![]() |
Re: Proiect Nova vtm.
Vai cum merge cu un simplu corp (carfil irm2a), hm... Mai sunt multe reglaje de facut.
|
Ce aveti ma de va zbateti din pleoape atat... Merge bine sau ce?
Off la off-ul lui mihai: nu ne vedem la o bere. Cred c-ai sa-ti faci iar un concediu d-ala de vreo doua zile :P |
Il aduc eu gratis pana la tine sa bem o berea in 3 :)
Merge bine ai avut mare dreptate cand ai zis sa astept sa vina el si sa nu ma mai agit eu degeaba. p.s. nu am uitat de ce coduri trebuie sa trimit,le vei primi pe pm. |
Veniti, v-astept. E frumos tare vara la Pitesti. Iar motorul meu fara mihai e mort.
Astept PM-ul pentru intinzator, garnitura de chiulasa, pompa de apa si orice altceva mai ai. In principiu cam astea 3 imi trebuie. 10x |
foarte frumoasa ii lucrarea ta ;) sa ai parte de masina.
|
5 Attachment(s)
|
din cate am auzit eu in filmuletul acela parca nu merge rotund motorul....sau mi se pare mie....
|
foarte mult este si de la axa cu came plus ca cu un singur carfil cu o singura camera nu am ce sa mai scot din el,acum este pus doar pentru rodaj.
|
si ce carb vei pune ?
|
inca nu sunt hotarat ce sa aleg.
am si dellorto orizontale dar nu prea am loc plus ca le pun cam pe invers am si ceva de la un abarth dublu corp sincron vertical sunt mai multe. |
analizeaza bine pune intrebari ca nu e rusine si alege calumea.Daca faci o treaba fa-o calumea.Parerea mea dellorto orizontale.
|
Pe Nova, Dellorto stau intre motor si tablier (peretele de foc ori cum vreti sa-i spuneti). Adica destul de prost.
Eu unu', pe motorul ala as pune chiulasa+axa de Alpine. Camera emisferica ar contribui mult la performanta, raportul de comprimare ar fi asigurat lejer de pistoanele alea cocosate, iar alimentarea s-ar muta in fata, transformand orizontalele intr-o varianta foarte tentanta. Ar trebui rezolvata doar problema evacuarii. E doar o idee... |
felicitari pentru timpul scos !
|
@buga care este ultimu pret la motorul de fuego???crezi ca il pot inghesui sub capota la nova???
|
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:03. |
- Copyright 2026 4Tuning