Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea KIA (https://forum.4tuning.ro/591-masina-mea-kia.html)
-   -   KIA PRO_CEED...by BUBU (https://forum.4tuning.ro/591-masina-mea-kia/112215-kia-pro_ceed-by-bubu.html)

B_Boy 05-06-10 14:48

Re: KIA PRO_CEED...by BUBU

nu imi mai merge inregistrarea video la tel...k faceam si o demonstatie :P ...evacuarea este schimbata de la catalizator,teava de inox cu diametru de 55mm fata de 45mm cat avea de fabrica,toba de mijloc scoasa,ca finala o toba de la borla,si iesirile care sa vad+k a trebuit sa modific si bara,ca se vedea urat cu bara taiata cum era initial.zgomotul produs este putin cam tare fata de ce vroiam,dar m-am obisnuit deja.volanul l-am imbracat in piele,husele de pe scaune le voi schimba cat de curand...vor fi negre complet,fara visiniu,si ce am vopsit prin bord,la fel...le voi vopsii negru in loc de visiniu,vreau tot interiorul negru,cat mai sumbru :P

don_crzy 05-06-10 15:15

n-am vrut sa zic nimic de interiorul visiniu, ca na, gusturile nu se discuta....dar mai bine negru :D

a iesit frumos bara, poate ne intalnim candva prin Bucuresti sa aud si eu minunatiile....ca ma bate gandu sa scot si eu toba de mijloc....finala o am deja schimbata :D

DraquVerDe 12-06-10 01:40

Īmi place foarte mult cum a ieşit evacuarea şi bara spate. Are prelungire sau ce i-ai pus? Oricum arata foarte bine !

B_Boy 13-06-10 22:31

Quote:

Originally Posted by DraquVerDe (Post 3434809)
Īmi place foarte mult cum a ieşit evacuarea şi bara spate. Are prelungire sau ce i-ai pus? Oricum arata foarte bine !

pai...este o prelungire adaptata barii mele...si prinsa de bara mea in asa fel cat sa para k asa continua bara

fane1990 17-06-10 17:57

Imi place stilul care i l-ai dat masinii , super

DraquVerDe 18-06-10 01:12

Am avut plăcerea să o vad īn real life acum căteva zile pe la Casa De Cultură. Frumos, īmi place cum se aude evacuarea. Mult Succes īncontinuare la proiect!

B_Boy 19-06-10 22:50

Multumesc frumos...momentan nu ii mai fac nimic pana prin toamna...am nevoie si eu de un concediu k m-a omorat atata munk

pasareyo 20-06-10 06:14

salutare. acea prelungire este facuta de cineva? sau ai gasit-o pe undeva?
daca e facuta....acel cineva cat cere pentru inca o prelungire de genul acesta?
e superba! vreau si eu...sau daca nu vrei sa-mi faca la fel altceva macar ;) dar care ar fi costurile? multumesc anticipat.

B_Boy 21-06-10 23:15

salut...este o prelungire adaptata barii mele,facuta dupa o matrita de alta bara.costurile se ridica undeva pe la 1000 lei cu vopsit cu tot,depinde de model.din cate stiu,sunt in bucuresti destui care lucreaza in fibra...trebuie doar sa afli de ei

B_Boy 23-08-10 15:32

3 Attachment(s)
Masina a implinit azi 70000 km,pana acum nu am intampinat probleme serioase,dar,au inceput sa se auda anumiti greieri pe la interior,mai ales unu din usa soferului,dar numai cand cobor o bordura,sau merg incet pe un drum cu denivelari mai mari(dc stie careva rezolvarea acestui greiere sa imi zica si mie,multumesc :D ).mare lucru nu i-am mai facut decat sa ii modific putin capota si un alt set de pleoape.cum am de gand sa imi achizitionez inca o masina care sa o fol. doar pt. la servici,cee'd-ul va sta mai mult in curte,sper sa reusesc sa strang niste bani,necesari pt terminarea body-kit-ului,o alta culoare mai tipatoare si d c nu...niste lsd-uri(asta e cam vis...dar visele pot devenii realitate :D )

B_Boy 06-11-10 16:22

3 Attachment(s)
niste poze cu noile achizitii :)

B-99-SAA 19-11-10 13:58

Au si lupe presupun, nu? Parca asa se vede :D

don_crzy 19-11-10 17:04

Sunt farurile de la Dectane cu lupe

PS. Arata foarte bine masinuta:!:

B_Boy 22-07-11 18:48

5 Attachment(s)
cateva poze cu masina cum arata ea in prezent

B_Boy 02-08-11 20:57

8 Attachment(s)
poze cu masina pe transalpina si transfagarasan

All times are GMT +2. The time now is 22:54.

- Copyright 2026 4Tuning