![]() |
si eu care credeam ca numai rromii din constanta pun garduri d-alea pe luneta din spate. pacat de bmw ul ala ....
|
Si in legatura cu priza de aer, stati linistiti ca e gandita treaba. Ce ii trebuie in fata, ca oricum bate vantul prin imbinarile aripi, capota, masca fata.... Priza de aer este pusa pt. cand merge cu spatele. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :) :lol: :) :lol:
|
dacia aia cu desenele alea pe lateral este si pe autovit ....oricum,penala la fel ca toate care au fost postate aici :shock: :D
|
Ceva aiurea si tampit
3 Attachment(s)
Azi in drum spre casa am dat de un cretin care uitati ce a putut sa scrie pe masina :lol:
PACAT DE SPRAY :) |
Re:
Quote:
|
Nu tuning, nu e chich, da e senzational cat a putut omu asta sa puna pe masina. De la departare, eu si inca un prieten am crezut ca e masina de gunoi, dar nu... era omu cu canapeaua!
SAL http://www.vrooomracing2.as.ro/omu_cu_canapeaua.jpg |
asta cu \"utilitara\" lui e adevarat rau de tot :D :) :D :) :lol: :lol: :lol: :D :)
|
3 Attachment(s)
check this out...... :twisted:
|
asta da rusine pana si la orice dacie de prost gust, a stricat masina mai rau de cat era
|
1 Attachment(s)
:arrow:
|
mi se pare mie sau asta are jde mii de eleroane :lol:
|
Ala e GPS-ul sau antena de la TV prin satelit, inca nu mi-am dat seama!!! :lol: :lol: :lol:
|
Cate eleroane are Dacia aia? eu am vazut 3 (din care unul peste altul) si + suportu ala care din cate se pare e pus pe post de eleron... niiiiice!! NOT!
|
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
LooL am vazut pe viu dacia gri :)) prea incarcata...mult prea incarcata :))
am si eu o poza..parca am mai vazut pe un topic pe aici ceva asemanator..:) dar oricum,...ma amuza ori de cate ori o privesc :)) |
| All times are GMT +2. The time now is 00:40. |
- Copyright 2026 4Tuning