![]() |
Re: Premiera: Curse de acceleratie organizate de Politia Romana la Sibiu - 21 martie
Quote:
|
Re: Premiera: Curse de acceleratie organizate de Politia Romana la Sibiu - 21 martie
[QUOTE=iamfamous;2158153]1. p0mpi ... subaru tau e cam cea mai tare masina din tara de ai impresia ca nu ai cu cine sa te dai ?
nu e frate, dar nu vad ca se anunta nici o masina mai tare .. nu vreau sa bat drumul aiurea |
Daca merge cineva din Brasov la Sibiu sa ma anunte,poate ne strangem mai multi si mergem impreuna:peace:
|
Quote:
|
cred ca o sa fie cea mai prost organizata cursa din ormania...ever...politia romana..ce sa le faci...sunt cu capu...la fel ca si cei de la ACR ca au grupele la fel dupa capcitatea cilindrica...
|
buna initiativa..proasta organizare.. sunt de parere ca mai bine cereau o taxa de intrare la spectatori,decat la cei care merg sa se deie..si mai ales de la cei care bat o anume distanta sa ajunga acolo.. bafta si distractie;)
|
Quote:
|
nu merg la sibiu..dar din pacate nici in ungaria nu pot venii..dar asta la alt topic..sry de off-t, am problema cu banii de taxa de poluare momentan :|, nu pot inscrie honda sa ies cu ea din tzara..feel me :(
|
Quote:
|
Quote:
grupele se fac pe cai putere, nu pe capacitati cilindrice, asa mai bine se faceau curse libere si aia era.... |
Frate lasati in plm taxa ca nu asta e problema cea mai mare..
Acel coeficient de 1,7 este o aberatie.. Ex: Seat Ibiza 1.9TDIx1,7 = 3.23 => Eu intru in cea mai mare grupa, unde intra si aspiratele si turbatele de la 3000 in sus... Deci clar astept la start EVO, STI, M3, AMG, etc.. EU sincer vreau sa vin la aceasta legala dar mai ganditi-va frate un pic la grupe.. Faceti grupele LR piramide. Ganditi-va ca nu va vin oameni, deoarece toti care au 1,9 sau 2,0 fie tdi fie tfsi gandesc ca mine ca vor ajunge la linia de start langa vreun STI de 400 cai...Si nu o sa dea nimeni 1 mil taxa plus drumul 3 mil ca sa i se faca o poza la start langa un STI.. |
nu stiu de ce este asa de intrigata lumea din cauza claselor in functie de capacitate cilindrica?? mie personal mi se pare cel mai corect, nu? si la vtm si raliuri se face clasificarea dupa capacitatea motorului plus coeficientul de supraalimentare... - aici ar trebui detaliat, deoarece sunt masini care sunt supraalimentate cu compresor mecanic si altele cu turbo.
Si nu toate autoturismele sunt facute sa faca si liniute nu? Mai ales ca clasificarea dupa puterea motorului ii empirica, cum iti masoara puterea la motor sa stie sa te clasifice???? - ma refer la masinile supraalimentate, la care variaza foarte mult puterea motorului in functie de anumite reglaje si setari, nu??? Nu mai vorbim ca si un motor aspirat atent lucrat ii poate fi marita puterea cu 30-40 de procente, nu?? si doar nu o sa fie dyno-test pe aeroport sa masoare puterea fiecarei masini, nu? si totusi o cursa de accelerare pina la urma este destinata masinilor sport, cu tenta sport si masinilor de curse, nu? sper ca nu avem pretentia sa participam la curse de accelerare cu orice masina....mai ales ca publicul asteapta si el un pic de spectacol....masini care fac 400m in jumate de minut cred ca nu mai incinta pe multi dintre noi.... referitor la taxa de inscriere,da sunt de acord ca este prea mare, si mai ales nu vorbeste nimeni de premii...cred ca cei care vin de departe si au o sansa la podium, ar fi altfel motivati sa stie ca ar putea sa-si recupereze(macar o parte) din cheltuiala... |
Sibiu - capitala europeana
In cazul acesta te astepti ca oamenii sa fie mai dezghetati.. stef2000@ daca tu gandesti ca liniutele sunt ptr masini sport, de curse, etc ce mai cauta grupa sub 1.3?? Oltcitul ti se pare o masina sport cu pretentii ??? Iti mai dau un exemplu: Camaro (masina sport nu poti sa contesti acest lucru) 5.7 aspirat 280 cai vs 997 TURBO Cine crezi ca va castiga ?? cred ca oltcitul, nu ?? :lol: |
Multi au dat 50 ron ca sa iasa din prima mansa intr-un sistem piramidal si sa nu mai apuce nici "libere". Pentru 3 curse garantate de om, 100 ron pare rezonabil in acest caz. Plus ca se ofera prin timpi o pozitionare generala a fiecaruia. Corect, pentru cine conteaza titulatura e mai greu. Dar intr-un final, practic, tot pe locul xx te-ai afla, dintre toti ceilalti concurenti. Daca s-ar face si premierea la clasamentul general, ar fi chiar foarte ok dupa parerea mea. E mai bine sa conteze cat de rapid esti pe cei 402 metri decat fata de cine esti mai rapid (si ai toate sansele sa afli prematur ca nu esti decat fata de unul) intr-o lupta directa si legala.
|
Ok...lasam piramida deoparte..
Dar tie clasele ti se par corecte?..Fii obiectiv..Gandeste-te ca ai un 2.0 TFSI (FR,CUPRA,GTI,etc) |
| All times are GMT +2. The time now is 21:50. |
- Copyright 2026 4Tuning