Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Discutii generale masini (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini.html)
-   -   Logan-ul de 5.000 de euro este disponibil, cu o singură condiţie... (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini/114345-logan-5-000-euro-disponibil-singura-conditie.html)

Mustang 17-03-09 21:23

Re: Logan-ul de 5.000 de euro este disponibil, cu o singură condiţie...

Vezi ca toata lumea devine PRACTICA, nu se mai sufera de sindromul "nou" nici macar la babalaci. Cel putin in Romania... in alte parti, lumea inca gandeste la ideea de nou. Dar cum acolo sunt si alte mentalitati... sunt si alte salarii.

adrian78bmw 17-03-09 21:34

unii considera ca toti romani sunt steorotipul ala de client caruia ii trebe masina spatioasa cu portbagaj enorm sa care in weekend cartofii si bagajele de la tara sa fie cu garda inalta sa reziste pe toate coclaurile sa fie cat mai simpla daca s-ar putea sa fie reparata in fata blocului..mie imi trebe o masina sigura sa-mi ofere siguranta si poate aia 3000 4000 euro care se platesc in plus la alte masini se regasesc in ceva nu cer degeaba in plus..eu zic sa nu ne mai balacarim si sa ne respectam parerile..

LOGAN91 17-03-09 22:26

Nemtzi le dau la remat pe logane noi,si voi le luati de bune.....

snookye 18-03-09 21:36

nu stiti cum e..lumea se duce..vai cu 5000 imi iau logan...yupee...si acolo agentul bineinteles ca ii convinge sa mai puna cateva dotari..si bang...nu mai e de 5000..dar na..romanul fericit ca a luat logan de 5000 de euro

GFD 18-03-09 22:24

Se pare ca pe aici sunt multi care nu isi permit o masina noua si atunci sunt total imptriva acestora. Cati fac cu o msina sh 35000 de km pe an si schimba doar uleiul si filtrele ? Cu un LOGAN nou sigur poti . Cand isi vor permite , sigur nu vor mai privi in urma
Eu compar masinle noi cu masini noi si alea sh cu alea sh. Unii incearca sa inoade dou paralele .

adrian78bmw 18-03-09 22:35

Quote:

Originally Posted by GFD (Post 2162113)
Se pare ca pe aici sunt multi care nu isi permit o masina noua si atunci sunt total imptriva acestora. Cati fac cu o msina sh 35000 de km pe an si schimba doar uleiul si filtrele ? Cu un LOGAN nou sigur poti . Cand isi vor permite , sigur nu vor mai privi in urma
Eu compar masinle noi cu masini noi si alea sh cu alea sh. Unii incearca sa inoade dou paralele .

nu suntem pe vremea lu ceasca sa existe numa dacia adica monopol...concurenta intotdeauna naste imbunatatirea produselor sau preteuri mai mici..si pentru un om normal si acei 6000 de euro sunt multi ca nu pica din cer si cam 80% din populatia romaniei intra in categoria asta..priveste realitatea de pe strada inca sunt enorm de multe dacii 1300 1310..

All times are GMT +2. The time now is 19:28.

- Copyright 2026 4Tuning