![]() |
Re: MC MATE S13 Drift project
arata destul d bine
|
Quote:
|
iti urez succes cu proectul stiu ca o sa ai nevoie cu o asemenea masina :)
|
Quote:
|
Daca o sa pui in ea la fel de multa pasiune ca si in BMW-urile pe care le-ai avut putem trage o singura concluzie.... Ladies and Gentleman, we have a winner.
Multa bafta si spor la treaba. |
Va multumesc pt com :D acum stau ca pe ace pana nu pun motoru sa o duc la rar sa ii fac ITP k nu mai are din 2005 sa o trec pe numele meu , ca dupa aia abia sa ma pot apuca serios de treaba , k nu pot sa am duc la RAR fara interior :))) cu un singur scaun :)))
|
felicitari pentru achizitie ,abia astept s-o vad de-a latu :D
|
ce o fi facut ala cu ea de a ajuns asa? :D bafta multa cu caruta
|
Daca vrei sa lucrezi si la aspectul masinii iti recomand kit exterior de la gp-sports,roti pe 17 8j+9j(ceva cu buza),lazy-eyez,eventual stopurile de japan si pot sa zic ca e perfecta.
Presupun ca stii si tu toate astea dar am vrut sa imi dau cu parerea ca tot romanu' :) http://www.gpsports.co.jp/aero/gsonic_o/180sz.html Roti as pune Work vs-xx dupa capu' meu |
Stiu cazanu asta!!! Ma luasem acu catziva ani cu el prin pasaj pe la unirii!!! Se plangea ca ii merge in 3 shi nu merge turbina calumea dar asta mi-a zis abea dupa ce i-am dat mucu!!!
Shi sa se tzina cont ca eram cu SAGEATA ALBASTRA ;) (breckul) =)) Acu lasand caterink itzi urez baftza shi sa te vad in paralel cu mine cand o ard de-a latu ;) |
cred ca o sa am un coleg de paralela :D
de cand te asteptam prietene sa nu ma fac de ras singur |
ti-au venit tribalele?:) sau nu le-ai comandat?
|
Quote:
|
sa pui pe ea ca in NFS
|
Quote:
Quote:
Si eu abia astept sa o vad cum sta de-alatu si sa o aud cu rasufla :P dar mai avem de asteptat putin ... |
| All times are GMT +2. The time now is 16:03. |
- Copyright 2026 4Tuning