Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Pitesti (https://forum.4tuning.ro/65-pitesti.html)
-   -   Legale 28 Martie - Cine participa? (https://forum.4tuning.ro/65-pitesti/114679-legale-28-martie-participa.html)

Marius_mym89 28-03-09 19:04

Re: Legale 28 Martie - Cine participa?

gata baieti? astea au fost pozele ? filmuletze ceva:-)?

AlexRo 28-03-09 19:16

14 Attachment(s)
Partea a-2-a

world cars 28-03-09 19:19

A fost frumos mie mi-a placut,au fost marfa si masinile.

BigBoss 28-03-09 19:34

Maria Ioana....:)))) frate distrusu ala ce cauta ma acolo..sau era in drum spre Remat????!!!!

Cel mai bun timp a fost de 12 sec si ceva...si ce e mai interesant e faptul ca niste masini de grupa inferioara au facut timp mai bun decat cele din grupa superioara..asta nu inseamna decat ca sunt multi care AU MINTIT cand au declarat CP. URAT DIN PARTEA LOR !:!:

In locul lor i descalificam instant !

KillerINC 28-03-09 19:41

Quote:

Originally Posted by BigBoss (Post 2191720)
Maria Ioana....:)))) frate distrusu ala ce cauta ma acolo..sau era in drum spre Remat????!!!!

Cel mai bun timp a fost de 12 sec si ceva...si ce e mai interesant e faptul ca niste masini de grupa inferioara au facut timp mai bun decat cele din grupa superioara..asta nu inseamna decat ca sunt multi care AU MINTIT cand au declarat CP. URAT DIN PARTEA LOR !:!:

In locul lor i descalificam instant !

ala cu Maria Ioana a facut senzatie ... nu stiu daca l-ai vazut la linuta , dar a avut un timp destul de bun ... nu stiu ce are sub capota , dar are ceva frumos

Tutankhamon 28-03-09 19:43

Quote:

Originally Posted by BigBoss (Post 2191720)

Nu ştiu dacă au minţit respectivii cānd au declarat CP. E posibil ca timpii mai mici să fie şi din eroarea umană, deoarece unele maşini au fost cronometrate cu laserul ăla cu fotocelulă, apoi ăla s-a dereglat, iar ca să nu mai stea ăia să īl regleze au cronometrat "de mānă", ca să zic aşa, cu cronometru d-ala de folosesc profesorii de sport.

PS: Am stat vreo 2-3 ore chiar la finish, lāngă maşina care īnregista timpii, d-aia vă spun asta.

BigBoss 28-03-09 19:53

Da atunci ar fi o explicatie...Nu l-am vazut pe ala..cand s-a dat el mancam niste mitetei :))

Tutankhamon 28-03-09 19:58

Quote:

Originally Posted by KillerINC (Post 2191741)
ala cu Maria Ioana a facut senzatie ... nu stiu daca l-ai vazut la linuta , dar a avut un timp destul de bun ... nu stiu ce are sub capota , dar are ceva frumos

Cine e Maria Ioana? Ce maşină avea?

AlexRo 28-03-09 19:59

unu cu o dacie de DB :)) ... Cazan Cazan Da avea viata in ea

Tutankhamon 28-03-09 20:03

Quote:

Originally Posted by AlexRo (Post 2191793)
unu cu o dacie de DB :)) ... Cazan Cazan Da avea viata in ea

Dacie de DB zici... hmmm, nu-mi amintesc, să mă uit prin poze.

LE: Ăla cu numărul de Germania: MORCOV?

AlexRo 28-03-09 20:04

Uitete la primul meu post.. o vei gasii acolo :P

world cars 28-03-09 20:10

Era mancata de rugina pe final i-sa spart radiatoru ,dar masina avea putere in ea ,s-a vedeti ce pleca cu scartt.....

Tutankhamon 28-03-09 20:11

Gata, am văzut, īl am şi eu īntr-o poză. Nu l-am văzut cānd s-a dat că am fost plecat să īmi iau ceva de māncare şi suc.

AlexRo 28-03-09 20:14

60 Attachment(s)
vor mai urma ... LATER ... ca am obosit sa tot uploadez =)) :twisted:

world cars 28-03-09 20:22

A fost frumos si azi dar au lipsit multe masini de data trecuta BMW ala portocaliu ,Mustangu,Camaro.Oricum mi-a placut foarte mult ,numai am rabdare sa iau odata carnetu sa ma bag si eu la curse .

All times are GMT +2. The time now is 07:59.

- Copyright 2026 4Tuning