![]() |
Re: Noul Megane RS - Prima fotografie oficială
...intr-adevar la partea spate are legatura cu astra opc in special la forma si pozitionarea evacuarii.Si da sunt competitori directi ,datorita puterilor apropiate,noul astra opc va fi avea si el conform estimarilor tot 250 cai si aproximativ aceiasi forma"rotunjita" pe care au adoptat-o majoritatea constructorilor.
Versiunea de top de la scirocco nu a fost lansata intr-adevar dar nu se va duela direct cu megane rs,deoarece va beneficia de tractiune integrala.Am inteles ca se va numi "scirocco r20t" si va concura direct cu golf 6 r20,cu noul audi s3 care va beneficia de un motor de 2,5l .Si putin de offtopic,am vb cu cineva de la audi si mi-a spus ca se pregateste aparita unui audi rs3,prea multe date nu se cunosct dar va sarii de 350hp |
Urata.
Fosta Megane RS era chiar frumoasa pe langa asta :( |
e true n-am ce zici , frumoasa tipa :>
|
merge nu e chiat ce stiu ce da na
|
frumoasa foc ...Scirocco are un competitor serios
|
OFF-TOPIC: marius3030 te rog frumos,sa nu mai poze cu masina ta pe topicuri care nu au treaba cu masina ta.Poti sa iti faci un topic numai al tau unde iti pui poze cu masina ta.
|
Quote:
|
Quote:
|
este modelul care imi place cel mai mult de la Renault, cel putin pana acum:). Nu stiu tehnic cat de bune a fost realizat...
|
a evoluat mult renault-ul la design si masini,iar acest megane RS ii chiar "atragator"sa zic asa
|
Quote:
|
cat de mijto e masina
este superbaaa pus si simplu bestiala masina |
este bestiaala masina este extraordinara cat se poate de belea masiana asta :rockon: as vrea s avad o masina dinasta rpin mangalia dar nu o sa gasesc :chainsaw:
|
Pana ajunge in Romania fac plopii mere, nu a ajuns nici cel clasic. Am impresia ca o sa coste multicel, vreo 30.000e
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:52. |
- Copyright 2026 4Tuning