt lancer si o prelungire mica pe spate! |
bari clean fata-spate golf 3 si un bad boy look fibra . as dori niste preturi separat... ms stima.!!!
|
ai pm!
|
Quote:
|
M-ar interesa un pret pentru hood scoop si bad boy pentru un Focus II. Merci
|
1 Attachment(s)
salut!Poti face un spolier ca asta din imagine pt.un BMW E46 320D si daca da atunci la cati bani ma ajunge?
|
telu* as putea sa-ti fac dar acum stau foarte prost cu timpul iar ce vrei tu acolo e de durata!
darianst* ai pm BMW_Zeu* nu pot sa-ti fac spoilerul ala! |
[QUOTE=claudiu lucian;2427942]telu* as putea sa-ti fac dar acum stau foarte prost cu timpul iar ce vrei tu acolo e de durata!
e ok nici eu nu ma grabesc, doar sa mi faci niste preturi ca sa mi fac si eu o idee, imi spui cand se poate, ne facem amandoi timp si o rezolvam |
ok,am inteles ca trebuie o matrita..bine ca nu vreau neparat identic doar sa aduca cu el,ma intereseaza in primul rand gura frontala ms oricum
|
pt un polo din 2000, fusta fata spate bad boy look si parasolar spate ? Un pret, mercii !
|
2 Attachment(s)
si o prelungire pt lancer, neterminata inca!
|
Salut. Cat a costat toata lucrarea la fratele lui Cami ? (Lancer-ul argintiu)
Ma intereseaza in primul rand pleoapele si prelungirea pentru bara fata. Mi-as face si eu asa ceva.. :D |
7 Attachment(s)
Mitshu' ai pm
Nu am mai postat de mult, printre altele, a iesit focusul de la vopsit! |
criminal...bravo
|
apreciez absolut tot ce-ai facut la masina, inafara de capota... n-are nici o treaba
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:09. |
- Copyright 2026 4Tuning