![]() |
petrecerea a inceput pregatiti artificiile !!!! sa rupem cerul @ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
hello, am picat si eu, am revenit in bucuresti...
fac deocamdata inventaru la sticle, mancare si artificii... asta dupa ce am intrat sa vad ce faceti... :wink: |
semnez si eu condica 8)
|
sa dus pizza cateva vinuri beri :D tot asa :D
|
LA MULTI ANIIIIIIIIIII :lol:
|
multumim :D si tie la fel :D
|
doar u pe aici? ... ca eu toata seara aks vreau ca noul an sa ma prind baiat cuminte
|
Aoleu tocmai a venit o verisoara pe care nu am vazut-o de vreo 5 ani, mama ce a \"crescut\" :lol:
Mai bag niste fripturica sa uit...brb... :wink: |
akuma se face miciiiiiiiiiiiiiiiii :D
|
nasoala treaba, la inventar am gasit niste palinka...
tre sa aleg, revelionu sau palinka... fac un poll sa ma ajutati sa ma hotarasc? |
eu aseara am avut o intalnire cu bautura ... ma facut ce vrei e mai buna ... dar azi parca numai imi trebuie nmk :))) adik sigur inca am ramas cu traume :)))))))
|
revelionu ... palink pe urma :P
la multi ani gratzi:P gata mititeii |
si-a acuma...fara numar fara numar fara numar fara numar fara numar...ptr Gabi.....din partea mea.....fara numar fara numar fara numar fara numar ptr Golf Tuning di partea mea... :lol: :lol: :lol: ....
Haide cu manaua..... hai norok....sa da-ti cu paharu in care aveti vin sau ceva..nu apa...:D.. si acuma dedicatie ptr tot 4tuning...de la mine ptr toti.... Costi&Salam-doar cu tine !! :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :dance: |
peter da le`ai tras pe goarna a?:)))))
|
salam spargere sau afacere ! :D :)) cam arsi mici :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:47. |
- Copyright 2026 4Tuning