![]() |
Re: 3000GT vs RX7 vs 300zx
ce legatura are 3000GT vs. RX7 vs. 300ZX cu CLK-u ????
observ ca oamenii nu se pot abtine, si cand simt ca nu pot sa spuna ceva coerent si la obiect incep sa arunce pe gura numai ***. ba baietzi cugetatzi de 10 ori daca e nevoie inainte de a voma pe tastatura !!!! ca o concluzie - tu schumacher in clk pana la buzau = INVINCIBIL . - auzi merge bine copy-paste ?? nu de altceva dar vad ca tu din 10 posts ai 5 in care ai scris acelasi lucru- :):):) |
Quote:
|
Quote:
|
ce sa creada? ca mergi tu tare? bravo. problema cu voma este ca nu trebuia sa o imprastii aici si atat. ai ceva de spus referitor la masinile de mai sus- ok, cum ai spus despre ce crezi tu cu rx-7 - parere pe care o impartasesc si eu, altfel ce legatura are ca tu conduci bine si esti cel mai tare in clk-u tau pe drumurile patriei cu subiectul?
|
Quote:
|
Quote:
Soseauna nu a fost pustie, dar nici aglomerata cum o prinzi vinerea. Dute si tu odata duminica dimineatza pana la Urziceni si ai sa vezi, apoi mai vorbim !!! Nu degeaba si ministrul transporturilor a sugerat celor care vor sa mearga la mare ruta de pe E 60, ca e mai libera in general... |
Quote:
|
4 Attachment(s)
Quote:
|
la rx, zx, gt in general nu stiu catzi mecanici le vor da de cap in general, sa nu mai vorbim de up-grade.
da care e treaba cu motorizarea la rx- copiata dupa porsche?? poti fi mai explicit... |
Quote:
|
Quote:
pai si eu sunt curios cum de au copiat cei de la mazda motorizarea celor de la porsche?in viziunea lui inginerii din stuttgard fabrica motoare rotative. |
Quote:
un concurent direct pt porsche modelele cu motor fata ar fi doar pt 924 sau 944 pt 928 concurentul direct in viziunea mea ar fi doar supra |
Quote:
Oricum e distractiv topicul dar nu si relevant, din simplul motiv ca marea majoritate care vb despre aceste masini le-au vazut numai prin filme, internet etc... Eu pot sa va spun o gramada de lucruri despre rx7 si poate ceva chiar si despre 300zx, dar habar nu am de 3000gt... nu am condus niciodata nu stiu cat e de fiabil etc... asa ca nu sunt in masura sa zic ca rx7-le meu e cel mai tare ... |
aleg 3000GT deoarece am varianta americana a acestei masini si stiu ce performante are mai ales cu 2 turbine.Nici piesele nu sunt f scumpe ex. distributia cu role si intinz hidraulic 18 mil.Pe doi ar veni mazda
|
Pot sa va spun de mazda ca am avut : e foarte rapida si are potential dar consuma mult si motorul Wankel cand se strica in Romania greu il mai repari.Stiu in schimb pe cineva care a demontat motorul, a luat manualul in brate si intr-un an de zile la facut.
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:10. |
- Copyright 2026 4Tuning